Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

320d na billboardech

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
darmon
Kontaktovat uživatele:

#81 Příspěvek od darmon »

okej, navrhuji dnes v poledne organizovany vylet do hypernovy, jedem mym pac tam je dost mista a slape klima :) zvu vas do KFC a v hypernove nakoupime vsechny tuningove doplnky a jdem do toho :)
skautik Čestný člen
Čestný člen

#82 Příspěvek od skautik Čestný člen »

Originál zaslal darmon
[B]okej, navrhuji dnes v poledne organizovany vylet do hypernovy, jedem mym pac tam je dost mista a slape klima :) zvu vas do KFC a v hypernove nakoupime vsechny tuningove doplnky a jdem do toho :)

jo jo jsem ted prochazel kauflandem a strasne jsem se zamiloval do tech hlinikovoplastovejch pedalu a kulatouckejch mlhovek. Taky ten pocitac co ti ukazuje hodiny a teplotu je süper dokonce umi i pipat, pro narocne je tam sqela navigace bez nutnosti pripojit k autobatérii, k provozu staci jen magneticke poly zeme :D
JFK Čestný člen
Čestný člen

#83 Příspěvek od JFK Čestný člen »

Originál zaslal skautik
[B]jo jo jsem ted prochazel kauflandem a strasne jsem se zamiloval do tech hlinikovoplastovejch pedalu a kulatouckejch mlhovek. Taky ten pocitac co ti ukazuje hodiny a teplotu je süper dokonce umi i pipat, pro narocne je tam sqela navigace bez nutnosti pripojit k autobatérii, k provozu staci jen magneticke poly zeme :D

shanim rychle pruhy, mam to vzit sprejem nebo mam dal hledat???:))))))
darmon
Kontaktovat uživatele:

#84 Příspěvek od darmon »

budem radsi snobari a zajedem do APS :) (ikdyz ja tam jezdim pro vzduchovy filtry, kdyz jedu do penzoilu, maj ho tam o tri kila levnejsi :)
skautik Čestný člen
Čestný člen

#85 Příspěvek od skautik Čestný člen »

kdyz ja nevim jestli mam tolik penez :cry:
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#86 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

Originál zaslal JFK
[b] shanim rychle pruhy, mam to vzit sprejem nebo mam dal hledat???)))))

pockej, ty nemas doma alobal a izolepu? :bigok: :cucim: :-D
“Ability is what you're capable of doing.”
JFK Čestný člen
Čestný člen

#87 Příspěvek od JFK Čestný člen »

Originál zaslal Hanz
[B]pockej, ty nemas doma alobal a izolepu? :bigok: :cucim: :-D

Diiiiky Hanzi, ted jsi me zachranil, usetrim 78 korun!!!:D :D :D
Kriznik

#88 Příspěvek od Kriznik »

chlapci, tak jsem celejch tehle 6 stranek precetl

jak uz nekdo nekdy nekde napsal > proc plnit forum dusevnim prujmem? ...
vzdyt 316i Mpaket je bezva auto, zvlast s 18ctkama mracitkama, vyfukem jak dirou do prdele a prednim spojlerem, kterej cestou kolem lesa zere srnky a travu kolem silnice

a kdo nerozezna rozdil mezi M a Mpaketem, tomu uz bude vazne jedno kolik znacku kde kdo ma a jestli jsou vhodne esteticky doplneny o znacky Turbo, No Fear nebo Defend Lock ... a kdo rozdil pozna, pujde si pokecat radsi do V.I.P Lounge a tady se vubec nebude prezentovat... zejo? :)
Bombarder
Kontaktovat uživatele:

#89 Příspěvek od Bombarder »

In tongues we speak. VIP lounge only for english speaking members..
Lukke

#90 Příspěvek od Lukke »

Tak tady - [url]http://www.auto.cz/auto.phtml?site=magazin,testy,[url]http://www.auto.cz/magazin/testy/test285/test.phtml[/url][/url] je test tý 320d. No ale teda ta výbava - to je trošku škoda na takový auto si nic kromě klimošky a palubáku nedoplatit. Tak na to jukni. :-D
Lukke

#91 Příspěvek od Lukke »

2Darmon: Tak ohledně toho 3ramennýho volantu jak tady píšeš. Projeď se se standardním 4 ramennym (kterej je dost velkej), pak s 3 ramennym, kterej má tlustší věnec a menší průměr a pak nám řekni tvoje poznatky. :-) Jo a tu M3 řadičku - nijak jsem si jí nedoplácel (abych měl logo M3 jak ty píšeš). Dávají jí standardně s M3 volantem. :-D Ani jsem nevěděl že tam bude. ;)
darmon
Kontaktovat uživatele:

#92 Příspěvek od darmon »

jak uz sem rikal, 4ramenej mi vic vyhovuje
bpytlik
Kontaktovat uživatele:

#93 Příspěvek od bpytlik »

vo si nedrzel v prackach novej M co se dava do novych coupe v trojkach....
Martinéz

#94 Příspěvek od Martinéz »

diky kluci (hlavne JFK), tak ja zalozim diskuzi v dobrym umyslu sdelit zazitky apod. a nakonec z toho vyjdu jako mladej cucak, kterej nema snad ani pravo tady cokoliv rikat. pripada mi, jako byste doma meli vsichni nejaky eMko, nejlip celou sbirku. ma ji tu jen Heery, Bubi a rene a ani jeden z nich se tu nijak nepovysuje.

