JaraX píše:tak ja třeba nesnáším při cestování zastávky, už jen mě sere že žensky chcou co 200km chcát, když jedem řecko tak bych nejradši ani netankoval, už tankovat co 650km mě sere, natož si kupovat častěji pití, jídlo apod, není nad to ujídat celou cestou do řecka chlazené párečky ve sklince z lídlu. prostě lednička v autě mi přijde uplně luxusní, už když jedu na pul hodky k zakaznikovi na jednani, hodim auto na slunko a přijdu a piti teply, to uplně nesnaším, když jedu E65 tak jsem tohodle problému ušetřen a vidím v tom velkou vyhodu, v E38 jsem měl lednici vzadu a tak je k hovnu, nikomu se nechce lizt dozadu do lednice, ale když je ve předu v loketce tak je člověk nadšenej.
Souhlas...

Stavění také nemám rád, nejlepší je, když se to dá zvládnout na jeden zátah.
Nic, zpět k tématu, Vlastík prostě nesnáší 7er, podle něj je to vlastně šuft, my co ji máme, jsme hovada a panští kočí, protože si musíme honit ego kupováním 7er se závratně vysokou PC. V tom případě mohu takhle odoudit Tebe, že jsi socka, když máš jen 5er, ale neudělám to, protože je to pod moji úrověň někoho urážet jen na základě vědomí jaké máš auto, neznám Tě. Nicméně, přesně jak psal Snejk, to si můžes koupit Smarta, když Ti vadí oněch 20cm navíc... Já si prostě chtěl užívat cestu, být hýčkán pohodlíčkem, prostorem, místem a celkově luxusem, chtěl jsem bezpečné auto. Proto jsem koupil 7er a jsem neskutečně spokojený, ikdyž má i tohle auto své mouchy (a to má stejně každé auto). Jak jsem už psal, měl jsem E61 (r.v. 2008) a ať se Ti to líbí nebo ne, ale E65 je diametrální rozdíl...
A propo Vlasto, teď jsi mne urazil, ta moje sedma stála nová 3,5mil. ne 3mil... :-@