Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Znáte někdo nebo už jste se byli podívat

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
ettore

Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat

#6521 Příspěvek od ettore »

Filosofe, ta sedma s komentářem tam visí už přes rok :lol:
soukupadam

#6522 Příspěvek od soukupadam »

To maj napsaný u každý, jedno auto co prodávali jsem byl vyzkoušet. Od turka překupníka, předtim tim jezdil kdoví kdo. Prdel je, že kupujou auta od překupníků, kteří už si přihodili marži. Takže to je auto původně třeba za 5 tisíc euro.
matiz
Kontaktovat uživatele:

#6523 Příspěvek od matiz »

cheater píše:Divili byste se co všechno se nechá převést ve smartu. Otázka zní proč vozit věci jako například motor, dveře atd. V sedmě??? Hlavně ten motor bych chtěl z toho auta fakt vyndavat :smich:
Bohuzel kdyz s tema autama delas, potrebujes dily bud koupit nebo taky i prodat. A v tu chvili je problem . Ja to mam nastesti mnohem snazsi, tim ze delam prevazne elektroniku tak ty jednotky vetsinou uvezu uplne bez problemu. Ale potreboval jsem dvere a smolik, nedal jsem je tam. O motoru se vubec nebavim, ten se vezl na voziku. Ja bych ho tam nedal.

Sice je hezke ze existuji i pujcovny, ale pujcovne bude stat tolik ze ty dily uz nikdo chtit nebude. Ja ted prodavam dily z dvou sedmicek a obcas mam dojem ze uz je svet totalne v prdeli. Dekuju Vsemohoucimu za kazdeho rozumneho volajiciho i kdyz nic nekoupi, ale at se alespon nenervuju.
Filozof

#6524 Příspěvek od Filozof »

matiz a jak to vypadá takové hovory o díly ? Já prodával pár prkotin z auta a volali mi na věci které neprodávám nechápu. Prostě zda nemám to či ono nebo opačné dveře než jsem nabízel atd. Prostě to mám napsané přesně a nechápu lidi že volají o uplně jiné díly ??? :shock:

A to nemám takovou zkušenost jako ty nebo jiní co prodávají celé auta ... to musí bejt hodně zajimavé
kabyr01

#6525 Příspěvek od kabyr01 »

JaraX
Kontaktovat uživatele:

#6526 Příspěvek od JaraX »

- prodávat díly z aut je nejhorší co můžeš udělat. kolikrát až nechápu kde se vezmou ti dementi a ve výsledku 10 lidí zavolá na díl a prodáš jeden a pak ti to vrátí protože ve světle cos mu prodal byla špatná výbojka, a když slyším že je Reichert drahej, tak se rozčílím rovnou, ti lidi vůbec nevím co to obnáší
- matizi tys udělal chybu žes nekoupil longa, tam se dveře vlezou.
matiz
Kontaktovat uživatele:

#6527 Příspěvek od matiz »

Filozof píše:matiz a jak to vypadá takové hovory o díly ? Já prodával pár prkotin z auta a volali mi na věci které neprodávám nechápu. Prostě zda nemám to či ono nebo opačné dveře než jsem nabízel atd. Prostě to mám napsané přesně a nechápu lidi že volají o uplně jiné díly ??? :shock:

A to nemám takovou zkušenost jako ty nebo jiní co prodávají celé auta ... to musí bejt hodně zajimavé

Je to takova podobna story jako kdyz nejaky Filozof hleda sedmicku... Vsichni chteji TOP vyvonene dily za cenu srotu, nebo jeste lepe zdarma. Treba jeden mne nabizel celych 1500kc za vsechny ctyri kliky s CA, ale jen v pripade ze jsou vsechny plne funkcni a perfektni. Ze se to tak prodava. Dalsi chtel dvoje dvere, 3500kc kus, nastrojene se sklama, tesnenim, stahovackou, jen bez zamku. Ze je to moc, ze ho benzin bude stat pet tisic, ze ma petilitra, jestli mu je nenecham za patnact set. Byl odnekud z ostravy, opava ce cca 35km... Svetla, dynamiky, relativne pekne, nepolamane, funkcni za dvanact set ze by je vzal pokud jsou i s jednotkama, volant ktery mel 140k km, jak novy, neohmatany, krasny, prodaval se rok s bagem multifunkci a krytem nez se nasel nekdo kdo za nej dal 5k... Specialni skupina jsou kseftari co koupi nejakou vrazdu a potrebujou ji polepit aby sla zas o dum dal. Nejlip se prodavaji dily z vyjetych mrtvych prasivin po smrti, jsou levne, protoze ta prasivina stoji tretinu co pekne auto. Kolega koupil za tretinovou cenu vrak, ale fakticky vrak na kterem bylo v hajzlu uplne vsechno kam oko dohledlo. prodal se, koupil to nekdo kdo jeste neco pouzil do sveho a pak se vesele prodavalo dal. A dnes uz ma asi prodano, protoze to proste bylo levne a uz ho prodavat ani nic nevidim.

