horan píše:Nepíšu si ani hovno a aspoň se nemusím trápit, že jsem proinvestoval za x let další auto.

Já si píšu naopak všechno, mám rád přehled. Až budu e66 jednou prodávat, zajímá mě na kolik mě vyjde 1 km včetně gum, olejů, oprav a amortizace. Stejně tak jsem zaukoloval strýce co si koupil novou mazdu 3 v holotě, nemá ani PDC za cca 450k, kolegové z práce nového rapida ve full výbavě (ten má dokonce i Keyless, ale jenom na předních dveřích

) cenu už si nepamatuju a druhý kolega nového Dokkera, cena kolem 270k. Všem jsem řekl ať poctivě píšou všechny peníze co do těch aut padnou, včetně pojistek a výměn olejů v záruce. Nepochybuji o tom, že sedma bude nejdražší, ale myslím si že ten rozdíl bude třeba 13 Kč /km oproti třeba rapidu za 8kc/km....nevim tipuji. A to určitě za ten rozdíl stojí. Mám docela výhodu že mám dobry kus, který zatím celkem nic nechtěl, když vezmu jenom závady a ne spotřební věci tak za 1,5 roku a 47 tis km mi odešel klimakompresor, jednotka ovládání niva, jedna keyless klika a přestalo mi fungovat dopr. zpravodajství ale to zatím nevím čím to je. Samozřejmě si nebudu počítat dodělání komfortů, dvojskel, standklima ani klapky do výfuku. To nemá se servisní náročnosti auta nic společného.