Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Znáte někdo nebo už jste se byli podívat

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
Michal595

Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat

#6101 Příspěvek od Michal595 »

Myslim ze nie, predaval ju pan u nas(myslim ze to je rovnake auto) myslim cena bola 15tis eur plus dohoda, potom sa objavila na vychode s cenou 25tis eur a postupne siel dole a dole teraz tam ma 10tis eur..
Ale nehovoril som s terajsim majitelom tak netusim aka je v tom zrada lebo cena tazko ludova..
mcfil

#6102 Příspěvek od mcfil »

Michal595 píše:https://www.autobazar.eu/bmw-rad-7-760li-f01-f02-id13829047.html

no za mě vizuálně krásné auto.

Ale už mi sem hoďte nějakou tu vybavenou e66 750i v platin merinu at si mohu koupit :blink:

ale tohle by se mi líbilo. Nebýt posranej z těch nákladů
Stepan1

#6103 Příspěvek od Stepan1 »

nedivím se ničemu. 328kkm natočeno. Ekonomika už zpomaluje a když se podívám, v jakým paneláku naležato je to vyfocený, tak tam V12 7er moc nepasuje. Filozof měl pravdu, kríízia je tady, připravte peněženky, budou výprodeje
A ten servis za 9100 Eur, to bych chtěl vidět. Jakože by to auto před ním nemělo cenu ani 900 eur, aby se to rentovalo? Nebo to auto je "po servise", akorát 5 let? :lol:

mcfil: jestli to auto vrčí jak má, tak "nákladů" se bát nemusíš. Jestli Snejk kupoval F01 750Li s KO motorem za 90k a seš schopnej nasát pojízdnou 760Li za nějakých 250, máš celkem rozumnou šanci se z toho, i v případě, že něco klekne, dostat s relativně malou ztrátou. :)
Filozof

#6104 Příspěvek od Filozof »

Asi něco klepe na motoru .... nebo začla kopat převodovka. :lol:

No nebojte již brzy bude 7er totálně neprodejné auto.

Však kolik lidí si koupí takové auto ??? Auto co žere 15-25l na sto. A když jede na spořílka dálku bez plynu jede za 10L :lol:
Náklady luxusní třídy vozů jsou pro movité majitele co mají pod polštářem ale přesto si chtějí trochu užít života v zajimavém autě.

Mají na akciovém trhu zainvestováno a tak mají plynulý penězovod ... jsou škudlové ale hodně bohatí oproti ostatním lidem na to, aby pro nové auto nejeli za 2-6mega ale chtěli luxus za pár set tisíc ?

Pak je tu 7er e65 či F01 (či za 3roky odjete Géčko.) :lol:

Jako i fandové BMW co znám prostě běžně mají 3er nebo 5er mají z 7er řady většinou strach. Prostě vidí v tom velké náklady.
A lidé co vlastní 7er at je to e38 nebo e65 ... co jsem se bavil s pár lidma a mají své auta rádi což znamená že je servisují (není to cigánský povoz) tak potvrzují že to nestojí málo. :idea: :lol:

Člověk musí počítat prostě že těch 50k ročně bokem na servis musí být. Jednou je to méně jednou více ale průměrně těch 30-50k určitě ... mimo vyjímky co do toho hážou i 2x tolik.

Zase 760i za 200-250k českých je zajimavá nabídka pokud vstupní servis nebude více jak 50k zní to dobře. 8-)
Pak už jen aby to žralo jen palivo a gumy ...sem tam olej.

Ale vůbec si nedokážu představit se 760i f01 jezdit třeba 30tis ročně ... co to bude za ranec peněz za palivo/gumy/oleje/servis .... :shock:
mcfil

#6105 Příspěvek od mcfil »

relativně....

nebýt toho, že postavený bydlení od rodiny, který jsem už jednou zaplatil a po kolaudaci uvedl do stavu hrubé stavby, abych předělal skoro vše (něco už bohužel nejde) a za rok mi to spolklo skoro 2 mega. A to teď ještě čeká garáž s terasou a podkroví.

