Sice je to v nějaké divné kvalitě, ale prozatím to snad stačí....až bude příležitost tak to natočím pořádnou kamerou. Chci to ať to pak můžu porovnat po určitých drobných upravách....
Sice je to v nějaké divné kvalitě, ale prozatím to snad stačí....až bude příležitost tak to natočím pořádnou kamerou. Chci to ať to pak můžu porovnat po určitých drobných upravách....
BMW.Thomas mi poslal svojí bejvalou 323i E36 coupé 1996, M52 (chip, saní, výfuk, vačky BMW Motorsport, je to z roku 2005, najeto 150tis km)
Sorry, ale myslim si ze je to tocene z peknyho kopce...
má to tam nějak rychle, to je fakt, ale v 323i sem nejel tak nemůžu soudit
má to tam nějak rychle, to je fakt, ale v 323i sem nejel tak nemůžu soudit [/quote]
Sorry, ale je to točené na pěkné rovince
Jestli máte nějaké pochybnosti tak vám to natožím znovu, napřed s pohledem na rovinku a pak na budíky....jinak mám ještě jedno video kde jsem trošičku rychleší protože mi to neprohráblo ale není to až do vytočené trojky....
má to tam nějak rychle, to je fakt, ale v 323i sem nejel tak nemůžu soudit [/quote]
psena píše:7.2 jsem nameril u te 323i, to je slusny i na 328 , proste obcas se podari motor blbec, kterej tahne a tahne...
Ted nevím o které 323ce mluvíš, o té moji serové nebo o té upravené? Všiml jsem si že já jedu na jedničku tachometrových přes 60 a na dvojku nějakých 110.....a BMW.Thomasova jede na jedničku pod 60 a na dvojku pod 100. Asi tam má kratší difer. ale v tom případě kde jsou vidět ty upravy? je o něco rychlejší jak já ale nic moc....
Mluvim o te tvoji, jak jsi dal video o kterem si ostatni mysleli, ze jedes z kopce.Meril jsem( i kdyz se to meri presne jen stezi) podle zvuku pokluzu kol a zmeril jsem 7,2 to je cely.Proste jede to dost slusne.Priste se vys.ru na Mko, to myslim vazne.
A ted jsem se dival na to video te upravene 323i a je to pareada, jen tam kopusek zacatku chybi..(prokluz kol, tohle se ropzjelo jak elektromotor)takze on tam zase az takovej rozdil nebude.
Tak sem koukal ze vam tu stale chybi E36 318iS (serie 140hp (na brzde 143hp) r.v.94 pneu na zadku 235/40 R17) a konecne sem se dostal k tomu abych taky neco natocil - kvalita mizerna (NJN mobil) ale snad to bude stacit na obnoveni threadu...
Luki píše:Tak sem koukal ze vam tu stale chybi E36 318iS (serie 140hp (na brzde 143hp) r.v.94 pneu na zadku 235/40 R17) a konecne sem se dostal k tomu abych taky neco natocil - kvalita mizerna (NJN mobil) ale snad to bude stacit na obnoveni threadu...
Luki píše:Tak sem koukal ze vam tu stale chybi E36 318iS (serie 140hp (na brzde 143hp) r.v.94 pneu na zadku 235/40 R17) a konecne sem se dostal k tomu abych taky neco natocil - kvalita mizerna (NJN mobil) ale snad to bude stacit na obnoveni threadu...