Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
naše 6er
Re: naše 6er
hlavně aby byla udělaná i technika a nejen vzhled.
O techniku se stará Snejk ...
to ale nic neznamená, taky se starám o spostu a jsou to vraky, když lidi nechcou opravit spostu věcí. ale samozřejmě neznám tvoje auto a nic o tom nevím. myslím to všeobecně, že spousta 6er lidí tam cpe spoilery, kola, facelifty, M6 pakety, ale auto totálně v bordelu, kouří jim to, teče z toho olej, nejdou jim různé věci atd.
a ještě mě fascinuje jak za vzhled nemaj problem lidi dát třeba 30,50,100,150k, ale 30 za CIC by nedal skoro nikdo a radši maj prehistoricky CCC
a ještě mě fascinuje jak za vzhled nemaj problem lidi dát třeba 30,50,100,150k, ale 30 za CIC by nedal skoro nikdo a radši maj prehistoricky CCC
Na Tobě je vidět že jsi koupil past, takže i ostatní musí mít auta ve sračkách
Můj motor je přetěsněný.... Na CIC skutečně seru, protože pokrok vidím jen v NTB a to je za nesmysl. Video řeším by ASUKA DVBT2
Kdyby jsi mi radši napsal jak je to s tím zadním zámkem 

Naposledy upravil(a) Tomasis dne sob 31.03.2018 19:38, celkem upraveno 2 x.
já žádnou past nekoupil
jen to mělo prostě špatný gufera jak 50 procent 6er
pasti ke mě jezdí na servis 
jakým zámkem?

jakým zámkem?
V retrofitech 

A zrovna ty gufera určitě nejsou problém jen 6er. Mě začalo chcát těsnění u altíku a gufera samozřejmě taky KO, to vidím snad na všech .45 nebo .50 jak po rozjezdu z křižovatky hulej 

samozřejmě všechny N62, ale lidem s 5er a 6er to tak nějak nevadí a radši narvou peníze jinam, samozřejmě ne všem.
A samozřejmě jen lidi s 7er (N62) jsou v tomhle úplně jiný a mají to úplně všichni v cajku 

všichni určitě ne, ale třeba ti co jezdí ke mě tak fakt většina jo, musím říct že lidi se 7er prostě maji k těm autům uplně jiný přístup než třeba lidi s 6er, kteří investujou víc do vzhledu než do toho aby to auto měli v pořádku, ale zase to jde víc pochopit protože mají mnohem menší nájezdy než sedmičkáři.
Nemaj. Jarax tím chtěl jen říct, že 6er a 5er (speciálně v polopaketu) přítahuje procentuelně větší množství kokotu
To si neber nějak osobně, píšu to jako člověk, co měl e60 s Mpaketem a teď mám e63
Co ke mě jezdí, nebo vidím ve svém okolí, tak jsou lidi s pětkama hrozný exoti, až je mi za tu značku na kapotě kolikrát hanba, když mě pak někdo hází do stejného pytle. Ale samozřejmě znám i spoustu normálních lidí s pětkama.. Prostě když večer přijedeš před Tesco, tak tam nestojí skupina 7er a nepouští tam hudební odpad na plny kolo. Hádej, jakou řadu tihle exoti mají

Co ke mě jezdí, nebo vidím ve svém okolí, tak jsou lidi s pětkama hrozný exoti, až je mi za tu značku na kapotě kolikrát hanba, když mě pak někdo hází do stejného pytle. Ale samozřejmě znám i spoustu normálních lidí s pětkama.. Prostě když večer přijedeš před Tesco, tak tam nestojí skupina 7er a nepouští tam hudební odpad na plny kolo. Hádej, jakou řadu tihle exoti mají

je to tak a stejný to je jako když jsme s Tannerem hledali 6er, těch zanedbnaných a zničených je mnohem víc než 7er, prostě když přijede někdo se 7er, tak mu řekneš, gufera ko, a on na to "kdy to uděláme" a když přijede někdo s 6er a řekneš "gufera ko" tak ti řekne blá blá blá to by stálo peněz blá blá.
7 si koupí jinej typ lidí, než 5, nebo 6. 5 jsou nejlevnější na pořízení, takovej vstup mezi větší BMW, na 6 musí člověk mít víc peněz, obě auta v očích většiny majitelů, který zmiňujete, nejsou tak usedlý jako 7. Prostě víc akční kára 
Hlavně ale 6 někdo pár let (spíš rok) jezdí a pak ji prodává, protože buď nemá na provoz (rok si to užil a pak přišlo vystřízlivění při pohledu na účet), nebo potřebuje větší auto, pokud je jako jediný a tak nechají ty velký problémy na dalšího majitele... Když si všímám u nás ve městě 6, tak ty, co tu byly loni a předloni už nejsou.
Ono je obecně jednoduší koupit megakola, spojlery, nebo černý ledvinky, než řešit opravu motoru...

