Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Znáte někdo nebo už jste se byli podívat

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
JaraX
Kontaktovat uživatele:

Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat

#7761 Příspěvek od JaraX »

max výbava :lol: :lol: :lol:
soukupadam

#7762 Příspěvek od soukupadam »

Ma to kuzi a pdc, takze max vybava.

To auto vypada az podezrele podobne jako ten srot co jsem se byl na jare podivat v Bruselu. Ale asi to nebude ono
Jaris330D

#7763 Příspěvek od Jaris330D »

cheater píše:Máš to hezky rozepsané Jarisi :cool2: . A když to všechno spočítáš tak tě vyšla na kolik?.
Kdyz budu pocitat jen spotrebak bez gum a facelift vnitrku, tak na 370 000 kc.
cheater

#7764 Příspěvek od cheater »

-
Naposledy upravil(a) cheater dne pát 26.11.2021 23:23, celkem upraveno 1 x.
Michal595

#7765 Příspěvek od Michal595 »

ettore píše:https://www.tipcars.com/bmw-rada-7/limuzina/benzin/bmw-750i-individual-max-vybava-lpg-37152353.html
Za 200 by to vcelku slo nie?
To drevo amarone by som si asi vedel zvyknut, nema niekto na presaj na longa?:)
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#7766 Příspěvek od JaraX »

trochu chudy ne?
Michal595

#7767 Příspěvek od Michal595 »

Nehovorim ze to je fullka ale zase za tu cenu co by si chcel no...najdolezitejsi zaklad tam je, pekna farebna kombinacia intros, predok vceluku vybaveny a v kretkej az tak ta vybava zadku “nechyba” kedze tam si tie sedacky aj tak nemas kam posuvat vlastne..
Otazny je stav, podla sedaciek by som povedal ze majitel nebol zrovna “puntickar”...
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#7768 Příspěvek od JaraX »

za menší cenu jsem měl svojí 745Li
tzn
+ long
+ menší nájezd
+ včetně LPG
+ ACC, + zadní komforty, + zadní idrive + dvojskla, + webasto, + nivo

todle je takovyho hodně chudy, cena dobra na Individual, horší vybava a stav, už podle stavu sedaček to žádný punťa nebude.
matiz
Kontaktovat uživatele:

#7769 Příspěvek od matiz »

Chuda? Aha... Tak to potom jo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#7770 Příspěvek od JaraX »

tak každej ma jiny naroky, já už si sedmu bez ACC a longu ani neumim představit
kurevtor

#7771 Příspěvek od kurevtor »

horan píše:Nepíšu si ani hovno a aspoň se nemusím trápit, že jsem proinvestoval za x let další auto. :lol:
presne tak, slovo sedmickare.

za ty kecy o "investicich" keryma vas tady ostatni navockoval filosof bych strilel. :|
Dobry den, od koupi sedmicky jsem projel benzinu za 300 litru, do jaky investicni polozky to muzu zahrnout? :oops: To fakt radsi investovat do eutanazie. Zmrdi pls.
kourk

#7772 Příspěvek od kourk »

jo filozov a jeho investice do sedmy... investice do čidla.. investice do brzdových destiček.. investice do chladiče.. :)
To ja jsem taky v tom případě investor.. včera jsem zainvestoval a se starou jsme se pořádně nažrali v restauraci.. a pak jsem ještě večer pořádně zainvestoval do piva a kořalek. Tak doufam, že se mi tyhle investice vyplatí.. :)
Jinak k sedmě.. taky jsem se z toho připosral. Přiznavam, že na to ted nemam. Mozná až se dostaví barák. A abych počítal každou korunu co do toho dam.. a mel furt obavy aby se neco nevysralo..to ani hovno.. nejsem ted v situaci kdy můžu bez přemýšlení pustit páďo sem.. páďo tam a nedělat si s tím starosti. To je pak to auto akorát pro zlost a spíš by me sralo než dělalo radost.
kurevtor

#7773 Příspěvek od kurevtor »

matiz píše:Ja se poseru, srovnavat bramboru a megana. To fakt nejde. Kde je sakra pan kurevtor, ten to umi vzdy smysluplne vysvetlit -))))
Zde se musim kolegy cheatera zastat. Napsal, ze se jedna o "hodně ale hodně blbej příklad". Byl fakt hodne, ale hodne blbej, to jako zase jo, ale upozorneni jsme dostali. Mozna bych za to dokonce kolegu cheatera i pochvalil.
Zbyva nez vyjadrit uprimnou prosbu ke vsem vazenym clenum naseho milovaneho bmw fora, aby i oni si vzali priklad z uprimneho varovani, jenz ctenare muze zachranit od dalsiho nepokracovani ve cteni.

