Filozof píše:Mluvím o sobě mě osobně přehazuji si to v hlavě co potřebuji....
Jinak AMG super ale nesmyslná obluda - výkon - žere to pneumatiky snad 3x rychleji jak na oktávce co říkal 2x někdy i 3x ročně přezouvá ...počítám správně obout tu mrchu je 40-50K komplet takže 2x to máme docela hodně .... nedej bože 3x .... no vlastně firma to zacáluje ...
Furt nechápu logiku firmy že toto platí zaměstnanci ...ikdyž šéfa oddělení ...
Můj šéf má novou oktávku za 620k což je normální ale AMG ML 6litr ... no prostě šílenost...
To se nebavím o spotřebě kolik toho musí propálit když najezdí kolem 60tis ročně....
Stepáne nejebeme ty dole že mají jen fabii nebo oktávku jen přirovnáváme že auto za 150k pojebe oktávku i supa co stojí 5-8x tolik .... asi tak prostě nesmysl že ? Ale at si lidi kupují oktávky ... mě to auto nezaujme a je mi fuk .... je to prostě totálně jednoduché auto kde nic není ošizené o vše co jde ... postě lepší německá dacia ...
Ale chápu že jsou lidi co jsou jim auta ukradená totálně viz jeden muj kolega v práci ...ten to řeší jen když něco upadne nebo to nejede ...jezdí totální vraždou fabii kterou bych ani zadarmo nechtěl. Prostě jezdit z bodu A- do bodu B...nic víc ...
pici to jsou hrozny moudra tyhle hovinka filozofe. To tvy nekonecny prirovnavani k oktavce. Vsechno a ve vsech tematech. Oktavka stredobod vesmiru. Oktavka Filozof benchmark. "žere to pneumatiky snad 3x rychleji jak na oktávce"

tak neasi do pici nemas dvacet tun a pet tisic koni v nesmyslny krabici, aby si s tim nebrousil asfalt jak truhlar do pici. Ale hlavne se vosypat z toho, ze mu to caluje firma. Ach jo, takove plejtvani, takova nespravedlnost. No tak da za rok kilo za gumy. No boze, tak mu to pocitej a pak mu to rekni at mas klid. Sef Oktavku za 620 to jooo, spravedlnost, Oktavka je prece na picu tak jen at ji ma, ale jinak at si nevyskakujou. Nechapu ze musis furt tyhle tvy kolegy a znamy a kamarady kamaradu komousovat jak komous. A jeste prihodime kolik ten smejd musi projezdit na palivu.
A co se tyce superbu ty nemecka dacie

Fakt bych chtel videt ten vrak za 150 se kterym srovnavas. Superb je auto, ktery aspon tolik nedrnca a to je fakt tak prestan papouskovat jaraxe.
Mahla: proto tolik maji, protoze skudli. A i kdyz si to do hrobu nevemou, zijou aspon s tim pocitem