Hlavně ale 6 někdo pár let (spíš rok) jezdí a pak ji prodává, protože buď nemá na provoz (rok si to užil a pak přišlo vystřízlivění při pohledu na účet), nebo potřebuje větší auto, pokud je jako jediný a tak nechají ty velký problémy na dalšího majitele... Když si všímám u nás ve městě 6, tak ty, co tu byly loni a předloni už nejsou.
Ono je obecně jednoduší koupit megakola, spojlery, nebo černý ledvinky, než řešit opravu motoru...
645Ci Cabrio Saphirschwarz
Z3 Coupé 2.8 Topasblau
X6 30d Saphirschwarz
Z3 Coupé 2.8 Topasblau
X6 30d Saphirschwarz
To ale mluvíš o 5er s těma spoilerama doufám ....
Na šestku stojí všechno nesmysl, takže za cenu zrcátek uděláš kompletní motor
Kdežto na 5 se těch Mpaketů (na rozdíl od 6 která Mpaket nikdy neměla) válí hromady i v druhovýrobě za pár korun...

jasně kola nějaký repliky, atd. originál je jinde, jak píšeš, protože se nedělal M paket. koukal jsem na ty zrcátka, za 750 USD pár
http://www.ebay.com/bhp/bmw-m6-mirror
je to dost, ale není to tak strašný...
6 nechávám tak jak je i z toho důvodu, kolik by to všechno stálo, všechny věci mám preLCI a neM, ono když člověk udělá nárazníky, tak pak musí i ostatní
A jsou tam hlavně jiný priority - tech. stav
Já s tím hrozně bojuju na druhým autě, na tom Z3 coupe, koupil jsem ho s M zrcátkama a M žábrama a bílýma blinkrama vpředu. Tak jsem hrozně vymýšlel, jak to nějak udělat aby to trochu vypadalo jako celek, něco jsem ještě koupil a zíral na ty ceny, protože tam taky nebyl M paket...
http://www.ebay.com/bhp/bmw-m6-mirror
je to dost, ale není to tak strašný...
6 nechávám tak jak je i z toho důvodu, kolik by to všechno stálo, všechny věci mám preLCI a neM, ono když člověk udělá nárazníky, tak pak musí i ostatní

Já s tím hrozně bojuju na druhým autě, na tom Z3 coupe, koupil jsem ho s M zrcátkama a M žábrama a bílýma blinkrama vpředu. Tak jsem hrozně vymýšlel, jak to nějak udělat aby to trochu vypadalo jako celek, něco jsem ještě koupil a zíral na ty ceny, protože tam taky nebyl M paket...
645Ci Cabrio Saphirschwarz
Z3 Coupé 2.8 Topasblau
X6 30d Saphirschwarz
Z3 Coupé 2.8 Topasblau
X6 30d Saphirschwarz
Největší výhoda 6ky je, že vypadá skvěle i bez M kitu, stačí hezky kola. To 5er a 3er je bez M-paketu hnus.
Me se 6er moc libi, ale nemam tolik penez, abych mohl mit 6tku i 7mu zaroven a ani jedno nezanedbaval. A kdyz si koupim 6tku, tak me zase bude chybet 7micka. V tomhle je dobry Mercedes CLS. Vypada sportovne a je to pohodlny i pro 4 oproti 6er. Takovej kompromis.Myslim, jako oproti 6er.
kompromisy sou vždycky NAHOVNO
Přesně tak, v tomhle kompromis nejde udělat. Zkus si e63 s dynamicem a pochopíš, to auto je prostě jízdě jinde.
přesně tak, a zase auto s takovym rozvorem NIKDY nebude tak pohodlné jako sedma v longu a nikdy to tak nebude tlumit nerovnosti, nikdy nebude mít takové Audio, ani takové sedačky atd.
prostě kompromisy sou k ničemu.
tak jak si lidi myslí že kombík je fajn a SUV je dobré na cestě i v terénu atd.
prostě kompromisy sou k ničemu.
tak jak si lidi myslí že kombík je fajn a SUV je dobré na cestě i v terénu atd.