slid: KOlik za ně Zave chtěl? Já sem mu psal, ale on tady neni, tak abych věděl...
ty z ebay bych bral hned, ale pošta výjde dráž než samotný AE, takže by to fakt chtělo sehnat několik lidí který by do toho šli.
pokud za nej muzu rict tak Zave ted prave nic nema... neni z ceho prave pokud by nekdo sehnal ten material dalo by se mozna domluvit ale dale at Zave rozhodne sam
to steer: ta tycka co muzes mit je tedy plna cira kulata?
nebo mi pls někdo písněte jakej maj ty AE kroužky rozměr, at vim zda je mám ted brát nebo ne... Ty mezi kterýma ted váhám maji rozměr 112mm ( vnější prumer ) Fakt dík.
nebo mi pls někdo písněte jakej maj ty AE kroužky rozměr, at vim zda je mám ted brát nebo ne... Ty mezi kterýma ted váhám maji rozměr 112mm ( vnější prumer ) Fakt dík.
slid: já vim Jenom jestli nás třeba nebude víc. Ted pozoruju jednu aukci tak sem zvědavej na kolik skončí, ted je tam 10 Euro a má končim za 14 hodin. Aby tot aky neskončilo na 80,- éčkách víš co Poslat to z německa výde do 250,-
petto: to bych řek že bysme se mohli vejít. Počkáme na kolik vyleze tahle aukce a uvidíme Každopádně bysme byli asi 3 a to už ani ta pošta neni tak drahá atd
Každá aukce se posílá zvlášť, takže pošta 3x a ještě musí být vysloveně napsáno že posílá do čech, jinak musíš mít kamaráda v německu na kterého zásiku pošlou a potom on Tobě. Z Ebay málo kdo posílá přímo k nám.
Teď jsem to procházel podrobněji, tak můžeš koupit více kusů najednou ale pošta jen po německu, nikde se nepíše že posílá po unii.
dell píše:Každá aukce se posílá zvlášť, takže pošta 3x a ještě musí být vysloveně napsáno že posílá do čech, jinak musíš mít kamaráda v německu na kterého zásiku pošlou a potom on Tobě. Z Ebay málo kdo posílá přímo k nám. Teď jsem to procházel podrobněji, tak můžeš koupit více kusů najednou ale pošta jen po německu, nikde se nepíše že posílá po unii.
no tak by třeba koby objednal k sobě a 3 kousky a pak by nám to rozeslal neee???
dell: většinou neni problém se s daným člověkem indivudálně domluvit na zaslání do čr. Ale jasný, třeba tenhle opravdu ne. Známý v německu kdyžtak mám.