Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

E65, E66 zajímavá výbava na prodej

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
kurevtor

Re: E65, E66 zajímavá výbava na prodej

#741 Příspěvek od kurevtor »

ted nedavno kolem me projela sedmicka s pricnikama no... hodne smutnej pohled... Neco jako kdyz na hezkyho choppera das kozeny trasne.
fishmaker Moderátor
Moderátor

#742 Příspěvek od fishmaker Moderátor »

kurevtor : takže když chci jet s rodinou na hory nebo na kola...tak si mám kvůli tobě jít půjčit nějakej fotrovskej kombík...nebo VAN ? :D to si radši dám na sedmu příčníky
First EX : BMW e38 740i 6/1995
Second car : BMW e66 745Li 3/2002
Third EX : BMW f01 740i 3/2009
Filozof

#743 Příspěvek od Filozof »

Přesně tak. Kurevtor nepochopil že BMW 7er není ferrari ani porsche kde bych to shledal jako trapné poněkud.

BMW 7 je luxusní sportovní limuzína defakto i pro rodinu. Rakev a příčníky ikdyž se to někomu nelíbí je prostě dnes samozřejmost.

Mě se třeba nelíbí na 7er koule co vzadu trčí ...ale co prostě to někdo má nic stím neuděláme. Někdo má schovávací někdo má napevno.
Přitom zrovna koule i hagusy jsou užitečná věc.
kurevtor

#744 Příspěvek od kurevtor »

Filozof píše:Přesně tak. Kurevtor nepochopil že BMW 7er není ferrari ani porsche kde bych to shledal jako trapné poněkud.

BMW 7 je luxusní sportovní limuzína defakto i pro rodinu. Rakev a příčníky ikdyž se to někomu nelíbí je prostě dnes samozřejmost.

Mě se třeba nelíbí na 7er koule co vzadu trčí ...ale co prostě to někdo má nic stím neuděláme. Někdo má schovávací někdo má napevno.
takze ferrari ani porsche to neni, ale porad je to "sportovni limuzina" podle tebe, a na tu pricniky patri a neni to trapne ponekud jo? :D Proc na porsche jo a na te tve modle BMW 7 ne? 8-)

PS: rozeber si prosim, Filozofe nefilozofe, pojem "sportovni-limuzina". Neni to trosku oxymoronek? Neni to trosku rovnak na vohejbak? Sportovni dodavka, sportovni traktor, sportovni buldozer, sportovni jerab... vsechno picoviny. Bud je to sportovni, nebo je to pohodlny.
Filozof píše: Přitom zrovna koule i hagusy jsou užitečná věc.
sedmicka je typ auta, co nema byt uzitecne. Naschval.
kurevtor

#745 Příspěvek od kurevtor »

tak znate me a vite, ze jsem vyhranenej kokot :D styl musi bejt, i kdyby manzestraky do zvonu a batykovany tricko... takze pricniky e-e-e, to radsi vlakem :D

bud se zbavit rodiny nebo je holt poslat vlakem :) 8-) :lol:

nebo jet s rodinou ve vice sedmickach, ze FISHMAKERE! 8-) :D
fishmaker Moderátor
Moderátor

#746 Příspěvek od fishmaker Moderátor »

kurevtor píše:nebo jet s rodinou ve vice sedmickach, ze FISHMAKERE! 8-) :D
to můžu jet třeba pěti sedmičkama...ale ty kola tam stejně nenarvu :D
jinak prkno je vysoký, že stejně neproleze skivakem...a než bych jel vlakem, tak já radši dám příčníky a rakev :D
First EX : BMW e38 740i 6/1995
Second car : BMW e66 745Li 3/2002
Third EX : BMW f01 740i 3/2009
kurevtor

#747 Příspěvek od kurevtor »

dobre, a proc vozit v sedmicce kola a rodinu.
Opakuji k zamysleni: kola ke slapani a rodinu co dokaze slapat..... To neni optimalni a ani vychovne pro deti prece. Co spojit prijemne s uzitecnym a poslat ty hladovy krky na kole? Chteji cyklovylet, tak jim ho doprej i s bonusem :P
A ty se dopravis sedmickou a jeste ti to lehky bude min zrat a nepojedes s pricnikama jak nejakej kurevtor co jezdi pro listy do hornbachu s kratkou sedmou :D :D Lista 240 cm se vejde. 241 uz ne :D
Filozof

#748 Příspěvek od Filozof »

Kurevtore .... sportovní limuzína ano to je název co ? No a ted si představ že se často užívá ....jen ty preferuješ kokain což v tvé branži je zvykem ...měl bys hulit trávu budeš hned příčníky na autě milovat.... :lol:

https://autoroad.cz/zajimavosti/87116-s ... -nejlepsim

Tady máš sportovní limuzíny ... co ti moc nevoní. 8-)
kurevtor

#749 Příspěvek od kurevtor »

nemel mi prosim hovinka o mych preferencich, kdyz vis picu jo? Kokain jsem v rypaku nikdy nemel a nikdy se tam ani nedostane a to ani ve stopovem mnozstvi. Prekvapko co. Co je moje branze taky nevis. Nikdy jsem nefrkal, ani jednou v zivote, a zacit hodlam mozna tak za dvacet let, ale to nevim proc bych delal. Zadny radoby koko, peri, becko, crack, syteticky mrdky a podobny sracky. Nikdy. To, ze to je vsude kolem me uz od stredni skoly je druhotny, ja sem 100% cistej. Proto sem takovej frajer vis, i kdyz sem nula a luzr. Hladovej, ale zasadovej. Dost me bavilo zklamani lidi co me lamali do rysovani a neuspeli. Uplne bylo citit jak v ty mizerii nechteji byt sami. Ten jejich smutnej pohled, ze oni jsou za fetaka a ja za slusnacka byl pro me velmi uspokojujici...