Mam almaru na 745i, mam k tomu autu komplet historii z autorizaku, z anglickych stk a nejak se mi nedari ji prodat protoze za ni chci o tri tisice vic nez ti co zadnou historii k autu nemaji ale nejakou si vymysli a almara bude mit okolo pul mice bezne.
cheater

#6528 Příspěvek od cheater »

-
Naposledy upravil(a) cheater dne pát 26.11.2021 22:59, celkem upraveno 1 x.
Jaris330D

#6529 Příspěvek od Jaris330D »

matiz píše:
Filozof píše:matiz a jak to vypadá takové hovory o díly ? Já prodával pár prkotin z auta a volali mi na věci které neprodávám nechápu. Prostě zda nemám to či ono nebo opačné dveře než jsem nabízel atd. Prostě to mám napsané přesně a nechápu lidi že volají o uplně jiné díly ??? :shock:

Je to takova podobna story jako kdyz nejaky Filozof hleda sedmicku... Vsichni chteji TOP vyvonene dily za cenu srotu, nebo jeste lepe zdarma. Treba jeden mne nabizel celych 1500kc za vsechny ctyri kliky s CA, ale jen v pripade ze jsou vsechny plne funkcni a perfektni. Ze se to tak prodava. Dalsi chtel dvoje dvere, 3500kc kus, nastrojene se sklama, tesnenim, stahovackou, jen bez zamku. Ze je to moc, ze ho benzin bude stat pet tisic, ze ma petilitra, jestli mu je nenecham za patnact set. Byl odnekud z ostravy, opava ce cca 35km... Svetla, dynamiky, relativne pekne, nepolamane, funkcni za dvanact set ze by je vzal pokud jsou i s jednotkama, volant ktery mel 140k km, jak novy, neohmatany, krasny, prodaval se rok s bagem multifunkci a krytem nez se nasel nekdo kdo za nej dal 5k... Specialni skupina jsou kseftari co koupi nejakou vrazdu a potrebujou ji polepit aby sla zas o dum dal. Nejlip se prodavaji dily z vyjetych mrtvych prasivin po smrti, jsou levne, protoze ta prasivina stoji tretinu co pekne auto. Kolega koupil za tretinovou cenu vrak, ale fakticky vrak na kterem bylo v hajzlu uplne vsechno kam oko dohledlo. prodal se, koupil to nekdo kdo jeste neco pouzil do sveho a pak se vesele prodavalo dal. A dnes uz ma asi prodano, protoze to proste bylo levne a uz ho prodavat ani nic nevidim.

Mam almaru na 745i, mam k tomu autu komplet historii z autorizaku, z anglickych stk a nejak se mi nedari ji prodat protoze za ni chci o tri tisice vic nez ti co zadnou historii k autu nemaji ale nejakou si vymysli a almara bude mit okolo pul mice bezne.
Tak to mas asi drahy. Jako prevodovku, kterou si nabizel za 8 000 kc a pak zvednes cenu na 18 000, tak se nediv. Dnes bohuzel prodava cena ne stav. Tak to bohuzel je. Kdyz budes prodavat 745Li za 280 000 kc v top a druhou za 150 000 s vadama, tak vsichni pujdou do te za 150 000 kc. Bohuzel.
Filozof

#6530 Příspěvek od Filozof »

Já prodával dveře 2x za 600kč kus. Pak jsem stáhnul cenu na 300kč kus dveře funkční jen na lak prostě. Nikdo nic. Asi je dám do šrotu co za to dostanu ? 40kč ?

Pak pár prkotin. Stahovačky za 600kč všude jinde je prodávají za 1000kč a nikdo se neozval ...zajimavé všechny funkční ozkoušené. To bych je měl dát zadarmo nebo je trh přesycený dílama na e38 ? Asi ano jinak si to nedovedu představit.

Mám spousty prkotin od světel bez skel a všeho možného prodával jsem po stovkách korun nikdo nic ... pár věcí ...

Asi bych měl dávat ceny jako 1-200kč maximálně aby si proto někdo dojel. Já nevím nahážu to do krabice a nechám to na půdě shnít. Nebo to budu 10let inzerovat jako jiní na bazoši co je vidím snad 2roky něco prodávat a furt nic....

