Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E65, E66 zajímavá výbava na prodej
Re: E65, E66 zajímavá výbava na prodej
....ten vyraz je nutny brat v kontextu te konkretni kategorie. E65 750i je ve srovnani s primymi konkurenty (treba takovou D3 4.2FSI/MPI) opravdu sportovni. Ta osma nema sportovni ambice ani v kontextu dane kategorie, je to proste obrovska nedotaziva obluda, ktera se hodi tak akorat na dalnice.
Asi tak by to mohlo být řečeno jak psal Itchythefirst.
Asi tak by to mohlo být řečeno jak psal Itchythefirst.
ale no tak filozofe, jo mohlo, ale prece si nenecham ujit moznost te tady chytat za slovo a delat chytuyho 

zatímco AMG Sklass, kterej je přímo optimalizovanej na převoz ruských dědků z jedný zabijačky na druhou, to je taky sporťáček 

kurevtore no vidíš mě to bylo hned jasné ... prostě je to tady tvůj sport, jako když si jdeš zahrát squash s kolegy po práci. 
jo kurevtore podívej se na jeden fotrovskej kombík ... z toho bys sedl pěkně na prdel.
https://www.youtube.com/watch?v=9ntIZpkK1-g

jo kurevtore podívej se na jeden fotrovskej kombík ... z toho bys sedl pěkně na prdel.
https://www.youtube.com/watch?v=9ntIZpkK1-g
-
Naposledy upravil(a) cheater dne ned 21.11.2021 18:38, celkem upraveno 1 x.
cheater a vidíš některé limuzíny se sportovním charakterem jako je Alpina B7 si dá kdejaké sportovní auto ke svačině i na okruhu. Nemluvím o supersportech.
Např zde Alpina B7 - sen každého nadšeného sedmičkáře.
https://www.denik.cz/auto/alpina-b7-bi- ... 60209.html

Např zde Alpina B7 - sen každého nadšeného sedmičkáře.

https://www.denik.cz/auto/alpina-b7-bi- ... 60209.html
-
Naposledy upravil(a) cheater dne ned 21.11.2021 18:38, celkem upraveno 1 x.
To je fakt marný 

mlč a buď sportovní
teď mi došlo, že když dojedu na Tour De France na mopedu, tak jsem taky sportovní
protože ten čas, ten je vole důležitej
https://fastestlaps.com/tracks/nordschleife
tady si můžeš třeba zjistit, že GT86 je míň sportovní než X6 50i

teď mi došlo, že když dojedu na Tour De France na mopedu, tak jsem taky sportovní

protože ten čas, ten je vole důležitej
https://fastestlaps.com/tracks/nordschleife
tady si můžeš třeba zjistit, že GT86 je míň sportovní než X6 50i

origo příčníky z E66 jsme v pohodě nasadali na E65 a borec si s tím normálně odjel dovolenou a myslím že to jde i opačně.Snejk píše:myslis spatne... to by moc nefungovalo.. vlastne bys asi ani nezavrel dvere... no vlastne bys tam ten zadni nosnik ani nenamontovalMahla píše:Já myslím, že je dáš i na E66.tomas777 píše:Jo kdyby takhle byly na E66.
to nemusí nic znamenat, většina alpin ani nemá adaptive drive, třeba ke mě jezdí E39 Alpina V8, dělal jsem tam GO motoru apod, motoricky je to neskutečné auto, ale ten podvozek tomu výkonu fakt nestíhá, to se moc nepovedlo, M5 jede +- stejně, ale podvozek(hlavně řízení) má lepší, o dost.cheater píše:Ale to je Alpina
K těm příčníkům. Tady se vždycky tradovalo, že to zaměnit nelze. A hle! 

