A čeho respektivě v čem spočívala reklamace,tedy co se jim dle Tebe nepovedlo.

Rendis píše:Nic nepromazávat. Bohužel nemám uloženou historii na icq aby si i ostatní udělají obrázek co jsi dnes napsal. Chceš to hrotit? Já s tím problém nemám. Tak ale piš pravdu a ne smyšlenky.
madu píše:Pak kdo tady hýří smyšlenkama .... TOTO VŠECHNO JSOU FAKTA NA KTERÉ TY NEMÁŠ PATRONY, JÁ SI VYMÝŠLET NEMUSÍM A ANI NEBUDU, PROTOŽE TO ANI NEJDE. ... na všem co jsem tady uvedl jsem se shodl jako mechanik s mechanikem s Marcou, takže toho ty uznáváš a věř, že jemu i mě je to maximálně nepříjemné se s tím tahat ... Stačilo přijet, nebo zavolat a mluvit spolu dohromady, existuje i konferenční hovor...
To by jsi ale nesměl být takovej beran a ublíženeček, jakýho tu ze sebe děláš a nás obviňuješ z nekvalitní práce ...
Co vím platil jsi celkem cca 22tis za mat a 25tis za práci ... celkem po dílčích zálohách .. v poho, ale nedělej jak ji to bral aby jsi nakonec nemusel platit vysokou cenu ...
Hroutil jsi se ze soudu a čeho všeho, proč ti nevěřit to může stát komukoliv z nás a nikdo ti taky nic neříkal, platil jsi jak si mohl, 2,5,10tis ... nás to netlačilo..
castro píše:Madu, koukám že urážky ti jdou. Je mi z tebe zle co tady dokážeš ze sebe vypustit za věci.
jak jsi psal " ale proti normálním zvykům" ... dovol mi abych se zasmál. Myslím že v normálních zvycích neni zrovna normální tvrdit někomu že pracuješ na autě které se ale min.4 týdny nehlo z místa, prší na něj na otevřeném dvoře ( jestli si dobře pamatuju, vrata jste ještě neměli ), dělat generálku hlavy a bez souhlasu/uvědomění vyndavali celej motor ven ( práce navíc = peníze ), a při skládání motoru volali všem možným lidem jak se to a to... ( Alp, speedy ) a ještě takhle machrovat.
Tohle jsou věci které vím z doslechu, tzn. věřím lidem co mi toto řekli a pokud to vyvrátíš, klidně to vezmu zpět. Já to nemam potřebu tady ventilovat ale tvoje chování mi po tomhle opravdu hnulo žlučí.
Stejně jako když jsem u tebe naposledy byl. Děláš z člověka akorát blbce a vysmíváš se mu do obličeje. Viz ty kecy že jsem idiot co huntuje auto driftováním kde jen to jde a podobný věci. Vždycky si dokážeš vymyslet úžasnej příběh ale jedno ti mužu říct jistě. Ten kdo dělá SMYŠLENKY jsi ty! Ty si podle mě hraješ na velkýho frajera, ne ty lidi.
Dost mi leží v paměti i to když jsem k tobě dával Leni třícu na seřízení toho motoru ( M20B23 ). Obden jsem ti volal, kolik už jsme zahučeli do opravy, protože to bylo auto co se nevyplatilo draze opravovat, a vubec by vyšlo nejlevněji koupit jinou M20 a vyměnit motory. Zezačátku dobrý, pár hadiček po stovkách, tzn. oprava zatím pár tisíc. Později jsi nějak přestal komunikovat a ozývat se c hlášením co děláte za další kroky / ne že bych vyžadoval s ušpiněnýma rukama kvuli každý blbosti sahat na telefon, taky to nemam rád ) až jsem se ti pak dovolal a ujisťoval se na cenu, protože to šlo z kapsy Leni a ta do toho nechtěla opravdu solit zbytečně velký peníze. Nikdy nezapomenu jak ses mi smál do telefonu a teď cituji " HAHAHA, DO BANKY DALEKOOO," něco ve smyslu jako ať jsem dobrej. Pak jsi na nás vysolil cenu okolo 9000,-? jestli si dobře pamatuju? A motor na tom nebyl o moc líp než předtím, což ti nedávám za vinu, prostě se nějak podělal, ani nepochybuju moc o tý ceně za celkovou práci ale prostě jde o ten přístup, o to jednání. Akorát se směješ a děláš z lidí idioty.
stejně jako mě pomlouváš prý kde můžeš a děláš ze mě blbečka co si huntuje auto driftováním a jak tomu nakládám a podobný svinstva ( to samé jsi mi tvrdil i když sem byl u vás a říkal jsem ti aby ses zklidnil. Být cholerik, tak už ti tam odemě snad jedna přistála). Tak pro představu - já s autem driftoval tak 3x a nikdy bych si netroufl tvrdit že to nějak umim, ale nikdy jsem už tomu auto nic takovýho neprováděl. Takže tohle mě utvrzuje v názoru, a to ve vší uctě protože nepochybuji že jsi jinak hodně šikovnej, že největší smyšlenkář jsi ty, Madu.
