Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Znáte někdo nebo už jste se byli podívat

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
JaraX
Kontaktovat uživatele:

Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat

#7821 Příspěvek od JaraX »

už jsem to dnes u Davida Jurajofovi zjištoval, má jednu černou a neví jeslti si ji nenechá do svého auta
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#7822 Příspěvek od JaraX »

540david píše:https://www.marktplaats.nl/a/auto-s/bmw ... ousPage=lr

Co to má za zvláštní navi?
to je ta AC schnitzer navi

https://www.google.com/search?q=bmw+ac+ ... e&ie=UTF-8
kurevtor

#7823 Příspěvek od kurevtor »

to vypada, ze ta navi bude rada, kdyz bude umet napsat, ve kterym statu clovek je. A jeste bude dostupny jen nemecko a francie.
jurajof

#7824 Příspěvek od jurajof »

JaraX píše:už jsem to dnes u Davida Jurajofovi zjištoval, má jednu černou a neví jeslti si ji nenechá do svého auta
díkes, hmm tak uvidíme no.
jurajof

#7825 Příspěvek od jurajof »

kurevtor píše:to vypada, ze ta navi bude rada, kdyz bude umet napsat, ve kterym statu clovek je. A jeste bude dostupny jen nemecko a francie.
hned mi ta navi z e65 pripadne jak nejakej vesmirnej pristroj:)
matiz
Kontaktovat uživatele:

#7826 Příspěvek od matiz »

jurajof jakou chces cernou nebo cernou alcantaru? S sibrem nebo bez? Taky mam cernou na longa a taky se odlepuje... Mohl bych ji nechat opravit, jenze jsme zase u te ceny ze to bude drahe. Tak poleti nejspis ekologicky zlikvidovat, extra se s ni srat nebudu. V te moji benzinove ktera ma najeto jako ze dost je cerna stropnice ve stavu 1A. Pritom to auto jezdilo docela dost. V anglanovi ktery ma dve kila je odlepena. Nechapu to. Alcantaru v dehtu mam taky naprosto perfektni.

Daji se nekde koupit nove tlacitka na otevirani loketky? Budu ji rozebirat kvuli pyzama, bylo by super je vymenit. Z bMW je nechci protoze jsem lakomec. Predpokladam ze jen tlacitka koupit jak je jejich zvykem nepujdou.
matiz
Kontaktovat uživatele:

#7827 Příspěvek od matiz »

kurevtor píše:to vypada, ze ta navi bude rada, kdyz bude umet napsat, ve kterym statu clovek je. A jeste bude dostupny jen nemecko a francie.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Nezklamal !!!
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#7828 Příspěvek od JaraX »

matiz píše: Daji se nekde koupit nove tlacitka na otevirani loketky? Budu ji rozebirat kvuli pyzama, bylo by super je vymenit. Z bMW je nechci protoze jsem lakomec. Predpokladam ze jen tlacitka koupit jak je jejich zvykem nepujdou.
dyt to stojí litr novy v BMW, celej mechanismus,
matiz
Kontaktovat uživatele:

#7829 Příspěvek od matiz »

eur??? No schvalne se jdu podivat. Kdyz jsem zjistil kolik chteji za kryt popelniku tak jsem hned vedel ze tudy cesta nevede.

edit: No to mne poser, 1101,60kc... To fakt prekvapili. Popelnik byl okolo desitky....
ettore

#7830 Příspěvek od ettore »

Matizi odlepenou stropnici už asi neopravíš. Dopisoval jsem si kvůli tomu přímo s vyrobcem. Napsali mě že to spékají dohromady ve formě a opravit se to už bohužel, aniz by to bylo vidět, nedá. Dokonce jeden závod na stropnice je u nas v česku.

No Juraji, než cekat na to jak se David vyspí a rozmyslí, nech si poslat od poláka víc fotek a přemluv snejka aby tam s Tebou zajel. Za 2 hodinky ji přehodíte na místě :D
kurevtor

#7831 Příspěvek od kurevtor »

JaraX píše:
matiz píše: Daji se nekde koupit nove tlacitka na otevirani loketky? Budu ji rozebirat kvuli pyzama, bylo by super je vymenit. Z bMW je nechci protoze jsem lakomec. Predpokladam ze jen tlacitka koupit jak je jejich zvykem nepujdou.
dyt to stojí litr novy v BMW, celej mechanismus,
hej holky to sem vam vypravel jak se mi posrala ta polovina loketky a nejdnou nesel jeden cudlik? Z niceho nic proste najednou nesel a sel zmacknout asi tak na 20% takze neoteviral. To sem vam sem myslim psal...

