Seš prostě nejGeorgosAc píše:neda mi to po diskuzi s Fenrim pres ICQ a musim se zeptat :
Zdá se vám 50,- Kč hodně ?
ja to nechci nijak obhajovat , tuto cenu jsem dostal.
Nijak me to nezaseklo , ale zarazila me veta typu ,, ja nevydelavam jako ty,, a ze vse stoji litr a burty 50,- .
Jen pro osoby typu Fenri - tuto možnost jsem si vyžádal at se to njak zprijemni....
myslim si ze cena je adekvatni kdyz vemu v potaz
chystani , porcovani , dovoz , litani kolem toho........
Prosím vás napište mi jestli to mám zrušit , jestli se vám to zdá moc.
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
	- BESKYDY - léto --- BMW mord session 2006+valná hromada
- 
				Fenri
 - Klubové ID: 120
 - Kontaktovat uživatele:

nemusi mi nikdo psat kvuli burtuskautik píše:hehe, pokud se to nekomu zda moc, koupi si za 20kc ostravskou za 5kc horcici a chleba za 10kc, ostatni, co s navrzenou cenou nemaji problem, napisou Rizkovi a objednaji erarni
proste pokud tady uvidim zajem tak to zaridim......
prvni odezvu uz mam , tak cekam na dalsi......
- 
				Fenri
 - Kontaktovat uživatele:

Btw já neřekl nic o tom,že si ho nekoupím. Na Václaváku,když mám hlad tak si taky nějakej ten párek koupím,ikdyž za nekřes?anský prachy...GeorgosAc píše:nemusi mi nikdo psat kvuli burtuskautik píše:hehe, pokud se to nekomu zda moc, koupi si za 20kc ostravskou za 5kc horcici a chleba za 10kc, ostatni, co s navrzenou cenou nemaji problem, napisou Rizkovi a objednaji erarni![]()
prvni odezvu uz mam , tak cekam na dalsi......
Pouze jsem zde prezentoval svůj názor,který nikomu necpu.
Take it easy
hehe jako kde zijete ? 50 kc se vam zda moc? jeslti zijete a kupujete si separaty co strcite do ohne a bud se vam zkrouti nebo vam z toho zustane mouka tak budiz ale normalni jidlo hold neco stoji . a 50kc jeslti si date jednu noc dve ci jednu porci tak snad tak moc neni stejne byste to prochlastali 
 ja jsem pro,  taky si rad dam  

PS: vzdycky se najde nejaky rejpal co rejpa ale nic nezaridi

PS: vzdycky se najde nejaky rejpal co rejpa ale nic nezaridi
- Radim046
 - Klubové ID: 563
 - Kontaktovat uživatele:

nemusi mi nikdo psat kvuli burtu  

prvni odezvu uz mam , tak cekam na dalsi......[/quote]
Jsem pro ty buřty a proti ceně nic nemám.Už jsem taky pořádal nějakej srazík..sice veteránů ale vim že s tím je tolik běhání a strávenýho času že vše plně chápu.Bohužel se vždy najde někdo kdo snahu druhých něco uspořádat neocení.

prvni odezvu uz mam , tak cekam na dalsi......[/quote]
Jsem pro ty buřty a proti ceně nic nemám.Už jsem taky pořádal nějakej srazík..sice veteránů ale vim že s tím je tolik běhání a strávenýho času že vše plně chápu.Bohužel se vždy najde někdo kdo snahu druhých něco uspořádat neocení.
neboj , nenechamMisa píše:Řízku nenech se prosím odradit těhlema kokotskejma kecama, držím palce v organizaci, s buřtem se mnou počítej
a napadlo me , je nas tady tolik , pokud ma nekdo nekoho znameho , co ma treba jatka , nebo nejakou uzenarskou slevu nekde , tak se o to muze postarat a treba sehnat nejakou alternativu.......
staci mi pak jen rict a ja to tam domluvim a prizpusobim.......
Je tam i gril , takze pokud je nekdo sikovny a postaral by se o vsechny , tak NO PROBLEM.
Moznosti je spousty a chceme se prec vsichni bavit , nebo ne ?
- George_D
 - Klubové ID: 49
 - Kontaktovat uživatele:

Buřta beru 
 , možná bych i griloval 
 , ale nevim jak budu vykalen, tak radši nic neslibuju, ale je fakt, že u žrádla se točí nejvíc lidí  
 a je sranda tak zauvažuju 

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
- 
				Fenri
 - Kontaktovat uživatele:

Máš pravdu,už z toho trošku nervní jsem. Chce to klid..............Radim046 píše:Ty jsi nějakej nervní ne?..Asi by jsi si měl toho buřta taky objednat.Třeba pak schladnešFenri píše:Kdo kurva psal, že neoceňuju snahu? Jestli máte potřebu vše kroutit, zakru?te si krky,dpc.Radim046 píše:Bohužel se vždy najde někdo kdo snahu druhých něco uspořádat neocení.Hlad je hrozná věc