Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Nejlepší benzín

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
Maxiczech

#81 Příspěvek od Maxiczech »

A já zase natankoval Shell. Blbec. :( To jsou ty body na kartičku, ale stejně je to k ničemu.. :twisted:
DonMiky

#82 Příspěvek od DonMiky »

Maxiczech píše:A já zase natankoval Shell. Blbec. :( To jsou ty body na kartičku, ale stejně je to k ničemu.. :twisted:

Námitka! :D když bys bodíků nasbíral třeba 25tis, můžeš pak v kufru vozit domácí kino :banan: a obrážet pak tuning srazy :lol:
ericV8
Kontaktovat uživatele:

#83 Příspěvek od ericV8 »

DonMiky píše:
Maxiczech píše:A já zase natankoval Shell. Blbec. :( To jsou ty body na kartičku, ale stejně je to k ničemu.. :twisted:

Námitka! :D když bys bodíků nasbíral třeba 25tis, můžeš pak v kufru vozit domácí kino :banan: a obrážet pak tuning srazy :lol:

tedka ty veci a ty body jsou stejne hodne slabe, loni bylo za ty body domaci kino... a ted je tam nejlpesi cena nejaka kamera ci co ... a pak to stoji za prd ... ja uz mam 7 000 bodu.
Ale jak tak ctu tady a ruzne jine clanky, tak nejlepsi benzin je nejspis Verva 100 od benziny, dnes tam hodim plnou nadrz a uvidime :)
Odpovědět