Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
-
Naposledy upravil(a) cheater dne pát 26.11.2021 22:56, celkem upraveno 1 x.
- Itchythefirst
Hodte uz na nej nekdo deku

nic nekupuji ...klídek. 

hlavne jak nekdo muze uvazovat zbavim se 728i LPG, abych si pomohl s 545i v kombiku
kdyby Filozof rekl, ze si necha e38, ok... ale mit jediny auto a jeste takovyhle jednoduchy, ktery vsude opravi
fakt chytrost
Prdel hlavne je, ze Filozof chce nejvybavenejsi a zaroven nejlevnejsi. Cili vybira ty nejvetsi pasti, protoze cena prece "uz spadla"
Nechapu kam se podel strach z kurvitek... protoze Filozofe uvedom si, ze se ti stane presne to pred cim jsi tu roky strasil, koupis 545i a zacnes menit a servisovat a nebude konce...

Prdel hlavne je, ze Filozof chce nejvybavenejsi a zaroven nejlevnejsi. Cili vybira ty nejvetsi pasti, protoze cena prece "uz spadla"

-
- Kontaktovat uživatele:
Neboj, nekoupi, Jen tu bude dalsich deset roku psat sracky jak chtel koupit vranu a zadna podle predstav nebyla. Ja bych se ani nedivil kdyby nejakou fakt koupil ze by ho nikdo na servis nevzal, protoze vsichni vi jaky je to filozof a neverim ze by to byla vonafka. Bude to spis vrak v pravem slova smyslu.
no právě to je to od čeho mě odrazuje více lidí ... prodám auto které si umím skoro všude opravit a nacpal jsem do něj spousty dílů nových a defakto bude fungovat celkem ideálně.
Ale pokud koupím sice novější ale taky starou 745i nebo 545i auto je xkrát dražší na opravy a hlavně nebudu vůbec vědět jak na některé problémy ....a v poslední řadě vykrvácím na servisu protože to bude chtít něco drahého a co pak ...
atd. No KOURK to řekl jasně nekupovat auto které nepotřebuji... když mám auto které celkem funguje a jezdí...
Kdybych nebyl posedlej BMW nikdy bych si ty auta nekupoval ...jezdil v nějaké plechovce a hotovo ... bych si ušetřil asi hodně starostí to vím to mi nemusí nikdo říkat.
Ale pokud koupím sice novější ale taky starou 745i nebo 545i auto je xkrát dražší na opravy a hlavně nebudu vůbec vědět jak na některé problémy ....a v poslední řadě vykrvácím na servisu protože to bude chtít něco drahého a co pak ...

atd. No KOURK to řekl jasně nekupovat auto které nepotřebuji... když mám auto které celkem funguje a jezdí...
Kdybych nebyl posedlej BMW nikdy bych si ty auta nekupoval ...jezdil v nějaké plechovce a hotovo ... bych si ušetřil asi hodně starostí to vím to mi nemusí nikdo říkat.

ty ses posedlej nejen BMW...
-
- Kontaktovat uživatele:
Ale ono tam zas neni tolik moc jineho a navic oproti e38. Kdo umi udelat e38, bude umet udelat vse i na e65. Krom elektroniky. ale taky to neni neresitelne. Sehnat se da cokoliv. Ja donedavna nemel zadnou e65 a nyni mam ctyri... Dve pujdou na dily, jedna pujde prodat az se vymeni motor. Neser se s tim, prodej tu e39, neco malo doplat a uzij si dokud muzes. Protoze mel jsem kamarada co taky prace, firma, prachy, prace. No a behem sekundy prisla nemoc a je vsem radovankam konec...
E66tka nebude o nic drazsi nez E38. Mozna, ze bude i levnejsi, ta elektronika se tam, az tak nesere. Jako zrepasujes Logic, ASK a vymenis laser u jednotek, ale to je asi vse. Taky nemusis ani jedno a to ze tk E38 funguje je jedine dobre, aspon se dobre proda. Navic nemuzes resit argumenty, ted jsem do toho vytekl, tak se toho nebudu zbavovat, protoze se ti muze podelal zase neco jineho.
souhlas s matizem, a ty problemy jsou uplně stejné, laser děláš uplně stejěn u E38 jak E65, dokonce je tam snad stejnej typ,
to samy DSP, a radio modul (ASK) to je prostě pořád stejny, pořád se to může pokazit a opravuje.
to samy DSP, a radio modul (ASK) to je prostě pořád stejny, pořád se to může pokazit a opravuje.
takze co, dame si ted radiovej klid na rok dva nez se Filozofovi splati investice do novyho vetraku v E38?
Kluci ale tim ze ho tady furt hejtujete a on si to ani nepripousti a pise dal.. tak vsichni akurat dal spolecne pokracujete v zasirani toho vlakna
A ja vzdycky musim klikat jestli na 4. nebo 5. strance nedal nekdo nahodou konecne nejakej odkaz na zajimavou plechovku
))

Já nevím kdo tady diskutoval ohledně maganu v 5ti dvířku ... co kurevtore.
Já jsem do toho nasypal daleko více jako větrák a chladič ... mám tam dost dílů vyměněných.
No nic nezasírejme to tady ... a dejme tady kurevtorovi link na megana ...at si něco koupí na chalupu.

Já jsem do toho nasypal daleko více jako větrák a chladič ... mám tam dost dílů vyměněných.
No nic nezasírejme to tady ... a dejme tady kurevtorovi link na megana ...at si něco koupí na chalupu.

A proč máš ty díly vyměněný, když se to skoro vůbec nesere 

jako myslím tím že auto jezdí a tyto díly mají 22let což už bohužel je jasný. Často u e65 měníte díly které mě na e38 stále fungují ... a to máte o 8let mladší auta většinou....nebo se to setkává a je to dost podobné akorát e38 je o dekádu starší ... 

to je pravda Filozofe
ono vlastne E38 vs E sedesat vyjebana pjetka je to to same, mnohdy je na tom E38 lepe
jestli ono fakt nebude lepsi nechat si E38. Pokud to drzi pohromade po nastartovani tak pohoda, a to s tema dilama je taky pravda. E38 je na tom fakt lip a vychazi to na prumerne 97 korun za mesic.

o to nevychází servis e38 je dnes už taky nákladnej ale prostě bude na tom asi podobně jako e65.
U té je pravda nabízí daleko více zábavy jako e38.
U té je pravda nabízí daleko více zábavy jako e38.
"E38 je na tom fakt lip a vychazi to na prumerne 97 korun za mesic"
mas spatny info, podle posledních interních informaci (nemůžu ti říct zdroj), je to už 103 Kč.
mas spatny info, podle posledních interních informaci (nemůžu ti říct zdroj), je to už 103 Kč.
ano 103-120kč to bude ale na den a jen servis.
Ted mi to vychází 37-43k ročně vtipálci.

Ted mi to vychází 37-43k ročně vtipálci.

-
Naposledy upravil(a) cheater dne pát 26.11.2021 22:56, celkem upraveno 1 x.