vyhlídni si něco, objeď to s někym, kdo má diagnostiku....a těch 25tis si stejně připrav...pokud to již nemá vyměněný, tak tě to potká dřív nebo pozdějc

Ono prekvapivo existuje i par dobre vybavenych 735tok napr:moribundus píše:S tím taky nesouhlasím, myslím že 735 je sice línější, ale pořád je to osmiválec a nejede to špatně. Jsou určitě lidi který jsou s tím spokojený...
Tak to je super, ak by to ten riaditel brisku/syn vedel ze sa to da za take peniaze spravit tak by sa toho mozno nezbavovali. Asi isli do BMW, tam im povedali ze oprava je mozna za 500tis tak to radsej predali.janys píše:Jenom pro rychlou rekapitulaci:
Koupil jsem 745i, r.v. 2002, najeto 420 000 km - za 115 000 Kč
..
Měl jsem to měsíc u Snejka, vyměnil mi motor (plus taková ta jeho skoro-generálka), celej automat, nefunkční zpětné zrcátko atd. a nechal jsem mu tam 80, starý díly vzal protiúčtem.
Výsledek: Mám auto za 195 tisíc, co má najeto zhruba 170tkm a jezdí suprově. Pár drobností tam ještě je, ale to se taky časem dodělá.
Komponenty? Hlavně vlastní zesilovač, který je v MOSTu, pak jiné repráky a k tomu o tři více (celkem 13). To je všechnoPeeter píše:Jaké všechno komponenty jsou navíc u Logicu 7 oproti Hifi profesional DSP? Může mi někdo říct prosím?