Jaraxi máš odpověd na to zda 7er je limuzína se sportovním charakterem či jak jsem napsal slangově sportovní limuzína ?
Dle mého takto označují i někteří redaktoři co testují auta....
Myslím si že zrovna 7er například 750 - 760i má k tomu hodně blízko.
U alpiny se netřeba ani bavit tam je to jasné.
Tady to někteří moc řeší ... ale je to tak.
Dle mého takto označují i někteří redaktoři co testují auta....
Myslím si že zrovna 7er například 750 - 760i má k tomu hodně blízko.
U alpiny se netřeba ani bavit tam je to jasné.
Tady to někteří moc řeší ... ale je to tak.

jo no, filozofe - si to ty.
Stacilo by uznat, ze sportovni limuzina je picovina, ale ty se v tom budes dal rejpat. No nastesti Jaraxovi skoncily kramy tak uz tu za nej nemusis mluvit a muzes se ho dotazat jako nejvyssiho arbitra
Stacilo by uznat, ze sportovni limuzina je picovina, ale ty se v tom budes dal rejpat. No nastesti Jaraxovi skoncily kramy tak uz tu za nej nemusis mluvit a muzes se ho dotazat jako nejvyssiho arbitra

- Itchythefirst
Kluci, moc to hrotite
Sportovni limuzina je stejnej oxymoron jako "kureci rizek" nebo "zenska logika", ale tak vime snad, co tim filozof myslel
Je to porad v kontextu ty konkretni kategorie a oproti D3 je E65 vskutku "zavodni" auto. Ne vykonem, ale jizdnima vlastnostma (rozlozeni vahy, zadokolka, nastaveni podvozku...) 

- Don
Filozofe... co kdyby si s tim sel uz do prdele. Tady se to jmenuje "E65, E66 zajímavá výbava na prodej"... chapes ty vemeno? Ocekavam, ze uz nebudes reagovat, pokud nemas neco k tematu... ani na to co jsem ted napsal... nikoho to nezajima. Totalne si zasral cely 7er forum, kde je diky tvym moudrum stovky stran totalnich hoven uplne mimo tema - super pro nekoho, kdo opravdu hleda dulezite informace
...Jeep Cherokee 3.0D | E39 523iAT | E66 745Li | E53 X5 4.4iA | E39 528iAT LPG | RR Vogue L322 4.2 Supercharged
Done sklidni hormon.
Stačila jedna dvě věty od jaraxe jinak jasně nic řešit nikdo nemusi ta věta byla směřovaná pouze jemu.
Done prober se tady se hádalo xy lidí a hažeš vše na mě...
Stačila jedna dvě věty od jaraxe jinak jasně nic řešit nikdo nemusi ta věta byla směřovaná pouze jemu.
Done prober se tady se hádalo xy lidí a hažeš vše na mě...

Protože právě ty tady začínáš řešit ony pí.oviny, které nejsou k tématu. Já osobně celou dobu čekal, kdy se nějaký admin odhodlá to ukončit..
Tohle už fakt směřuje někam do hajzlu, takže piš k věci, nebo mlč a čti si
Tohle už fakt směřuje někam do hajzlu, takže piš k věci, nebo mlč a čti si
Ex - Bmw E66 750Li 2007 individual
-
- Kontaktovat uživatele:
SVATA PRAVDA !!! Takovy tri mesicni banan na uklidneni by ho mohl donutit k nejake sebereflexi.Don píše:Filozofe... co kdyby si s tim sel uz do prdele. Tady se to jmenuje "E65, E66 zajímavá výbava na prodej"... chapes ty vemeno? Ocekavam, ze uz nebudes reagovat, pokud nemas neco k tematu... ani na to co jsem ted napsal... nikoho to nezajima. Totalne si zasral cely 7er forum, kde je diky tvym moudrum stovky stran totalnich hoven uplne mimo tema - super pro nekoho, kdo opravdu hleda dulezite informace
Tvl, kdyby Jarax napsal (ted nadsazka) tvoje žena nestojí za nic, tak se rozvedes?
Tvl, kdyby Jarax napsal (ted nadsazka) tvoje žena nestojí za nic, tak se rozvedes?