Fakt prdel jak mas kazdyho prectenyho jak pohadku, ale si mimo. Totalne.

V tom clanku vidim nekolik sportovnich sedanu, ale ani jednu sportovni limuzinu, neposlal jsi spatny link ty jedna limuzino? :D
zzeli

#750 Příspěvek od zzeli »

Ja bych radeji link na sportovni jerab :D
Filozof

#751 Příspěvek od Filozof »

Vidíš ten smajlík ? To znamená že si z tebe dělám prdel a asi to vážně nemyslím ale to z textu ty nepoznáš ...

Jinak ano sportovní limuzínu BMW 760i často nazývají omlouvám se tu 760ku má jen pár vyvolených ostatní mají jen obyč limuzínu. :lol:

http://www.autoforum.cz/bleskovky/bmw-m ... -600-koni/

Pokud jsi Astmatik znáš spiropen ...to frčelo tady u jednoho borce ve fitku ...nevím já to nikdy nezkoušel možná to funguje ... berou jej astmatici ... nebo někteří sportovci...

Případně viagru 2-3ks před tréningem ... :shock: :lol:
To když jsem slyšel od závodního kulturisty tak jsem se fakt smál.
Stepan1

#752 Příspěvek od Stepan1 »

kurevtor: ty to kurva furt nechápeš? dvoutunová píčovina od BMW je sportovní limuzína, dvoutunová píčovina od Audi je nudnej křáp kterej není zábava řídit :roll:

Nejlepčí, ještě lepčí než čtyřdveřové SUV kupé nebo sportovní jeřáb je ovšem praktický a prostorný sedan
https://www.mercedes-benz.com/en/merced ... with-star/
:lol: :lol:
Mahla

#753 Příspěvek od Mahla »

tomas777 píše:Jo kdyby takhle byly na E66.
Já myslím, že je dáš i na E66. ;)
Snejk
Kontaktovat uživatele:

#755 Příspěvek od Snejk »

Mahla píše:
myslis spatne... to by moc nefungovalo.. vlastne bys asi ani nezavrel dvere... no vlastne bys tam ten zadni nosnik ani nenamontoval
tomas777

#756 Příspěvek od tomas777 »

To na E66 existují jen origo nosiče? Neexistuje nějaký jiný výrobce?
kurevtor

#758 Příspěvek od kurevtor »

zzeli píše:Ja bych radeji link na sportovni jerab :D
S'il vous plait:

https://www.google.com/search?q=truck+c ... xVkhEgGcdM

Fantazii se meze nekladou. Proste koupis truck, placnes na to mini jerab a mas sportovni jerab :D A muzes tahat slony a zavodit na D1.

Hnohem horsi by to bylo s tim sportovnim buldozerem :D

Stepan1: do pici. To ne, ne? To jako vazne? Mercedes svuj dodavkovitej van nazyva sedanem? To tem vyjebanejm nemcum ty dovezeny inzenyri a doktori zavadej zajimavy poradky. Ach jo do pici. Uprimne, ja docela zeru mercedes, nechci zadny auto mladsi 10 let, ale jestli neco fakt muzu tak je to X class a S class. Ale mergl si skrtam, od 2021 budou vyrabet pouze elektro a amg prestava delat zadokolky. Buzeranti levicacky.

Filozof: vubec nechapes vyznam slov, ktera pouzivas. Zjisti si co je sedan a co limuzina. Sportovni-limuzina nedava smysl. Limuzina je auto, kde se nekdo veze vzadu. Takovy auto neni a nema byt z principu sportovni - neni tvrdy, hlucny a jinak vostry. Sportovni sedan? Oukej. Sportovni limuzina? Picovina a kokotina a marketingova splacanina.
Zamysli se. Ty si myslis, ze ma limuzina (nebo lepe receno ty luxusni sedany co mame) silnej motor, protoze "sport"? Ne, maji silny motor kvuli hluku a celkovemu pohodli. Jo umi to jezdit rychle, ale nema to jezdit "sportovne"...
Opravte me pokud se pletu.
vlastnemec

#759 Příspěvek od vlastnemec »

ettore píše:https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/ersatzlinse-kameraglas-fuer-night-vision-kamera-bmw-e60-e61-e65/1118767334-223-7482
To se dá jako přemontovat? Nějaké zkušenosti?
Mahla

#760 Příspěvek od Mahla »

Snejk píše:
Mahla píše:
myslis spatne... to by moc nefungovalo.. vlastne bys asi ani nezavrel dvere... no vlastne bys tam ten zadni nosnik ani nenamontoval
Tak to jsem měl kliku, protože jsem kupoval na bazoši original BMW a pasují mi na longa. Vůbec mě nenapadlo, že by tam mohl být rozdíl...... a inzerát měl nadpis, prodám střešní nosiče na BMW e65. Tak to sorry za dezinformaci. ;)
Odpovědět