Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Koupě 7 e65
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak ve čtvrtek vyrážim pro sedmicu do Bratislavy, potřebuju pár posledních rad před koupí.
První věc je ta kolik přibližně stojí pojištění na cestu a dá se to udělat přímo na místě kde se to odhlašuje nebo musim na nějakou pojištovnu ?
A druhá věc je ta,že nevím kam zajet na tu dovozovou kontrolu... Na bohdalci je STK myslel jsem že mi to udělají tam, ale tam prý tohle nedělají a ani mi neporadili kde to mám nechat udělat, nevíte ?
První věc je ta kolik přibližně stojí pojištění na cestu a dá se to udělat přímo na místě kde se to odhlašuje nebo musim na nějakou pojištovnu ?
A druhá věc je ta,že nevím kam zajet na tu dovozovou kontrolu... Na bohdalci je STK myslel jsem že mi to udělají tam, ale tam prý tohle nedělají a ani mi neporadili kde to mám nechat udělat, nevíte ?
tak gratulace,nevím jestli jedeš už na tuty pro ní nebo jí jenom omrknout,ale snad to dopadne.Pokud se jedná o tu z klubu.sk co jsem ti dávál odkaz tak myslím že neuděláš chybu,ale to už musí posoudit ten kdo to bude prohlížet-zkoušet na místě.Co se pojištění týče tak asi bude nutnost vyhledat přímo jejich kancelář,dost často bývá někde poblíž nebo ti ouředníci velmi rádi poradí anebo ti snad pomůže majitel,který to s tebou obejde. 

E53 4.8is Individual + e70 4.8i M paket
Presne jak pise roti. Na druhou stranu se tes, protoze pokud jednou planujes 7er, tak ji jednou budes mit
a BMW je lepsi pockat. Je to auto ne priblizovadlo ci Skoda penez za trapida, pochcavku nebo jinou sracku v "lidoveho" koncernu 

AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
Tak tomu se ani nedivim. Sam jsem mel podobny problem. Po tom co mi smejdi ukradli 530xd, jsem cca 3/4 roku jezdil sluzebni fobii, az jsem se nasral a zacal hledat. Behem 3 mesicu jsem nasel jednu super az v u Pisku. Dosel jsem si vybrat s tim, ze si ji poradne prohlidku atd. Domluvil jsem se na patek v 22h tam. Kdyz jsem ji videl, tak jsem nechal zalohu a dalsi tyden jsem jel pro ni... 

AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
To: hurvajs77
Ty jseš tedy odvážnej chlap. Mě by ve 22:00 někam, kde to neznám i znám nedostali ani heverem. Leda tak s URNOU. Já ctím zásadu "lepší živej posera než mrtvej hrdina". Jinak nic ve zlém.
Mám E61 530XD hodně dobře naloženou a e39 530d oba Touring. Přemýšlím, že 39 prodám a koupím e65, ale v jaké motorizaci? Zatím jsem měl vždycky štěstí na nafťáky, nikdy se nic nepos**lo. Na druhou stranu se mi stýská po benzínu. Před 6 roky jsem prodal Chevrolet 3,4i automat a stále na něj vzpomínám. Najel jsem na něm 240tisíc km bez jedinné poruchy se spotřebou 12l/100km.
Jo asi E65 5,0i by zvítězila, ale kde najít dobrou výbavu, minimálně jak jsi psal na začátku. Přidal bych HeadUp jestli se dělal, stavitelný podvozek, masažní sedačky, radar tempomat, zaclonky na zadních bočních oknech a udržování auta v pruzích. Doufám, že natáčecí světla a světla do zatáček, rychlovýhřev sedaček a volantu to má standardně. Ještě Night vision, ale nemám s ním zkušenost. Bože to zase bude hledání. E61 jsem hledal 1,5 roku, ale stálo to za to.
Hezký víkend.
Zdeněk
Ty jseš tedy odvážnej chlap. Mě by ve 22:00 někam, kde to neznám i znám nedostali ani heverem. Leda tak s URNOU. Já ctím zásadu "lepší živej posera než mrtvej hrdina". Jinak nic ve zlém.
Mám E61 530XD hodně dobře naloženou a e39 530d oba Touring. Přemýšlím, že 39 prodám a koupím e65, ale v jaké motorizaci? Zatím jsem měl vždycky štěstí na nafťáky, nikdy se nic nepos**lo. Na druhou stranu se mi stýská po benzínu. Před 6 roky jsem prodal Chevrolet 3,4i automat a stále na něj vzpomínám. Najel jsem na něm 240tisíc km bez jedinné poruchy se spotřebou 12l/100km.
Jo asi E65 5,0i by zvítězila, ale kde najít dobrou výbavu, minimálně jak jsi psal na začátku. Přidal bych HeadUp jestli se dělal, stavitelný podvozek, masažní sedačky, radar tempomat, zaclonky na zadních bočních oknech a udržování auta v pruzích. Doufám, že natáčecí světla a světla do zatáček, rychlovýhřev sedaček a volantu to má standardně. Ještě Night vision, ale nemám s ním zkušenost. Bože to zase bude hledání. E61 jsem hledal 1,5 roku, ale stálo to za to.
Hezký víkend.
Zdeněk
Tak delal jsem 5 let vyhazovace, takze mam pro strach udelano. Tyhle veci nejak moc neresim...
. Jak pises ty, i ja mel naftaky a mel jsem stesti, nemusel jsem nic resit. Je ale pravda, ze benzin je benzin
. Osobne pokud bych ted mel kupovat 7er, tak bud 745iL, nebo 760iL. Problem je v tom, ze 760 jsou pomerne holomamy. Ted mam 730d a jsem spokojeny. Jel, resp. letel jsem v 760iL a to neni auto, je to raketa. Fakt neskutecne.
* HeadUp se tusim delal - me se to libi, ale nevim do jake miry je to prakticke a pouzitelne (prijde mi to trosku jako machrovinka),
* stavitelny podvozek - nejsem si jisty jestli se delal pro E65. Je moznost EDC a DynamicDrive. Existuje i vzuchovy, coz je mozna to, co myslis,
* masazni sedacky jsem mel moznost zkusit, ale vlastne jsem to vubec necitil (mozna az po dlouhe dobe sezeni, to clovek pozna). Tech 5min je asi malo,
* radar tempomat - myslis aktivni? Podle Snejka je k nicemu,
* zaclonky jsou jasny
,
* udrzovani v pruzich je mozna dobra vec, nemam zkusenosti,
* adaptivni svetla, vyhrev sedacek i volantu jsou nadstandard...
- treba auta z Italie nemaji ani vyhrev sedacek. Ono i vyhrivany volant je docela vzlastnost.
* Night Vision se mi libi, ale nejsem si jisty, jestli to k necemu. Pokud clovek jezdi prevazne v noci, je to asi dobre, ale ani tak se nelze spolehat jen na NV.
Jinak obecne vybavy je hafo. A verim, ze najit to prave BMW je fakt tezky. Ja ho hledal 3 mesice. Osobne by se mi v aute libila celokouze (coz myslim, ze mas). Rozhodne bych dal prednost kozenemu calouneni, nez treba sibru ci panaromaticke strese (ale tu nastesti u 7er nedelaji).
Blbe na tom je to, ze si clovek udela nejake plany, co vsechno auto musi mit a ve finale, kdyz ma v kapse penize, tak spekuluje, jestli musi mit Logic7 nebo jen normalni Hi-Fi, nebo jestli jestli je nutna TV apod...

* HeadUp se tusim delal - me se to libi, ale nevim do jake miry je to prakticke a pouzitelne (prijde mi to trosku jako machrovinka),
* stavitelny podvozek - nejsem si jisty jestli se delal pro E65. Je moznost EDC a DynamicDrive. Existuje i vzuchovy, coz je mozna to, co myslis,
* masazni sedacky jsem mel moznost zkusit, ale vlastne jsem to vubec necitil (mozna az po dlouhe dobe sezeni, to clovek pozna). Tech 5min je asi malo,
* radar tempomat - myslis aktivni? Podle Snejka je k nicemu,
* zaclonky jsou jasny

* udrzovani v pruzich je mozna dobra vec, nemam zkusenosti,
* adaptivni svetla, vyhrev sedacek i volantu jsou nadstandard...

