Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Nezavisle topeni versus prihrev pro E65
Re: Nezavisle topeni versus prihrev pro E65
No právě mi to připadá, jako by z toho teprve teď někdo "otrhal igelity" Je černá, nájezd tacho 173 při koupi, teď 190.....že by fakt nebyla stočená???
Jardo, a ta sestříčka mahagoni nevíš co má za kůži?
Jardo, a ta sestříčka mahagoni nevíš co má za kůži?
-
- Kontaktovat uživatele:
Kdyz jsme u kuze, kde kupujete barvy na kuzi kdyz je krapet dojebana?
barva asi problem nebude, ale spíš know how, to není jen tak,
jinak mrkni sem, máš to kousek, tak si udělej vylet.
http://www.lederzentrum.cz/
- vlastnemec
Laiku máš Standardleder/hellbeige 2 - ARBE
Matiz čistič Péče o kůži sada a nebo pár kilometrů do Tebe je obchodník co má vše http://www.lederzentrum.cz/, pokud máš černou tak se dá koupit namíchaná, ale s bmw odstíny bych nešpekuloval a nechal si namíchat, měli by umět, ale zkušenost s tímto u nich nemám nemám, letos jsem nebyl časově schopnej udělat ani péči
No a dorbavování taky není zrovna jednoduchý dal bych to odborníkům.
EDIT: JaraX rychlejší
Matiz čistič Péče o kůži sada a nebo pár kilometrů do Tebe je obchodník co má vše http://www.lederzentrum.cz/, pokud máš černou tak se dá koupit namíchaná, ale s bmw odstíny bych nešpekuloval a nechal si namíchat, měli by umět, ale zkušenost s tímto u nich nemám nemám, letos jsem nebyl časově schopnej udělat ani péči

EDIT: JaraX rychlejší

vlastnemec píše:Laiku máš Standardleder/hellbeige 2 - ARBE

Na mě nemůžeš tak zhurta, podívej se na nick.

Edit
Já myslel, že nasca v X5 je dakota.....
-
- Kontaktovat uživatele:
jj, uz jsem s nim mluvil, bohuzel letos uz nic nebude, tak jsem to zkusil tady se zeptat... Dneska jsem udelal jenom jednu malickost a cely den se mrdal jak kun s tou svoji mrchou. Uz jsem z ni trochu nestastny... Byla trochu zasvinena vevnitr, proste vonavka to nebyla. Ne ze by byla moc zdevastovana, ale jak ze salonu taky ne. Nebylo to uplne tragicke az na zadni sedak. To mi hlava nebere, vsechno jde pomerne slusne vycistit ale ten zadni sedak ani omylem. Je to nejvic spinave uplne vzadu kde to sousedi s operadlem. Neskutecne mne to trha zily... Neumim si to vysvetlit na tom miste se ani nesedi.
Nemete nekdo nejaky fakt silny cistic na kuzi na vyzkousenoi jestli to pujde? V rozumne dojezdove vzdalenosti od opavy.
Vylestit zadni sklo, to je taky neco...
Nemete nekdo nejaky fakt silny cistic na kuzi na vyzkousenoi jestli to pujde? V rozumne dojezdove vzdalenosti od opavy.
Vylestit zadni sklo, to je taky neco...
- vlastnemec
Mám z té adresy stark - nic silnějšího není a ještě trochu mild.
MistrKuze.cz už nefrčí?JaraX píše:barva asi problem nebude, ale spíš know how, to není jen tak,
-
- Kontaktovat uživatele:
Asi tam zitra zajedu, protoze mne to fakt sere. Tady foto. Ten svetly pas je zasunuty pod operakem, proto je cisty. Toto je vysledek po asi dvouhodinovem cisteni.
Nejake dakoty mam uz za sebou, tu barvu potrebuju jen na male lokalni drbky, zas se toho tolik nebojim. A sedaky si asi necham udelat pokud mne to auto nezacne srat.

Nejake dakoty mam uz za sebou, tu barvu potrebuju jen na male lokalni drbky, zas se toho tolik nebojim. A sedaky si asi necham udelat pokud mne to auto nezacne srat.

