OK, byl sem u přítelkyně ale jen na noc...castro píše:a v sobotu ráno jezdíš po jižni spojce do školy, že?ELiLOBO píše:nepujdu, klasika. musim se učit, stavim se na hoďku...to známe.... samá výmluva, ženský jsou v tom!
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
	Pokec ke Strahovským srazům I.
- Killca
 - Klubové ID: 1648

toz peknej srazek, nadherny pocasi, sem to nechtel mejt protoze kdyz sem vyjizdel tak zaclo prset a kdyz uz sem byl dal, tak se zase udelalo hezky, tak sem se na to vymnouk, tak priste 

jinak chvalim pette novy auto, je to rajcovni auto, skvelej zvuk, ze je mi az lito ze ho musi kocirovat zenska
 takovejdle spunt by mi uplne stacil
 e34 jsou tam jen obcas no, maximalne mozna jen Rendis no

jinak chvalim pette novy auto, je to rajcovni auto, skvelej zvuk, ze je mi az lito ze ho musi kocirovat zenska
bmw jako bmw, takze priste se vcucnout do skupinky a bude toCaris píše:Byl jsem trochu zklaman z dnesniho setkani na Strahove. Pripadal jsem si tam jako ridic Fordu. Sama E36 a jedna E32. Tesil jsem se na pokec s E34. Tak snad priste. Jezdi tam take E34 vubec?
vlevo je matal 
 a vpravo Killca 

a vpravo Killca 
tak takKillca píše:tak to by snad zvlad kazdej, dyt se nic nestalo, todle beru jako skrabanec, takze pohoda, parkrat s tim bouchnes a bude to v cajkucastro píše:příjemné setkání dnes...
Randáále, Tebe fakt obdivuju!!!![]()
Dokázal sis zachovat chladnou hlavu... fakt máš můj obdiv...
jinak dneska se mi to prozměnu líbilo
a jinak vzdávám hold největšímu mistrovi Hanzovi314tds
- Killca
 - Klubové ID: 1648

no spis mysli na to ze si zachranil novej sperk svym srotemRandaal píše:nic velkýho, mám tuklej roh, zítra hodim ilustrační fotoELiLOBO píše:tosem se toho dozvěděl:)
a podle čeho?castro píše:já nemohu nic říct, ale tak nějak už jsem to cítil ve vzduchu ještě než se to stalo...
mám napiču brzdy, tak to byla i docela moje nezodpovědnost jí za to posadit
vlevo je matal 
 a vpravo Killca 

a vpravo Killca