mathias22 píše:tak nakonec se stejne budou tahat lemy!beru 17"- 8,5 palce-et13 !!! uz jsou objednany!
Predpokládal bych zhoršení stability ve vyšších rychlostech, moc male ET na tu šířku, a v kolejích si te to bude pohazovat víc než normalně.Tenhle rozměr na to auto vubec nepatří.
nevím, ale já žádné zhoršení stability nepociťuji, spíše to drží lépe v zatáčkách. (8,5 + 9,5 et13)
Family wagon: BMW 320dX F31
Summer car: BMW 330i baur TC2 E30
Project car: BMW 1502 E10
City car: Audi A1 1.4tfsi
a jak si tahal lemy? vytahovackou nebo bombirovanim?dneska me jeden k...t trefil na predni lem takze budu muset asi schovat vepradu celou hranu! nemas foto lemu v detailu?
TAK!!! kola uz mam obute,ale skrta mi to jako hovado!takze max 60km/h !ale zitra rano valim busit plechy!kdybych mohl vlozit prispevky,tak dam,ale bohuzel jsem neplatic!
mathias22 píše:TAK!!! kola uz mam obute,ale skrta mi to jako hovado!takze max 60km/h !ale zitra rano valim busit plechy!kdybych mohl vlozit prispevky,tak dam,ale bohuzel jsem neplatic!
existuje taky http://www.imageshack.us a ja osobne ani pres klub nevkladam fotky, jen pres imageshack