Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Tak to každopádně protože 745i jsem měl a byl jsem s ní spokojený, ale jak jsem psal, že jsem mohl mít 750i od známého, ale je třelená na totál. To byl hlavní důvod prodeje mojí 745i. Takže hledám kde se dá
ale už hodně koukám na výbavu, protože když už tak už. Ta Club kůže je fakt paráda. Měl jsem možnost si posedět u kamaráda co je vyměnil, za hnusné šedivé. Ta za těch 210 je pěkná a má hlavně L7 což je pro mě balzám na sluch.
zkusím tam zavolat a udělám si výlet.
No jo, přijedu s mechanikem, budu mít prachy v kapse a auto nebude?
Měl jsem představu, že po domluvě přijedu třeba s Jaraxem, ten řekne dobrý a já řeknu beru a dám třeba 10k zálohu s tím, že třeba do týdne přijedu s penězma pro auto. Nebudu přece otravovat mechanika,kterého musím stejně zaplatit,obírat nás všechny tři o čas a pak říct "já nemám prachy". Toto je divný.
Na druhou stranu se prodávajícímu nedivím, jestli se to děje, že je zhnusený a nemínil se se mnou bavit.
Takže verdikt: prachy do gumičky a čekat?
Měl jsem představu, že po domluvě přijedu třeba s Jaraxem, ten řekne dobrý a já řeknu beru a dám třeba 10k zálohu s tím, že třeba do týdne přijedu s penězma pro auto. Nebudu přece otravovat mechanika,kterého musím stejně zaplatit,obírat nás všechny tři o čas a pak říct "já nemám prachy". Toto je divný.
Na druhou stranu se prodávajícímu nedivím, jestli se to děje, že je zhnusený a nemínil se se mnou bavit.
Takže verdikt: prachy do gumičky a čekat?
- Filozof
- Klubové ID: 1044
jaris - hehe 200km to je přeci za kopcem ....tak ti měl dal slevu nebo plnou nádrž a je to hotovo ... já jedu ještě v noci ...v 7er je 200km nic jen taková projíždka ...pokud nestojíš v koloně.
mě spíše štvou jiné věci ...když majitel vychválí auto dojedeš a je to vrak ...nebo naopak že mají zájem o auto ..pak kolem toho chodí 3hodiny ..a pak ti řeknou uplně nesmyslnou částku co ti dají za auto ...napři 50tis místo 120tis co se například auto prodává ...i tací experti se pohybujou .... To mi řekl kamarád u kterého jsem byl a docela se koukal ...měl pěknou 530i e39 vymazlenou ... a někdo ji chtěl za 50tis
někteří lidé holt jsou idioti a mají místo mozku z piva kostku....
mě spíše štvou jiné věci ...když majitel vychválí auto dojedeš a je to vrak ...nebo naopak že mají zájem o auto ..pak kolem toho chodí 3hodiny ..a pak ti řeknou uplně nesmyslnou částku co ti dají za auto ...napři 50tis místo 120tis co se například auto prodává ...i tací experti se pohybujou .... To mi řekl kamarád u kterého jsem byl a docela se koukal ...měl pěknou 530i e39 vymazlenou ... a někdo ji chtěl za 50tis
někteří lidé holt jsou idioti a mají místo mozku z piva kostku....
JJ s tím souhlasím, o ty km nejde, ale spíš o čas. Je to celý den v háji a já zrovna čas poslední dobou cením. Bydlím v baráku a pořád je co vylepšovat, a když nejsem v práci, tak děláme na baráku nebo se hrabu v autě
. Teď zrovna stavíme dřevěný zahradní domek, do toho jsem bratrovi měnil brzdy a čepy na Mercedesu, já měnil na E66 kladky a silentblok na osmičce. Teď řeším to chvění volantu. Dnes mám volno, tak si dopoledne konečně vysaju auto a po obědě jdem dělat střechu. Ještě tu mám Fabii, kde musím vyměnit stabilizační tyčky. Neumím si představit, že bych bydlel v paneláku a neměl co dělat
.
na účtě nebo v kapse je pro mě to samý, já to mam v nočnim stolkulaik píše:tak mám je snad na účtu nebo je musím mít třeba půl roku ve strožoku doma než zavolám?
jsme se nepochopili, já myslel, že máš zájem právě jen na kukačku se projet, že prodávající požaduje hned cash na místě je trošku divné... ale chápu, že si mohl předtím se zájemci vytrpět
pokud máš prachy na auto připravené, ale nemáš zájem je sebou vozit pokaždý, když se jedeš na nějaký auto podívat tak to je samo sebou, že máš pravdu
hahaha, přesně tak, vzadu to nemá komforty, pouze výhřev.... Čili to auto je zajímavý pro stvůj motor, ale jinak mě osobně moc nebere. Ten volant z E60, no, to bych asi zvládl, ale to křídlo na kufru už asi ne 
mimochodem, ty prahy jsou podsvícené nebo ne?
Otázka na experty:
Ceníte víc B7 nebo 760i? Resp. co byste víc chtěli v garáži?
Já sám bych asi raději 760i v individuálu, ta B7 mi trochu připadá, že do toho šahal tuzér
(samozřejmě na trochu vyšší úrovni)
Hlavně prosím nepiště chtěl bych B7, protože 760i nejde dát do propan butanu

mimochodem, ty prahy jsou podsvícené nebo ne?
Otázka na experty:
Ceníte víc B7 nebo 760i? Resp. co byste víc chtěli v garáži?
Já sám bych asi raději 760i v individuálu, ta B7 mi trochu připadá, že do toho šahal tuzér
Hlavně prosím nepiště chtěl bych B7, protože 760i nejde dát do propan butanu
Zdar ludia
keďže predchádzajúcu sedmičku mi nejaký parchant ukradol resp prišiel po ňu skôr :/ tak pokukujem po tejto https://www.autobazar.eu/bmw-rad-7-745i ... 23995.html boli ste ju niekto pozrieť?