* Night Vision se mi libi, ale nejsem si jisty, jestli to k necemu. Pokud clovek jezdi prevazne v noci, je to asi dobre, ale ani tak se nelze spolehat jen na NV.
Jinak obecne vybavy je hafo. A verim, ze najit to prave BMW je fakt tezky. Ja ho hledal 3 mesice. Osobne by se mi v aute libila celokouze (coz myslim, ze mas). Rozhodne bych dal prednost kozenemu calouneni, nez treba sibru ci panaromaticke strese (ale tu nastesti u 7er nedelaji).
Blbe na tom je to, ze si clovek udela nejake plany, co vsechno auto musi mit a ve finale, kdyz ma v kapse penize, tak spekuluje, jestli musi mit Logic7 nebo jen normalni Hi-Fi, nebo jestli jestli je nutna TV apod...

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
HeadUp displej se dělal...ale ne do e65...dělal se do e60
masážní sedačky - rozdíl mezi tím, jestli si to zapneš a nezapneš oceníš, když jedeš delší trasu....nikoliv na krátký jízdě....má to ulevovat tím, že tě to nutí cestou hýbat trochu páteří, tím že ti to přizvedává jednu a druhou část zadku
aktivní tempomat - podle Snejka je k ničemu víc věcí....myslím, že to je o stylu jízdy....jinak v e65 sem s ním neměl tu čest...v F01 pracuje podle mýho gusta
udržování v pruzích - do e65 se nedávalo !! ... pro někoho zbytečnost, na netu dokonce byl článek, kde se tenhle pomocník umístil mezi deseti NEJZBYTEČNĚJŠÍMA....mě se to docela líbí, vibrace do volantu nejsou nepříjemný...a některým lidem bych udělal upgrade, aby je to i mlátilo, když nedaj blinkr
adaptivní světla (natáčení do zatáček) - jsou fajn věc, časem udělám asi upgrade...u předFL spíš vzácnost
světla do zatáček - tím je myšleno asi přisvícení mlhovkou...standardně to nemá, ale myslím, že nějakou úpravou by se to mohlo dát naprogramovat....zbytečný
vyhřívaný volant - není tak častou výbavou, ale občas se najde
elektrický roletky - zadní standardně....boční by v požadované výbavě taky neměly chybět...ale je spousta verzí, který to nemaj
night vision - někde sem čet, že je až od faceliftu
celokoženej interiér - pod tím si každej představí něco jinýho...pro někoho to znamená že má kožený sedačky...ale to není vše...dělají se ještě i celokožený tapecy, palubní deska pošitá kůží, středovej tunel a hlavně stropnice v Alcantaře....bohužel tahle výbava bejvá jen v 76Otkách...i když asi 2x sem zahlínul 75OLi, která to měla taky...v Individuálu
stavitelný podvozek - nevim co tím Eks myslel....ale jestli nastavení výšky v nějakym menu....tak to rozhodně nemá...mívá např. NIVO, který ti udržuje stejnou výšku, i když do kufru naložíš 150kg... jinak dávat do 7čky stavitelný podvozek typu KW a dát si to o 5cm níž je blbost....to si nech pětku

masážní sedačky - rozdíl mezi tím, jestli si to zapneš a nezapneš oceníš, když jedeš delší trasu....nikoliv na krátký jízdě....má to ulevovat tím, že tě to nutí cestou hýbat trochu páteří, tím že ti to přizvedává jednu a druhou část zadku
aktivní tempomat - podle Snejka je k ničemu víc věcí....myslím, že to je o stylu jízdy....jinak v e65 sem s ním neměl tu čest...v F01 pracuje podle mýho gusta
udržování v pruzích - do e65 se nedávalo !! ... pro někoho zbytečnost, na netu dokonce byl článek, kde se tenhle pomocník umístil mezi deseti NEJZBYTEČNĚJŠÍMA....mě se to docela líbí, vibrace do volantu nejsou nepříjemný...a některým lidem bych udělal upgrade, aby je to i mlátilo, když nedaj blinkr