George_D píše:Leni nechavala opravit E30 a když pominu nesrovnalosti, které se vysvětlili a posral to někdo jinej, tak po opravě, kdy stářím a žhavim katem upadl výfuk, tak fajn jednání, sice maj kuci asi dost prace a trošku se to táhlo, přístup byl ale super. Madu dojel i s platákem E30 odvezl, vše opravil i to co nebylo v plánu za super cenu, nechal Leni šáhnout i na ovládání zvedáku a já se objednal na nějaké menší opravičky také. Včera jsme dali okružní jízdu cca 70-100km a autí šlape jak má, tímto děkujeme za zprovoznění a snad se prodá už jako pojízdné bezproblémové autí Wink
Takže díky kucí a jan tak dál Cool
castro píše:Madu nebuď trouba. Opravdu nehorázně překrucuješ věci. To je přesně to co mě tady zvedlo ze židle.
pokud už jsi vytáhl tu "zkušební jízdu" ohledně zřejmě uvolněné převodovky, tak nechápu o jaké zběsilé jízdě a pomalu tvým umírání tady mluvíš? Jestli je pro tebe jízda šedesátkou a trochu zatočení po malých nerovnostech pro pozorování určitýho bouchání "zběsilá jízda" tak jsi opravdu divnej. Další věc ta basa. Co je ti do toho co já vozim v kufru? Udělal jsi tam ze mě opět předevšema idiota, že vozim v autě basu plnou prázdnejch láhví. A co jako? co je ti do toho? Na tu jízdu jsme ji dali ven aby bylo víc slyšet to na co jsme se soustředili protože já to poznám okamžitě a chápu že pro cizího pozorovatele je těžší slyšet něco co já v tom autě můžu slyšet každý den, proto jsem to kvuli tobě vzal přes pár hrbolků, ale kua o jaký zběsilý jízdě a huntování auta a nenechání se zabít tady mluvíš?
Když už tady mluvíš o umírání, byl jsem to já kdo si přebíral auto se slovy "máš to rovný, já ( nebo my ) jsme to proměřovali, mužeš jet" a na dálnici dostal ve 120 na rovině hodiny a málem se zabil o billboardy, tak se klidni s tím umíráním.
Hezky si použil starej citát George_D v době kdy v něm byla jistá zášť vůči mě, pokud se ale nepletu, po čase sám uznal že to bylo trochu jinak. Ale což, já tady mluvím o přístupu jakej ty máš a jak děláš z lidí blbce. ne o nějaký tříce.
co se týče mých kladných ohlasů ze začátku vašeho servisu, chválil jsem vás za tyto banální věci ( vyměňování a namontování dílů ) s úmyslem udělat vám dobrou reklamu protože jsem vám do začátku hodně fandil a chtěl jsem vám alespoň touto cestou tady na klubu "píchnout".
rendis píše:Tak teď trošku fabuluješ.Jediný důvod proč jsem sem vůbec psal byla dlužná částa u Mrci s tím jak to vyřešíme.
rendis píše:Nejsem žádný nadčlověk nebo bůh jak by sis asi přál aby se Ti to hodilo. Ale jsem normální pracující člověk.
rendis píše:Peníze jsem Ti dával dopředu jako zálohu z důvodu,že jsem měl výdaje i někde jinde a věděl jsem,že později nebudu mít velkou částu peněz k dispozici. Ale to jsi přece věděl.A pokud se pamatuji tak jsem vše splatil do 3 týdnů.
rendis píše:Jinak vačka nebyla a není od p.Savky na kterého jsi Ty nadával jako pohan,ale od Hanze.
rendis píše:S p.Savkou a nejen s ním např.s Alpem,Speedym,psenou a dalšími jsem tuto montáž konzultoval a mělo nebo mohlo to fungovat. To,že to nefungovalo z důvodů,které Ty uvádíš je možné,ale ne 100% .
rendis píše:Mně Mrca řekl i jiné důvody proč to nefungovalo.To,že je Tobě neřekl je jen z toho důvodu,že se do toho nechce míchat a chce mít klid. Což je pochopitelné. A ano jsem laik tak že mi nezbývá než věřit co mi mechanik řekne.