provádím kompletní čištění ...... lak,interiér,kola i motor .... podvozky a výfuky ze vnitř ještě nedělámduffson píše:Cau, tak premejslim taky, ze bych na jare nechal nalestit auto. Muzes zaslat nejake orientacni ceny? Provadis i komplet cisteni ?
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Renovace laků a čištění interiéru NEW www.lestimeauta.cz
No nevim nevim jestli je dobry napad lestit auto! A zvlast u Pavla!
Jel jsem k nemu a udelal mi z toho nove auto = byl jsem spokojeny do te doby, nez jsem se o to zacal bat, jak vypadalo dobre.
Hehe, ale dost legrace
a mluvme vazne - uz jsem to tu psal a musim to napsat znovu - cekal jsem od lesteni hodne, ale ze auto bude vypadat jako nove - to jsem vazne necekal. Proste super!
A je to nejen o vzhledu, ale i o prakticnosti - byl jsem u Pavla nekdy v listopadu a to padl prvni snih, teploty postupne klesly pod bod pri kterem jsem ochotny jezdit i spinavym autem.
S auti nikdy nejezdim na kartace a kdyz je teplo umyvam ho rucne + vapka.
Po nalesteni diky hladkemu povrchu to ostrikam jen vapkou a auti vypada hned k svetu. Asi po mesici a pul mozna po dvou jsem to nechal rucne umyt pac byly treskute mrazy a vapka na benzince zamrzla taky.
Dnes jsem vapkoval spinu asi po 7-10 dnech jezdeni a stale to jde jen vapkou velmi pekne dolu. Bez nalesteni by to neslo.
Pavle, uz se tesim na jaro, jak to opet prelestime.
Jel jsem k nemu a udelal mi z toho nove auto = byl jsem spokojeny do te doby, nez jsem se o to zacal bat, jak vypadalo dobre.
Hehe, ale dost legrace
A je to nejen o vzhledu, ale i o prakticnosti - byl jsem u Pavla nekdy v listopadu a to padl prvni snih, teploty postupne klesly pod bod pri kterem jsem ochotny jezdit i spinavym autem.
S auti nikdy nejezdim na kartace a kdyz je teplo umyvam ho rucne + vapka.
Po nalesteni diky hladkemu povrchu to ostrikam jen vapkou a auti vypada hned k svetu. Asi po mesici a pul mozna po dvou jsem to nechal rucne umyt pac byly treskute mrazy a vapka na benzince zamrzla taky.
Dnes jsem vapkoval spinu asi po 7-10 dnech jezdeni a stale to jde jen vapkou velmi pekne dolu. Bez nalesteni by to neslo.
Pavle, uz se tesim na jaro, jak to opet prelestime.
-
WinCent
- Klubové ID: 1351
Ahoj Pavle, prosímtě jak dlouho by trvalo vyleštění laku tzn. udělat jen exteriér ? konkrétně se jedná o X5 BLACK SAPPHIRE METALLIC ...napadlo mě že až bude trochu lepší počasí tak bych přifrčel a nechal u tebe auto a pak bych si našel nějakej program sež by to bylo hotový ...hmm ?
A ještě odkud přesně jsi ?
-
Pavel
- Klubové ID: 56
WinCent píše:Ahoj Pavle, prosímtě jak dlouho by trvalo vyleštění laku tzn. udělat jen exteriér ? konkrétně se jedná o X5 BLACK SAPPHIRE METALLIC ...napadlo mě že až bude trochu lepší počasí tak bych přifrčel a nechal u tebe auto a pak bych si našel nějakej program sež by to bylo hotový ...hmm ?
no nazdar....
Ad:1....délka takováho nakladního vozu je odhadována tak 5-7 hod práce....pokud tam budeš chtít celou dobu bejt u toho a bavit mě tak může bejt i delší...
Ad.2....jsem s Podivína (okr.Břeclav) ... po D2 z Brna na Bratislavu... z HK je to 200 km ke mě..
ad.3.... program si můžeš třeba namyslet vejlet do Lednice (zámek ,park atd)
Ad.4.... to bude drahý
-
WinCent
- Klubové ID: 1351
Pavel píše:WinCent píše:Ahoj Pavle, prosímtě jak dlouho by trvalo vyleštění laku tzn. udělat jen exteriér ? konkrétně se jedná o X5 BLACK SAPPHIRE METALLIC ...napadlo mě že až bude trochu lepší počasí tak bych přifrčel a nechal u tebe auto a pak bych si našel nějakej program sež by to bylo hotový ...hmm ?
no nazdar....
Ad:1....délka takováho nakladního vozu je odhadována tak 5-7 hod práce....pokud tam budeš chtít celou dobu bejt u toho a bavit mě tak může bejt i delší...![]()
Ad.2....jsem s Podivína (okr.Břeclav) ... po D2 z Brna na Bratislavu... z HK je to 200 km ke mě..
ad.3.... program si můžeš třeba namyslet vejlet do Lednice (zámek ,park atd)
Ad.4.... to bude drahý![]()
![]()
no tak aby to uteklo tak bych asi zůstal u tebe a pomohl ti s tím, a co je drahý
-
aggama
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj Pavle. Začátkem jara bych ti rád svěřil mou Z3, je to cosmosschwarz, v myčkách nemytá. Problémem je ale relativně dost oťupkaná kapota a od kamínků...jak je to nízké tak to ty šutry snad přitahuje:( umíš s tím také něco udělat?
Jinak bych to chtěl i včetně interiéru pokud by to šlo...je to kůže červeno-černá.
Díky za odpověď na mou otázku ohledně kamínků.
Jinak bych to chtěl i včetně interiéru pokud by to šlo...je to kůže červeno-černá.
-
Pavel
- Klubové ID: 56
zdarec...jsou 2 možnosti....bud ti to pozatírám ty tukance a nebo olakovat celej předek...aggama píše:Ahoj Pavle. Začátkem jara bych ti rád svěřil mou Z3, je to cosmosschwarz, v myčkách nemytá. Problémem je ale relativně dost oťupkaná kapota a od kamínků...jak je to nízké tak to ty šutry snad přitahuje:( umíš s tím také něco udělat?
každopádně jseš vítanej .... dej vědět hlavně do předu a naplánuj si nějakej program ...bud tady budeš koukat na mě a nebo můžeš s ženou do Lednice´do parku na jarní procházku ...to nechám na tebe
-
MattyX
- Moderátor
- Klubové ID: 1778
- Kontaktovat uživatele:
povedena prace
na jaro se pak k tobe obednam nekdy,sice ten muj pastel vydrzi chvili jak jsi rikal ale i tak je to potreba jako sul 
mas to pekny :palec:
mas to pekny :palec:
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance