Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Tds zima a nestartuje
Jak málo? Ohřívá to myslím vstup do filtruBlahis píše:jestli je filtr vyhříván tak asi málo:-) ber to s rezervou
Samozřejmě když toho natankuješ sračky s vodou, tak nemůžeš taky čekat, že ti to v -18 bude fungovat jako na podzim, výhřev nevýhřev. To aby sis s takovou koupil hodně teplometů a parkoval nad nima, jestli vidíš toto jako řešení do budoucna.
Ale proč to dělat jednoduše a najít řešení hned když to jde složitě, že jo...
To nebývá u některých filtrů z druhovýroby (Filtron apd.) a dle mého nejspíš z toho důvodu, že interval výměny filtru je stejně určen tak, aby se s tím člověk nemusel zbytečně srat a odkalovat to zespod, tudíž zjednodušení výroby filtru samotného... Je taky fakt, že jsem tento spodní vypoušťák snad nikdy nepoužilLucifer píše:No tu právě nemámCarpadian píše:50m prodlužka na bubnu to řeší.![]()
Ale myslim že když to člověk jednou ohřeje tak bude chvíli trvat než to zase ztuhne![]()
U mýho filtru je problém že dole ten výpušťák není

-
Já bral naftu u Shell, no a jak říká Misanek, vody tam bylo dost, ale že bych nakonec nějak nenatočil se nestalo. Pravda ale je, že jsem pumpoval na filtru a byl to spíš sliz. Hlavně, aby se to vyřešelo. 
Mě by moc zajímal ten domeček E28 524td. Dá se ještě vůbec sehnat nový
Netuším, jak dlouho se takové ptákoviny vyrábí po ukončení výroby. 

Mě by moc zajímal ten domeček E28 524td. Dá se ještě vůbec sehnat nový

-
- Klubové ID: 3086
Uvidíme zítra vycucnu ty palivový rozvody a uvidíme možná když mi nebude velká zima kouknu do nádrže jak to tam vypadá 
Ale abych popsal dnešní startování, co jsem si teď vzpoměl tak v tý průhledný hadičce od filtru do čerpadla je bublinka průměr má asi 3mm žije tam už 3 dny
vždycky jí nahradí přes noc kolegyně když se povede auto nastartovat. Ale jak jsem otočil klíčkem bublinka zmizela k vysokotlaku, když jsem startoval bublinka jezdila tam a zpátky. Takže je to zatuhlý žejo ? 
Jinak koukni do etk do archivu tam to určitě vyhrabeš a kdyby si zjistil že se to nevyrábí tak vrakoviště nebo hledat

Ale abych popsal dnešní startování, co jsem si teď vzpoměl tak v tý průhledný hadičce od filtru do čerpadla je bublinka průměr má asi 3mm žije tam už 3 dny

Jinak koukni do etk do archivu tam to určitě vyhrabeš a kdyby si zjistil že se to nevyrábí tak vrakoviště nebo hledat

Tak to nevim, jestli se to dá ještě sehnat nové, nicméně i kdyby dalo, tak to bude stát nesmysl. A hlavně jak už jsem tady jednou napsal je to naprosto zbytečné, jelikož od E30 mají všechny diesely minimálně jedno podávací čerpadlo. U e28 tato mechanická pumpička právě nahrazovala toto čerpadlo, které v e28 ještě nebylo. A ještě myslím byla tato pumpička v e30 324D, tak taky neměla podávací čerpadlo. Jo a kdyby jsi to vážně mermomocí chtěl mít na autě a rozhodl se jít cestou vrakáče, tak bych tě upozornil, že se taky může stát, že ti stářím jebne membrána v této pumpičce a palivový systém se ti bude zavdušňovat - u e28 se mi to už jednou stalo a musel jsem shánět druhou přírubu. Samozřejmě jsem nesehnal, tak jsem musel vzít přírubu bez pumpičky. A auto i tak běží.Carpadian píše: Mě by moc zajímal ten domeček E28 524td. Dá se ještě vůbec sehnat novýNetuším, jak dlouho se takové ptákoviny vyrábí po ukončení výroby.
No vzhledem k tomu, že ti bublina po otočení klíčku zmizí ve vstřikovacím čerpadle tak to vypovídá o tm, že trasa mezi nádrží a filtrem je nejspíš v pořádku - po otočení klíčku se ti sepne podávací čerpadlo v nádrži, které začne tlačit naftu dopředu. takže ano, v lepším případě je to zamrzlé v trubkách anebo v čerpadleLucifer píše: Ale jak jsem otočil klíčkem bublinka zmizela k vysokotlaku, když jsem startoval bublinka jezdila tam a zpátky. Takže je to zatuhlý žejo ?
-
Jsem mi o zbavení se toho bordelu z filtru.Misanek píše:Tak to nevim, jestli se to dá ještě sehnat nové, nicméně i kdyby dalo, tak to bude stát nesmysl...Carpadian píše: Mě by moc zajímal ten domeček E28 524td. Dá se ještě vůbec sehnat novýNetuším, jak dlouho se takové ptákoviny vyrábí po ukončení výroby.

Ale jak se ho pomocí této pumpičky zbavíš? Já to pořád nechápuCarpadian píše:Jsem mi o zbavení se toho bordelu z filtru.Misanek píše:Tak to nevim, jestli se to dá ještě sehnat nové, nicméně i kdyby dalo, tak to bude stát nesmysl...Carpadian píše: Mě by moc zajímal ten domeček E28 524td. Dá se ještě vůbec sehnat novýNetuším, jak dlouho se takové ptákoviny vyrábí po ukončení výroby.
U našich pump je to prostě smutný. Právě bych chtěl domeček nový, tak uvidí.