Sem vam zapomnel pak sdelit, jak sem to vyresil. Sem se na to vyjebal a jako ze budu jezdit s loketkou co se otevira jen napul. No a sedmicka to nevydrzela a asi po tydnu se tp samo uzdravilo a najednou ten cudlik sel uplne normalne jako predtim.

Nektery veci je proste lepsi si servisovat sam. Ja to tak delam. A servisovat si sam znamena proste na to mrdat dokud to samo neblafne nebo nevodpadne. Mozna bych vam sem mohl hodit jednu ilustracni fotku... no uvidim podle nalady
matiz
Kontaktovat uživatele:

#7832 Příspěvek od matiz »

Ale jo, musi se pouzit nova latka na molitanu, ta stara se komplet orve a nalepi se nova. Videl jsem na trojkach, na medvedovi, no problemo... Formy maji na seriovou vyrobu aby to slo fofrem kdy se jich vyrobi tisic denne, ale rucne to jde taky, fakt ze jo.
jurajof

#7833 Příspěvek od jurajof »

No Juraji, než cekat na to jak se David vyspí a rozmyslí, nech si poslat od poláka víc fotek a přemluv snejka aby tam s Tebou zajel. Za 2 hodinky ji přehodíte na místě :D
No, je to u ukrajinskejch hranic to cos posilal...Ja to nechci zas nejak hrotit. Kdyz nebude ted, tak snad se neco dalsiho naskytne...A treba bude mit David dobrej den, pro me. :)
jurajof

#7834 Příspěvek od jurajof »

matiz píše:jurajof jakou chces cernou nebo cernou alcantaru? S sibrem nebo bez? Taky mam cernou na longa a taky se odlepuje... Mohl bych ji nechat opravit, jenze jsme zase u te ceny ze to bude drahe. Tak poleti nejspis ekologicky zlikvidovat, extra se s ni srat nebudu. V te moji benzinove ktera ma najeto jako ze dost je cerna stropnice ve stavu 1A. Pritom to auto jezdilo docela dost. V anglanovi ktery ma dve kila je odlepena. Nechapu to. Alcantaru v dehtu mam taky naprosto perfektni.

Daji se nekde koupit nove tlacitka na otevirani loketky? Budu ji rozebirat kvuli pyzama, bylo by super je vymenit. Z bMW je nechci protoze jsem lakomec. Predpokladam ze jen tlacitka koupit jak je jejich zvykem nepujdou.
Cernou se sibrem na longa. Ty mas myslim kratky? nebo ten anglan je long?
fishmaker Moderátor
Moderátor

#7835 Příspěvek od fishmaker Moderátor »

ettore píše:...a přemluv snejka aby tam s Tebou zajel. Za 2 hodinky ji přehodíte na místě :D
ani neni potřeba brát snejka...hodíš to do auta...a přehodíš doma jako já :D

Obrázek
First EX : BMW e38 740i 6/1995
Second car : BMW e66 745Li 3/2002
Third EX : BMW f01 740i 3/2009
matiz
Kontaktovat uživatele:

#7836 Příspěvek od matiz »

Mam na dily kratkou predface a longa bonga face. Kdyz se mne naskytne nejaka hezka stropnice tak ti dam vedet.
jurajof

#7837 Příspěvek od jurajof »

matiz píše:Mam na dily kratkou predface a longa bonga face. Kdyz se mne naskytne nejaka hezka stropnice tak ti dam vedet.
Super, diky vsem za info.:)
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#7838 Příspěvek od JaraX »

taky jsem to tak vezl :)
cheater

#7839 Příspěvek od cheater »

-
Naposledy upravil(a) cheater dne pát 26.11.2021 23:24, celkem upraveno 1 x.
Snejk
Kontaktovat uživatele:

#7840 Příspěvek od Snejk »

je videt ze jeste neochutnal specialni loketkovy samostril... to je tlacitko loketky ktere je prepajcnuty vejpul. takze zavrenim loketky se tlacitko vymrsti kamsi do interieru.... da se s tim pocitat a nacvicit si skvelej kouzelnickej trik kdy letici tlacitko chytite v letu .. jinak skonci nekde v prdeli...
joo je to vesele tlacitko...
stejne jako kdyz mate prazdnej zasobnik na cdchanger a ten se vymrsti jak toast z toastovace a skonci v kline prekvapenyho spojuzedce co je retard a bud nakopnul nebo z prdele zmacknul to tlacitko na vysunuti.. :lol:
Odpovědět