Zajimavé když jsem prodával v zimě krásné, ikdyž 6let staré závodní sjezdové boty za 2,5k byli hned za 2hodiny prodané. A za dalších cca 3-6hodin se mi ozvalo několik lidí že je chce a platí hned. :shock: :lol:

Asi po některém zboží je extrémní hlad a po něčem ani pes neštěkne nebo je přesycený trh s dílama na auta ... jinak tomu nerozumím.

A jak píšu dávám cenu nízkou a stejně je stím problém.

Věřím že až budu prodávat auto tak si budu trhat vlasy ... dám cenu např 75k s kolama a 60k bez kol a stejně budou volat chytráci že dají max 30k za celé auto apod. jak se stávalo kamarádovi co taky prodával e38 a šla za 3měsíce za 43k bez kol.
A to do ni poslední rok taky nasypal asi 25k takže vlastně provařil dost peněz.
kurevtor

#6531 Příspěvek od kurevtor »

ettore píše:Járo začínám mít pocit, že máš ve hledáčku stejný auta s filozofem :lol: :lol:. Ten taky hledá ultra mega individuál se sníženým termostatem a motorem po třech preventivních generálkách u snejka a to za maximální cenu 2.000 eur :D

:lol: :lol: :lol: :lol:

po trech preventivnich generalkach u snejka :D :D :D a to za maximalni cenu 2.000 eur :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ale zapomnel si na zimaky co k tomu musi byt....
kurevtor

#6532 Příspěvek od kurevtor »

Filozof píše:cheater: Ty mi přijdeš že si vůbec neuvědomuješ co vše stojí mít takovou limuzínu a udržovat ji trochu nebo ji mít v dobrém stavu ... :shock:

Cena auta je uplně šumák zda stojí 80k nebo 150k či 180k případně 250k.... když pak do servisu dáš 50k na uvítanou jako dobrý den po koupi no a potom dál to mohou být mnohem vyšší částky.

Pochop že takový blázni jací jsou zde na klubu se vyskytují fakt minimum. Koupit auto a nasypat kilo do něj do oprav a počítat dalších 30-50k ročně že spolkne a to furt počítej nemáš v top stavu ... takže za 5let tam jsi klidně 250k za servis co odešlo s prevencí i spotřebákem ...to tak prostě je. Kdo si takové auto koupí ? :lol:

Když si koupíš běžnou produkci co jezdí po ulici lidé počítají jednotky tisíc max 10-15k ročně cca že něco opraví a jinak jezdí ... neznám nikoho kdo má běžnou škodovku či jinej koncern že by do těch aut za cca 50-200k hodnotě auta sypal takovej nesmysl peněz ... jako tady většina majitelů těchto aut.
Samozřejmě musíme stále brát že je to takový luxus mít takový vůz a moci o něj pečovat.
Bohužel BMW nedá ceny na 10let a starší vozy třeba 10procent původní ceny....to by se jinak servisovalo.

Takže pořizovací cena je jedna z několika položek. A když už tak chceš aby uvítaná po koupi byla max 20k a vlastně si vyhrál ....a pokud by to bylo 15-20k ročně servis auta tak máš asi nějakej spešl neseroucí se kus nebo jezdíš 10k ročně aby se neřeklo.... jinak ti nikdo nebude věřit... :lol:
Případně se z toho bude pomalu stávat ciganvágen kterých už ted je v inzerci spousty a nechtěl bych to ani zadarmo. ;)

Stačí se rozhlédnout co se prodává jak už řekl jarax 90procent aut jsou pasti za ranec peněz i z těch vybavených kusů....
tyhle texty mas nekde napsany a kopirujes sem nahodile ruzny odstavce nebo to fakt vzdycky pises nanovo? :shock: Tuna textu, sdeleni v podstate zadny. Vagni sracky.

Kvuli lidem jako ty vznikla na netu zkratka tldr.
kurevtor

#6533 Příspěvek od kurevtor »

Stepan1 píše:včera jsem viděl na Pankráci vylítnout hroznýho feťáka z E65, jdu kolem a čumím, on má stejnej introš jak kurevtor. si říkám, ty voleeeeeeee :lol:
ale byl to fejslift
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

V8 sedmicka je zivotni styl.

Ale V8 sedmicka s pianem je diagnoza. 8-)
Filozof

#6534 Příspěvek od Filozof »

Kurevtore já se polepším a příště to zkrátím na jednu max dvě věty aby to bylo jasné a pochopitelné.

