annri píše:Je pravda,že auto je to úplně super.Člověk na něm může oči nechat.Byl jsem v Mimoni a E90 jsem tam ani neviděl,natož takovouhle...Pravda je,že jsem takovou trojku neviděl ani v Německu.Zaráží mě ale,jak ten diesel jede.Je to fakt ohromující!!Včera jsem s tím potahali i jednoho motorkáře.Ten to chudák nemohl pochopit... PS:Příští týden se asi svezu v M6...Kámoš v ní teď jel a prej je to fakt hnus.270km/h je tam hned
Vedeš zajímavý život , kdo by odolal svezení v M6. Pak napiš zážitky!
já bych odolal, šestka mě moc nevzala, celkově, svezení v 630i nic extra, jo taková M5 nebo 745d
ale ta e90 je fakt nádherná. jak jsem jezdil s e90 330d tak mi přišla uplně brutálně slabá, vůbec jsem necítil zrychlení až do chvíle kdy jsem se podíval na tachometr, to jede jak děvka, jen to nejde tak cítit.
annri píše:Zaráží mě ale,jak ten diesel jede.Je to fakt ohromující!!Včera jsem s tím potahali i jednoho motorkáře.Ten to chudák nemohl pochopit...
Taky ti přijde že ten motor má takovej benzínovej charakter? Mě to tak trochu přišlo (E46 2.0d) - odspodu nic, občas mi to i chcíplo, pak se chytne a jak je to nad 3000 (cca) tak vystřeluje kupředu jak 150 splašenejch kobyl
JaraX píše:já bych odolal, šestka mě moc nevzala, celkově, svezení v 630i nic extra, jo taková M5 nebo 745d
Promiň ale po dlouhý debatě o tom jak je RS naho*no a kdo ji má musí bejt totálně vylízanej mám chu? si rejpnout....
takže Best of je 325TDS ´93 jestli to správně chápu.....
ty to ale nechápeš, jednak mám TDS 95 a né 93 né to neřeším, ale šestka je fakt pěkná, ale je to čistokrevnej sportak, vzadu není místo a pokud bych si ji bral tak si vezmu 650i nebo M6, u pětky se dá ještě udělat kompromis mezi sportem a užitečností, ale ta šestka je fakt na sport, leda že by byla braná čiste jako auto pro dva. protože ve čtyřech v tom jezdit hrůza. jinak desing a tak super. jako po svezení v 550i je svezení v 630i nuda. Jinak neznám špatný BMW z těch novejch co se dělaj, žádný není auto nahovno.
annri píše:Zaráží mě ale,jak ten diesel jede.Je to fakt ohromující!!Včera jsem s tím potahali i jednoho motorkáře.Ten to chudák nemohl pochopit...
Taky ti přijde že ten motor má takovej benzínovej charakter? Mě to tak trochu přišlo (E46 2.0d) - odspodu nic, občas mi to i chcíplo, pak se chytne a jak je to nad 3000 (cca) tak vystřeluje kupředu jak 150 splašenejch kobyl
To bych právě ani neřekl.Jde odspoda dost dobře a zhruba v těch 3000 pěkně táhne až do červeného...Přece jenom tenhle motor je na tom líp než 2,0l v E46...Těch 500Nm a 231 koní je tam dost cítit
JaraX píše:já bych odolal, šestka mě moc nevzala, celkově, svezení v 630i nic extra, jo taková M5 nebo 745d
Promiň ale po dlouhý debatě o tom jak je RS naho*no a kdo ji má musí bejt totálně vylízanej mám chu? si rejpnout....
takže Best of je 325TDS ´93 jestli to správně chápu.....
ty to ale nechápeš, jednak mám TDS 95 a né 93 né to neřeším, ale šestka je fakt pěkná, ale je to čistokrevnej sportak, vzadu není místo a pokud bych si ji bral tak si vezmu 650i nebo M6, u pětky se dá ještě udělat kompromis mezi sportem a užitečností, ale ta šestka je fakt na sport, leda že by byla braná čiste jako auto pro dva. protože ve čtyřech v tom jezdit hrůza. jinak desing a tak super. jako po svezení v 550i je svezení v 630i nuda. Jinak neznám špatný BMW z těch novejch co se dělaj, žádný není auto nahovno.
630i je asi podle vás nuda,ale M6 je jiná liga...Neříkám že 550i nejede... ,ale ten kouzelný a tolika cenami oceněný motor V10-5,0l-507 koní dělá v tom autě asi pěknou melu...