Co se tyce samotneho hodne, ale hodne blbyho prikladu, cheater sice "chtel jen poukazat na ten paradox", ale mne na tom neprijde nic paradoxniho, ze bezny auta stoji takovyhle prachy na provoz. Mam ruzny auta a servisuju kde co a proste normalni auto je jinde nez bramborak v petilitru s elektropicovinkama. Jeee to je ale prekvapko
kurevtor

#7774 Příspěvek od kurevtor »

kourk: gratuluju k rozumnymu uvazovani, takhle to ma byt. Hlavne pokud stavis tak sedmicka opravdu jen jako druhy nebo klidne spis treti auto. Neodveze to ani picu. Si vitezoslavne jedes do hornbachu pro geberit sigma01 chrom a ses rad, ze poberes do auta dva :lol: tru story
cheater

#7775 Příspěvek od cheater »

-
Naposledy upravil(a) cheater dne pát 26.11.2021 23:23, celkem upraveno 1 x.
matiz
Kontaktovat uživatele:

#7776 Příspěvek od matiz »

kurevtor: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Filozof

#7777 Příspěvek od Filozof »

Investice do auta je řekl bych zde už roky zavedený pojem a určitě né mnou já pouze to slovo taky používám.
A vyjadřuje nejen servis ale i ostatní náklady do auta. A jasně lepší je slovo celkové náklady.

Je to tak všechny dražší značky chtějí servis a není malý a srovnávat oktavku či megana s BMW 7, no tak snad jedině pro představu.

Investovat do děti a ženy či baráku se jistě vyplatí, vrací vám to zase jinak, ikdyz souhlasím že je to špatně zvolené slovo.

Často člověk investuje do věcí u kterých si myslí že vydělá a někdy bohužel prodělá takže slovo investoval se skloňuje a používá ve všech směrech.
honzaD93

#7778 Příspěvek od honzaD93 »

horan píše:Nepíšu si ani hovno a aspoň se nemusím trápit, že jsem proinvestoval za x let další auto. :lol:
Já si píšu naopak všechno, mám rád přehled. Až budu e66 jednou prodávat, zajímá mě na kolik mě vyjde 1 km včetně gum, olejů, oprav a amortizace. Stejně tak jsem zaukoloval strýce co si koupil novou mazdu 3 v holotě, nemá ani PDC za cca 450k, kolegové z práce nového rapida ve full výbavě (ten má dokonce i Keyless, ale jenom na předních dveřích :D) cenu už si nepamatuju a druhý kolega nového Dokkera, cena kolem 270k. Všem jsem řekl ať poctivě píšou všechny peníze co do těch aut padnou, včetně pojistek a výměn olejů v záruce. Nepochybuji o tom, že sedma bude nejdražší, ale myslím si že ten rozdíl bude třeba 13 Kč /km oproti třeba rapidu za 8kc/km....nevim tipuji. A to určitě za ten rozdíl stojí. Mám docela výhodu že mám dobry kus, který zatím celkem nic nechtěl, když vezmu jenom závady a ne spotřební věci tak za 1,5 roku a 47 tis km mi odešel klimakompresor, jednotka ovládání niva, jedna keyless klika a přestalo mi fungovat dopr. zpravodajství ale to zatím nevím čím to je. Samozřejmě si nebudu počítat dodělání komfortů, dvojskel, standklima ani klapky do výfuku. To nemá se servisní náročnosti auta nic společného.
Rejchy Moderátor
Moderátor

#7779 Příspěvek od Rejchy Moderátor »

Tady je něco pro filozofa.Vymění lampu a narazník a má sedmu za kilo a ještě zbyde na sníženej termostat :lol: :lol:

https://auto.bazos.cz/inzerat/111220444 ... jizdna.php
Filozof

#7780 Příspěvek od Filozof »

Zní to lákavě vyměnit světlo a kapotu a nárazník s ledvinkama dle prvního pohledu. Dle druhého to může být dalších xy věcí takže to kilo spolkne hned,,,ale taky nemusí. Kdo má díly a pokud auto má vysokou výbavu pro toho to bude zajimavé jistě.
Odpovědět