Pořád se utěšuju, že by to místo nožíku a pižlání té x vrstvé střechy byla cihla do okna

Ani jedno nechci samozřejmě přivolat... Mám auto doma v garáži, tak to je ok, na ulici bych neměl dobrej pocit ani kdyby to bylo kupé, lidi jsou zlí a závistiví
Zajimavej zážitek nám z Říma, měl jsem z toho obavy, ale různí myči oken, žebráci a prodejci serepetiček na křižovatkách se tomu autu vyhybali jako čert kříži (nezáleží jak jsi daleko od Vatikánu

), bylo jedno jestli jsi měl staženou střechu, nebo ne, prostě tohle auto jako jediný na semaforech vůbec nevnímali, tvářili se, jako by tam vůbec nebylo...
Ptal jsem se na to a bylo mi řečeno, že v černých limuzínách, kupé apod. podobných značek v Římě jezdi buď kardinálové nebo mafie a když máš ještě SPZ východní Evropy (nejlepší je BG nebo RO), tak se prostě tahle pakáž klidí, protože bys mohl být někdo kdo jede zkontrolovat jejich šéfa... On totiž do Říma někdo vlastním autem jen tak nejede, za těch cca 5 dní co jsme tam byli jsem viděl asi tak 5 aut s neitalskou značkou. Když neparkuješ někde za vysokým plotem, ale na ulici, tak ti to přinejlepším nabourají, spíš ukradnou

A ten jízdní styl taky nemusí vyhovovat všem, je to docela masakr, ale ve finále jsem nezažil nic neagresivněkšího a klidnějšího ale na druhou stranu hrozně adrenalinového, jako jezdit v Římě v dopravní špičce