Jj, myslím na to. Ale zatím to počasí není moc stabilní, takže nemůžu srovnávat.JaraX píše:- MartinK dostal za ukol zjistit co rozmrazí líp auto, jeslti standklima nebo webasto tak uvidíme až bude výsledek
Zároveň dotaz k tě standklimě - jak dlouho to na volnobeh muže běžet?
- vlastnemec
Z fotky seto špatně hodnotí, ale připadá mi to že to má sežranou barvu, musel bych to vidět.
-
- Kontaktovat uživatele:
Myslim ze to je tak zazrane. Je to divne, skaredy je jenom ten sedak, zbytek je v ramci moznosti ok.
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak se podarilo, Ned Stark se sice taky nechytal, ale mel jeste silnejsi a tim to uz slo. Bohuzel jako nove ze salonu s 0km to neni, ale je to dostacujici. Minimalne k tomu abych se nestydel otevrit dvere a nechal tam nekoho sednout.

jj velkej rozdíl 

First EX : BMW e38 740i 6/1995
Second car : BMW e66 745Li 3/2002
Third EX : BMW f01 740i 3/2009
Second car : BMW e66 745Li 3/2002
Third EX : BMW f01 740i 3/2009
Jak dlouho to vydrží čisté ? 2-4 roky ? Mě přijde že ty světlé interiéry by chtěli péči každej rok plus co pár let čistit. Ono každá kůže chce péči ale na té světlé to je nejvíce vidět.
matiz> čím přesně jsi to cistil a hlavně, použil jsi potom nějaké mléko k výživě kůže?
-
- Kontaktovat uživatele:
Tim nejsilnejsim od ledercentra, ma to nejaky nemecky nazev, neumim to ani vyslovit natoz zapamatovat. Pokud bys potreboval, dost mne z te litrovky jeste zbylo, predpokladam ze tak silnou vec uz nebudu nikdy potrebovat. Impregnace az dneska, pokud se podari, potrebuju jeste preletet predni sedaky zezadu a zadni tapecy. Pouzival jsem na trojku Gliptone takze jeste neco mam. Sice mne posledni dobou uz stve ze smrdi/voni po kuzi, ale jelikoz german to mel necim nasmrazene co mne dost nesedi tak to alespon prerazi.
Samozrejme ze ten svetly interier je nutno sem tam pretahnout, je to oddych, relax kdyz to neni zasrane na krev. Hlavne to merino je dost jemne, to bude vyzadovat peci asi trochu casteji. Ja mel tak hnusny jen ten zadni sedak, vsecky ostatni byly spinave tak nejak normalne. Mne ten svetly intros nevadi, ba naopak, libi se v kontrastu s tou cernou ze vsech uplne nejvic. Bohuzel se mi ale nelibi to moje individualni drevo, to fakt udelane z nocniho stolku co mely babky za prvni republiky vedle postele...
Samozrejme ze ten svetly interier je nutno sem tam pretahnout, je to oddych, relax kdyz to neni zasrane na krev. Hlavne to merino je dost jemne, to bude vyzadovat peci asi trochu casteji. Ja mel tak hnusny jen ten zadni sedak, vsecky ostatni byly spinave tak nejak normalne. Mne ten svetly intros nevadi, ba naopak, libi se v kontrastu s tou cernou ze vsech uplne nejvic. Bohuzel se mi ale nelibi to moje individualni drevo, to fakt udelane z nocniho stolku co mely babky za prvni republiky vedle postele...
OK to chápu, já mám čistidel několik, jen mě zajímala zkušenost s jinými značkami.
Hlavně ale poptávám nějaké dobré tonikum na kůži které ji vyživí a zároveň do ní nenatáhne mastnej bordel, chtěl bych si po skoro dvou letech udělat sedadla sedmičky a taky se schyluje k dalšímu autu komplet v bílé kůži, tak ať to mám čím vyživit po vyčištění.
Asi zkusím napsat těm krnovákům co doporučují.
Hlavně ale poptávám nějaké dobré tonikum na kůži které ji vyživí a zároveň do ní nenatáhne mastnej bordel, chtěl bych si po skoro dvou letech udělat sedadla sedmičky a taky se schyluje k dalšímu autu komplet v bílé kůži, tak ať to mám čím vyživit po vyčištění.
Asi zkusím napsat těm krnovákům co doporučují.
-
- Kontaktovat uživatele:
Ja ti doporucim i ten gliptone, udelam nejakou fotku az to tim pretahnu. Zanechava sametove matny vzhled, zadna mastnota to neni, nic mastneho protoze se to pak lepi. Gliptone je znacka ktera se zabyva kuzi, to neni shit z benzinky nebo teska...
https://www.liquidleather.com/
https://www.liquidleather.com/
- vlastnemec
Co máš za dřevo?matiz píše:Bohuzel se mi ale nelibi to moje individualni drevo, to fakt udelane z nocniho stolku co mely babky za prvni republiky vedle postele...