to darmon: dik, zes vzal muj nazor s klidem a priznal se k urcite naklonosti k MB. jak je taky celkem muzu, ale BMW je prom me neco vic..jo a sedma je precejen ve svym segmentu trochu tvrdsi a ovladatelnejsi nez jakykoliv MB ty doby.

to JFK: ty jsi se zase rozcilil. a nevim proc, ja ti nerekl ani jedno krivy slovo. to, ze jsem o 10 let mladsi je tva jednoducha zbran, lehce se nadava do cucaku. proto bys se mnou mel mit trochu trpelivosti a vsechno jednodusse vysvetlit nez nekoho vyfaknout a tim skoncit, to umi kazdej, ne jen sefredaktor mimochodem nadejnyho casopisu. jo a mimochodem, ja mel v rodine uz taky par zkusenosti s vice Bawcema, bohuzel vrchol-E31, tu byla v mych jeste nevedomych 8mi letech, kdy jsem si ji pletl s mym anglicakem M1.
a kdyz si u toho delanisiprdele ze stromeckaru, tak ja nemam na aute ani jedinou vec, ktera by tam snad nepatrila, mozna tak pro mirny zlepseni vykonu, ale zvenku krom bily optiky neni NIC. jo jeste M kridlo, ale to tam bylo a pujde asi pryc. ukaz mi jinyho 19ti letyho spratka, kterej ma auto oprosteno hovadin. je jich malo.
byla to od tebe trochu neprimerena reakce, nemyslis?

jinak kdyz uz jsme u toho, to s tim AMG by me opravdu zajimalo..prosim o TVOJE vysvetleni...predem dik. zatim zdar..
Martinéz

#95 Příspěvek od Martinéz »

Originál zaslal Lukke
[b] Tak tady - http://www.auto.cz/auto.phtml?site=...t285/test.phtml[/url] je test tý 320d. No ale teda ta výbava - to je trošku škoda na takový auto si nic kromě klimošky a palubáku nedoplatit. Tak na to jukni.

diky moc, celkem zajimavy, ani jsem necekal, ze z toho vyjde takhle slusne. vsimni si, ze v ty dobe byla zakladovka 922k kc a my mame za 920k kc skoro 2x vetsi vybavu(takovej uzivatelskej kompromis) a navic onen trapny a shitovy Mpaket. to je ta zajimavost, na kterou jsem tu chtel puvodne ukazat, nez jsem si vyslechl, jakej jsem vlastne ocas a trapak.

jo a divim se, ze tenhle exemplar ma identickou radicku, jako ja na ropakovi z 95. r.

a pro rejpaly o f-ci vetsich kol:..............Kromě špičkového motoru tu je pro BMW řady 3 typický klad, a to jízdní vlastnosti. Je sice pravda, že se na nich výrazně podílí velká litá kola, novinářské vozy znají minimum v podobě 17" ráfků (mnohdy i 18"), což byl i případ testovaného 320d, zatímco naprostá většina ostatních vozů střední třídy obouvá vesměs pneumatiky o velikosti 15, 16 a jen výjimečně 17 palců, což ovšem schopnosti "trojky" nijak nesnižuje.........viz. AUTO.CZ
darmon
Kontaktovat uživatele:

#96 Příspěvek od darmon »

Originál zaslal Martinéz
[B]
to darmon: dik, zes vzal muj nazor s klidem a priznal se k urcite naklonosti k MB. jak je taky celkem muzu, ale BMW je prom me neco vic..jo a sedma je precejen ve svym segmentu trochu tvrdsi a ovladatelnejsi nez jakykoliv MB ty doby.

Kusuj kaspare, to ecko bylo nejhorsi auto co sem kdy mel, ale posuzovat fandovstvi BMW podle toho jestli se lidem libi plasty na aute nebo ne je picovina.
Martinéz

#97 Příspěvek od Martinéz »

Originál zaslal darmon
[b] ale posuzovat fandovstvi BMW podle toho jestli se lidem libi plasty na aute nebo ne je picovina

ach jo, ja to takhle ale nerekl. nechame to bejt, ok?. vse co reknu se obraci proti mne...:(:(

jo a co bylo na tom coupe tak na ho*no? tohle auto se mi totiz celkem libi, pokud ho nemel predtim nejakej vekslak. stacej velky kola a da se na nej koukat. my meli kdysi normal w124 300E 4 matic a byla to krasna lod...
darmon
Kontaktovat uživatele:

#98 Příspěvek od darmon »

no vzhledem k tomu ze pises stacej velky kola a da se na to koukat tak to ani nebudu rozebirat co mne na tom aute nebralo :)
Martinéz

#99 Příspěvek od Martinéz »

aha, mas pravdu:)
no ale tak mi to prozrad, ja budu jen mlcky poslouchat....takze dvere mely pri zavirani zvuk plechovky na rozdil od BMW a dal....?
darmon
Kontaktovat uživatele:

#100 Příspěvek od darmon »

reknu ti co tam bylo dobry, stahovaci okna vzadu, jenze to mi je napikacu protoze okno stahuju jen v mcdrive a vjezdu na hlidany parkoviste :) na zbytek staci velky kola :D
Odpovědět