US berze jsou obecne dost levny, at jde o jakekoli auto...
Tohle mi tu psal Vita11, kdyz jsem linkoval jednu americkou M6:
vita11 píše:Tenkrát když jsem kupoval moji 650i, tak jsem se po těch rozdílech díval, protože byla v inzerci jedna americká (dost možná je to ta Pavlova ... btw. Pavel vyprávěl o jeho trablech s US verzí). Měla tam být hromada rozdílů v elektrice, od rádia, přes různé jednotky, až po zádržné systémy. Něco z toho šlo překodovat, něco ne. Neřešitelný problém byly airbagy a předpínače pásů, které jsou u US auta jiné a s evropské komponenty s tím nemluví. Zadní mlhovka z toho bude nejmenší problém...
Ak to teda správne chápem, tak tie rozdiely medzi EU a US verziou znamenajú hlavne problém s dostupnosťou náhradných dielov, z ktorých by kopa nesedela na US verziu?
Už na fotkách vypadá docela unaveně. Hlavně vnitřek. Výbava mě připadá jako takový slušný standard
Pilifo píše:Ak to teda správne chápem, tak tie rozdiely medzi EU a US verziou znamenajú hlavne problém s dostupnosťou náhradných dielov, z ktorých by kopa nesedela na US verziu?
Mechanické díly budou stejné. Problém může být s elektrickýma a hlavně s těma zádržnýma systémama
V8 power BMW 650i LCI Spacegrau
Top down BMW Z3 2.8i Arktissilber
Calming machine BMW R1150R Atlantablau
Za ty peníze nevypadá špatně, ale čekám že tam bude něco v pytli. Výbava je taková polovičatá, sice má správný sedačky a má Logic7, ale chybí jí DynamicDrive, Active Steering, a cokoliv navíc. Další věcí je to, že do levého světla teče a top jako že dost, není to jen mlžení, se kterým jsou problémy. Jestli se ti líbí, tak se na ni jeď podívat, ale dle mého názoru tam něco bude. Přeci jen, 645 v dobrém stavu nestojí 2 kila
- zajímavá barva
- škoda toho coupe
- hezkej interier
- dobrý km
- otázka jeslti to má toho logica a taky dynamic drive, píše že má EDC což je samozřejmě blbost.
- zajímavá barva
- to,ze je to coupe je skvele
- osklivej interier...videl jsi tuto svetlou kombinaci nazivo?To je blitba....
- dobrý km
- dobra cena...
- jasně že viděl, jezdí mi několik 6er s tímto interierem, je krásnej, i když spíš do cabria,
- cabrio je někde jinde než coupe, mnohem víc si to užiješ, vychutnáš, víc vnímáš ten motor.
- ted jsem dělal na jedné 645 coupe převodovku, no a jak jsem to pak testoval jeslti je to ok, tak mě strašně štvalo že si nemužu stáhnout střechu, bez toho si tu jízdu vůbec neužiješ, neslyšíš ten zvuk, nevnímáš tak ten motor, je to takový chudý
Pavel 528 píše:
Světlej interier není ošklivej, sám ho mám a mě se líbí, jen konkrétně u téhle je divná ta kombinace. Já mám tmavý dřevo a černý strop, a hned to auto vypadá úplně jinak
Pavel 528 píše:- osklivej interier...videl jsi tuto svetlou kombinaci nazivo?To je blitba....
Světlej interier není ošklivej, sám ho mám a mě se líbí, jen konkrétně u téhle je divná ta kombinace. Já mám tmavý dřevo a černý strop, a hned to auto vypadá úplně jinak
Jo,tak to je ok,ale tady te svetle je proste moc....
Nicmene co se mi u techto kombinavi nelibi je ten divnej prechod z dveri do palubky a i ta velka svetla plocha na dverich,to je proste divny....V klasicke cerne to tak nebije do oci....
JaraX píše:- jasně že viděl, jezdí mi několik 6er s tímto interierem, je krásnej, i když spíš do cabria,
- cabrio je někde jinde než coupe, mnohem víc si to užiješ, vychutnáš, víc vnímáš ten motor.
- ted jsem dělal na jedné 645 coupe převodovku, no a jak jsem to pak testoval jeslti je to ok, tak mě strašně štvalo že si nemužu stáhnout střechu, bez toho si tu jízdu vůbec neužiješ, neslyšíš ten zvuk, nevnímáš tak ten motor, je to takový chudý
No s tim cabrem a coupe se urcite neshodneme,ale kazdy at ma co uzna za vhodne....
Me se proste ta strecha nelibi....bez ni to jde,ale pak to nema zase zadny tvar....proste ta svazujici strecha u coupe je nadhera
Pavel 528 píše:
Jo,tak to je ok,ale tady te svetle je proste moc....
Nicmene co se mi u techto kombinavi nelibi je ten divnej prechod z dveri do palubky a i ta velka svetla plocha na dverich,to je proste divny....V klasicke cerne to tak nebije do oci....
No jasně, teď jsem si teprve všimnul, že tam je šedivá palubka, já mám černou, tak to zasejc vypadá trochhu jinak