, divný Jardo že, x6 nechci ale x5 je už jiná káva
Nebojte, myslím, že naše 6er řady neodpustím, teda pokud mám všech pět pohromadě, nedokážu si představit až se na jaře svolá 6er sraz a já bych tam nebyl
Tebe jsem se ani neptal protože jsi na tom stejně jako ten druhý pán s Prahéé , podle toho co tady píšeš. Byl jsem předčasně navnaděn asi nedostatkem práce a teď je to opět ve starých kolejích, takže asi smolík no.
Sweden píše:Tebe jsem se ani neptal protože jsi na tom stejně jako ten druhý pán s Prahéé , podle toho co tady píšeš. Byl jsem předčasně navnaděn asi nedostatkem práce a teď je to opět ve starých kolejích, takže asi smolík no.
A taky nechci poslouchat že je e63 nahovno auto z kterýho nejde vyndat motor do jedné hodiny jako u e65
tak jsem dnes relax a udělal jsem aspoň jeden nový tlumič, B4 je věrohodná kopie OE tlumiče, vzhledem k tomu že má ocelový pouzdro tak je o něco málo těžší než hliníkové u OE tlumiče. Trochu jsem se zhrozil jemného kroužku který drží spodní misku, snad něco vydrží stejně tak tlumič. Starý OE Sachs už má nejlepší za sebou, trochu rosí a je daleko měkčí jak nový Bilstein.
zddan01 píše:jde o to zvážit pravděpodobnost rizika vs. náklady na pojištění... je mi jasný, že když trefím srnku, tak budu muset připlatit, ale když ji trefím jednou za víc než 5 let, tak se mi to vyplatí (při ceně opravy 150 tis.)
radši toho fakt nechme, ať něco nepřivoláme
takže co nového s našimi 6?
JaraX nejezdí, lišta
Sweden má myslím zazimováno
já čekám na léto
... nuda
přemýšlím o nějakém levném retrofitu, něčím na hraní, ale nic mě nenapadá
tak včera konečně chvilka času tak jsem nahodil i druhý tlumič který byl totálka, tak snad problém s plaváním vyřešen, dnes dáme test jízdu a hned budeme vědět.
Jinak trochu chmury že B4 mi udělaly větší rimgapy, z krásných 11cm jsem na 12,5cm, tak snad to trochu ještě na těch nových tlumičích lehne dolu
Tak včera 6er vyvenčena a dovolím si říct že výměnou zadních tlumičů jsme někde jinde, progress vynikající. Zadek krásně tuhý a konečně bez jemného plavání v rychlých zatáčkách jako když máte podhuštěné lehce pneu. To auto je jinde a asi jdu objednávat rovnou i přední . Omlouvám se za moje nadšení, ale asi to bude tím, že jsem nikdy nové tlumiče neměl
Jinak 6er miluju, jak jsem se měl o víkendu jet podívat na dvě bmw tak jsem zůstal sedět doma, snad mi to vydrží
Mám standartní podvozek s Dynamic Drive bavím se o E60ce.
A docela by mně zajímalo co je lepší zda SACHS který je lehčí kvůli hliníku nebo bilstein s ocelovým vč. tlumení a jak si poradí s DD.