Znám spousty lidí kterým to musím složitě vysvětlovat a asi to aplikuji často i zde, za což se omlouvám je to profesní deformace. :)
kurevtor

#6535 Příspěvek od kurevtor »

JaraX píše: - vyjmenuj mi 10 věcí z domácnosti co ti převeze E61 a nepřeveze E65 a ještě s dětma, to jsem teda zvědav.
ja mu klidne pomuzu:

1. domaci varna pervitinku
2. jizdni kolo
3. protitankova puska
4. mycka
5. vzrostle sazenice marihuany nebo slunecnic
6. psi klec se psem vevnitr
7. televize 40 palcu a vic
8. ruzny listy a prkna
9. koste, lopata, vidle
10. pracka
11. vymenik klimatizace
12. mrtvola stopare pripadne tchyne
13. zimaky
14. akvarium
15. srolovanej koberec pripadne srolovanej koberec s mrtvolou vevnitr
16. prase domaci 150kg+
17. obycejna zidle

Chtel si 10, ale pisu vic, kdybys mi neco neuznal. Snad te to uspokoji a uznas, ze sedmickou toho neprevezes tolik co kombajnem.
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#6536 Příspěvek od JaraX »

1. domaci varna pervitinku
nemam, neznam

2. jizdni kolo
v pohodě

3. protitankova puska
nemam

4. mycka
v pohodě, jestli myslíš tu na nadobi

5. vzrostle sazenice marihuany nebo slunecnic
jak vzrostle? do 150cm max, do kombika bys je musel dat na ležato, ale nevím co na to rostliny

6. psi klec se psem vevnitr
jaky pes?

7. televize 40 palcu a vic
50palcu jsem odvezl, 65 už ne

8. ruzny listy a prkna
kurva toho jsem už odvezl

9. koste, lopata, vidle
všecko v pohodě

10. pracka
čeho? na čuráky?

11. vymenik klimatizace
jake?

12. mrtvola stopare pripadne tchyne
nevozím, jen mrtvy zviřata

13. zimaky
4ks v pohodě, vozím furt když koupíme auto, třeba 6er, tak kola vezu ja :(

14. akvarium
jake?

15. srolovanej koberec pripadne srolovanej koberec s mrtvolou vevnitr
dá se narvat do skivaku, ale nesmi tam byt ta mrtvola

16. prase domaci 150kg+
převezl bych, ale nechtěl bych to čistit

17. obycejna zidle
v pohodě.
kurevtor

#6537 Příspěvek od kurevtor »

Filozof píše:
Znám spousty lidí kterým to musím složitě vysvětlovat a asi to aplikuji často i zde, za což se omlouvám je to profesní deformace. :)
a spousta lidi zna tebe a tem uz nic vysvetlovat nemusis ;) :D A tebe uz tu zna fakt kazdej. I jestirek co je tady dva dny a ma tri prispevky ve trech ruznych sekcich.

Jarax: tak si mi to rozebral na atomy. Valim se na lopatkach a uznavam prohru. E65 odveze pracku i mycku, okaaaaaay.
Filozof

#6538 Příspěvek od Filozof »

Já už tedy vezl na střeše dvoupatrovou postel z masivu ... ale na střeše přes celou moravu nebyl problém ovšem tu bych nedal ani do kombíku e61. 200x100 základna a na tom cca metr vysoký náklad vše rozloženo samozřejmě :-)

E61 spatřuji dobrou v pár věcech. Převezu 2 lidi a lednici/ pračku / myčku / cihly na stavbu / malou krávu / středně velké prase / velké dva psy + 4 dospělé a krámy.

Pak uveze 2 dospělé + 2 děti plus sklopená sedačka 2:1 ten menší díl. A tam narvu na délku spousty věcí. např dvě středně velké dětské kola a 10x pytel s cementem. :lol:
přeci jen nakládat něco do kombíku a sedanu je velký rozdíl. Tlačit něco dozadu do kufru a pak to tahat zpátky nebo do kombíku kam vlezu celý je v pohodě.

A hlavně manželka neřve že nemáme kombíka.
Už bude jen prskat že máme malého kombíka příště MPV

Nezávidí to auto nikdo ze střední třídy kolem mě lidi. E66 750i už ano nebo stále ano.
Je to pracant a BMW zároveň ta e61.

Pravda je že kufr je dobrý teprve v F11 a nebýt tak poruchové a houpavé jak MB bude to lepší volba místo e61 :lol:
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#6539 Příspěvek od JaraX »

kurvtore, vyhral jsi asi ty, ja se celou dobu bavím o E66 :) a tam pračku i myčku(45cm) normalně dáš.
HyndaDan

#6540 Příspěvek od HyndaDan »

Akvárko 50x50x100 sem v e66 odvezl.
e66 750Li
Odpovědět