Takže teď musím škudlit každou kačku. Proto jsem si tak nějak stanovil e66 750 cca 300k.
kurevtor

#6106 Příspěvek od kurevtor »

stepan: uplne presne moje rec. Hlavne jak sem videl ty baracky a auticka kolem a ted tam v tom 760i s bilou pristrojovkou :D

Filozofe zaprve se opakujes po sty a zadruhe zas jen pises blah blah povidacky a tautologie, abys prisel na to, ze efko sedmicka nebude jezdit za 30 za rok. Hm dobry no :lol:

mcfil: E66 sedum pade neni uplne auto pro kutila co jezdi 2x denne do hornbachu... mas k tomu nejakej dodavkovitej vrak jeste?
Filozof

#6107 Příspěvek od Filozof »

jo tak za 300k nějakou e65 či e66 koupíš ale počítal bych bokem odložit ještě 50k na vstupní servis raději a každej rok něco na údržbu... min těch 30k ročně.

Nebo je to myšleno 250k auto plus 50k bokem na servis. I tak je to možné vidět. Plus tedy LPG ještě.

Pokud nelpíš na individualu ani extra vybaveném autě ale prostě to desatero co nesmí chybět tak jistě se něco sežene. Jde o to v jakém stavu a zda bude mít LPG či další investice 40k.

Kurevtore ta 760i F01 pokud bude jezdit 30k ročně a víc tak určitě 20-30k spolkne ale měsíčně (Palivo/servis.) :lol:
To pak 750i s LPG je mnohem levnější povoz.

Nebo ti na to vydělá 10 ukrajinců na stavbě. :lol:
kurevtor

#6108 Příspěvek od kurevtor »

nevim co resis, furt nejaky 30 tisic, 50 tisic, kolik za mesic, kolik za rok a kdesi cosi. Zas prirovnani k 750 LPG ze pojede levnejc. :roll: Jezismarja uz to neres prosim te. To je uplne jedno. Pokud nemas prachy a tim neni mysleno po vyplate mi zbyla dvacka cistyho tak si 760 nekupuj, to plati globalne.
Michal595

#6109 Příspěvek od Michal595 »

filozof ty si proste blazen...;)ty mas proste ku vsetkemu co povedat a vsetko objasnit vysvetlit...
Ten servis co tvrdia do toho urcite nesal tento majitel auta, osobne si myslim ze ho kupil na kseft kedze tam bola uz vtedy dobra cena, netusim za kolko ju v reale kupil ale hovorim cena bola 15a dohoda...tal mozno sa preratal trosku jak to fajn otoci a ze to nebude az taka rychlovka, samozrejme ak by to niekoho zaujalo neni nic lahsie ako zavolat a zistit viac:) ten servis inak co uvadza neplatil on, to uz predosly majitel uvadzal...
Filozof

#6110 Příspěvek od Filozof »

no stále mi přijde že jsou lidi co mají velké oči když vidí 760i ale spočítat náklady pak už moc neumí ...

Ono náklady i na jakékoliv jiné auto mohou být rozdílné než co si původně majitel myslel při koupi vozu.

Ale tady je to uplně jiná liga. Proto ty 760ky stojí kolem 2kil. A krom pár fandů co jsou ochotni za to nej si zaplatit a jezdí o víkendu pro radost, pak je už jen jedna skupina co si pro takové auto půjde.

Proto kdo má rozum a umí počítat finance a hodně jezdí jde do LPG.
Nebo jezdí přiměřeně k tomu co může propálit za CASH. Kdo jezdí málo klidně tu V12 užije.

A pak je skupina lidí co nechtějí LPG a koupí krásnou 730d nebo 530d a jsou spokojeni taky. :)
Michal595

#6111 Příspěvek od Michal595 »

No mali by asi kontaktovat teba ty by si im hned spocital naklady a nemali by problem...
A jaka je prosim ta ta jedna skupina co pre take auto pojde?
Stepan1

#6112 Příspěvek od Stepan1 »

mcfil: rozumný, +1. Hodně štěstí.
Filozof: Prachy co ti chodí jednou ročně a o tom, kolik jich bude, se dohodne banda kravaťáků 3 měsíce předem, no to je pravidelnej penězovod jak nechceš. "Dobrej, to je Cartec? Potřebuju tam ten svůj V12 ještě chvíli podržet, ČEZ letos vyplácí 00hovno, tak já to nějak dořešim a dám vědět. Kolik že máte splatnost faktury?"

