Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Bílé AE u e90
Dave: tak jsem nakonec koupil ten interier led kit. Jak jsem posilal odkaz vyse. Uz jsem to prehazel, je to jednoduchy a navic je tam i hned na tech strankach navod ktera ledka jde kam aby se clovek nezdrzoval. Trvalo to asi 30 min. Baleni jsem nefotil (jsou to jen maly ledky), ale vyfotim a postnu foto jak to sviti a vypada v aute, musim rict ze je to fakt mazec a sviti extremne (neco jako na ty spz). Foto hodim zitra. Jinak tech 70 dolacu nelituju
raff007 píše:Dave: tak jsem nakonec koupil ten interier led kit. Jak jsem posilal odkaz vyse. Uz jsem to prehazel, je to jednoduchy a navic je tam i hned na tech strankach navod ktera ledka jde kam aby se clovek nezdrzoval. Trvalo to asi 30 min. Baleni jsem nefotil (jsou to jen maly ledky), ale vyfotim a postnu foto jak to sviti a vypada v aute, musim rict ze je to fakt mazec a sviti extremne (neco jako na ty spz). Foto hodim zitra. Jinak tech 70 dolacu nelituju
Za jak dlouho ti to došlo? Všiml jsme si že to neni z česka kolik to stalo a jak si to platil? Uvažuji o tom taky.