adaptivní světla (natáčení do zatáček) - jsou fajn věc, časem udělám asi upgrade...u předFL spíš vzácnost
světla do zatáček - tím je myšleno asi přisvícení mlhovkou...standardně to nemá, ale myslím, že nějakou úpravou by se to mohlo dát naprogramovat....zbytečný
vyhřívaný volant - není tak častou výbavou, ale občas se najde
elektrický roletky - zadní standardně....boční by v požadované výbavě taky neměly chybět...ale je spousta verzí, který to nemaj
night vision - někde sem čet, že je až od faceliftu
celokoženej interiér - pod tím si každej představí něco jinýho...pro někoho to znamená že má kožený sedačky...ale to není vše...dělají se ještě i celokožený tapecy, palubní deska pošitá kůží, středovej tunel a hlavně stropnice v Alcantaře....bohužel tahle výbava bejvá jen v 76Otkách...i když asi 2x sem zahlínul 75OLi, která to měla taky...v Individuálu

stavitelný podvozek - nevim co tím Eks myslel....ale jestli nastavení výšky v nějakym menu....tak to rozhodně nemá...mívá např. NIVO, který ti udržuje stejnou výšku, i když do kufru naložíš 150kg... jinak dávat do 7čky stavitelný podvozek typu KW a dát si to o 5cm níž je blbost....to si nech pětku
First EX : BMW e38 740i 6/1995
Second car : BMW e66 745Li 3/2002
Third EX : BMW f01 740i 3/2009
Aha, ja jsem prave premyslel, jak to vlastne funguje. Samozrejme chapu, ze je vhodne na dalky.fishmaker píše:masážní sedačky - rozdíl mezi tím, jestli si to zapneš a nezapneš oceníš, když jedeš delší trasu....nikoliv na krátký jízdě....má to ulevovat tím, že tě to nutí cestou hýbat trochu páteří, tím že ti to přizvedává jednu a druhou část zadku
souhlasim, a jeste bych pridal elektro soky do prdele ci kou**... Stejne tak za jizdu pouze po vnejsich pruzich na kruhacichfishmaker píše:udržování v pruzích - ...a některým lidem bych udělal upgrade, aby je to i mlátilo, když nedaj blinkr![]()
Presne to jsem myslelfishmaker píše:celokoženej interiér - ...dělají se ještě i celokožený tapecy, palubní deska pošitá kůží, středovej tunel a hlavně stropnice v Alcantaře....

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
hurvajs77 píše:Presne to jsem myslelfishmaker píše:celokoženej interiér - ...dělají se ještě i celokožený tapecy, palubní deska pošitá kůží, středovej tunel a hlavně stropnice v Alcantaře..... Videl jsem to v 5er i 7er a moc se mi to libilo.
ted si nejsem jistej cos vlastně viděl v pětce....ano v e38 to mám (akorát bez stropnice tam se ještě nedávala), v e39 se dělala kožená palubka jen do M5....a u e6O sem palubku v kůži snad ani neviděl

First EX : BMW e38 740i 6/1995
taky jsem valil oci, kdyz jsem to videl. Ale byla to 5er, snad v totalni nalozi. Kozena palubka, stredovy panel, stropnice alcantra, Softclose, keyless a plno dalsich veci. No, fakt jsem cumel jak puk :-O

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak konečně se můžu pochlubit a přidat ke skupině 7er. Již dříve jsem jí měl vyhlídlou, naštěstí se mi neprodala a tak jsem po ní skočil
Je to ta ze slovenska a myslím že je to jedna z nejlépe udržovaných 7er. Majitel se o ní řádně staral !
Tak tady ještě odkaz , abyste věděli o jakou se jedná
[url]http://www.bmwklub.sk/predaj-auta-bmw/bmw-e65-735i-predane-t63297.html?sid=b8563305d3d875e727160c1a21de5c64[/url]

Je to ta ze slovenska a myslím že je to jedna z nejlépe udržovaných 7er. Majitel se o ní řádně staral !
Tak tady ještě odkaz , abyste věděli o jakou se jedná

[url]http://www.bmwklub.sk/predaj-auta-bmw/bmw-e65-735i-predane-t63297.html?sid=b8563305d3d875e727160c1a21de5c64[/url]