Ale fascinuje mě, že dokážeš napsat víc než normostranu o tom, že servis auta je drahej a servis prémiovýho s šestilitrem ještě dražší. Kamarádka si bere u vysokoškolských prací 500kč/NS na ruku. Nechceš dohodit kšeft? :lol:

btw. mcfilovi radíš ať si na auto za 3 kila nechává ještě 50k ročně na servis. Sám ale hledáš auto za půlku a na roční servis chceš mít taky půlku. Není to divný? :D

Ježiš další příspěvekem než jsem to dopsal :lol:
Kamaráde, ty chceš servisovat 15 let starou 7er za tři litry měsíčně a do jiných se sereš, že si neumí dát dohromady náklady? bohajeho.

KAŽDÝMU UŽ TADY DOŠLO, ŽE Fka JSOU OPROTI Ečkům LEVNÝ NA POŘÍZENÍ, PROTOŽE JSOU DRAHÝ NA ÚDRŽBU A NESPOLEHLIVÝ. NENÍ POTŘEBA TO OPAKOVAT FURT DOKOLA A DOKOLA.
fishmaker Moderátor
Moderátor

#6113 Příspěvek od fishmaker Moderátor »

Michal595 píše:https://www.autobazar.eu/bmw-rad-7-760li-f01-f02-id13829047.html
sice peknej interier...ale takhle holou 760tku sem snad jeste nevidel :D
se nedivim, ze se toho nemuze zbavit...kdo ma prachy na uživení 760tky...tak chce poradnou vybavu, ostatne jako vetsina co chce sedmu...

jinak servis za 9000 EUR...no třeba vyměnil obě vysokotlaký čerpadla, aby to zas jezdilo...na druhou stranu kdyby to dal za 5tis eur bez opravy, tak se toho možná baví dřív :D
First EX : BMW e38 740i 6/1995
Second car : BMW e66 745Li 3/2002
Third EX : BMW f01 740i 3/2009
Michal595

#6114 Příspěvek od Michal595 »

Ano ja ked som ju pozeral ked bola u nas ma tiez odradilo ze nema vybavu aku by mala mat 760ka:)preto som to nejak neriesil...okrem motora je to taka docela hola sedma no...tiez si myslim ze to bude hlavny dovod preco sa nepredava, ked uz niekto chce 760 tak chce aby tam bola aj vybava..
Michal595

#6115 Příspěvek od Michal595 »

mcfil píše:
no za mě vizuálně krásné auto.

Ale už mi sem hoďte nějakou tu vybavenou e66 750i v platin merinu at si mohu koupit :blink:

ale tohle by se mi líbilo. Nebýt posranej z těch nákladů
Kurna uz som myslel ze som ti nasiel celkom slusnu...ale...;)

https://m.mobile.de/auto-inserat/bmw-75 ... ml?ref=srp
kurevtor

#6116 Příspěvek od kurevtor »

dat snizenej termostat a jezdis dokud to EU zakaze... a to za 30 haliru na sto kilometru
soukupadam

#6117 Příspěvek od soukupadam »

Michal595 to je tamta rozjebana co se prodavala pred pul rokem asi za 5 tisic euro? Ale nemela adaptive. Tahle ma?
Michal595

#6118 Příspěvek od Michal595 »

Tak to je potom druhe ale;)))to som nevedel az tak zo nesledujem, teraz som nezdravy a lezim tak som listoval;)povodne ale bolo ze nema adaptive ako hovoris;)
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#6119 Příspěvek od JaraX »

mcfil, kdy jedem?
mcfil

#6120 Příspěvek od mcfil »

kurevtor píše:stepan: uplne presne moje rec. Hlavne jak sem videl ty baracky a auticka kolem a ted tam v tom 760i s bilou pristrojovkou :D

Filozofe zaprve se opakujes po sty a zadruhe zas jen pises blah blah povidacky a tautologie, abys prisel na to, ze efko sedmicka nebude jezdit za 30 za rok. Hm dobry no :lol:

mcfil: E66 sedum pade neni uplne auto pro kutila co jezdi 2x denne do hornbachu... mas k tomu nejakej dodavkovitej vrak jeste?
Aveo s koulí a vozíkem. nosnost 450kg a už jsem s tím táhl tunu z Ostravy :roll:

a od mýho mistra VW LT
Odpovědět