Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E65, E66 zajímavá výbava na prodej
Re: E65, E66 zajímavá výbava na prodej
ale to pod stěračema je vyhrívání stěřačů, ne celého okna
tady to vyhřívá jen spodek skla, plochu pod stěračema, nahřejou se stěrače a když pak zapneš stěrače tak to krásně stáhne námrazu.
není neorigo jako neorigo, třeba spousta autoskel rádo dáva Nordglass, což je ten největší šmejd. naopak sklo od stejnýho výrobce jak pro BMW je kvalitně stejný. pojištovna hradí vždy stejný nebo horší okno, tzn je nesmysl měnit za neorigo sklo pokud je na autě origo a dělá se to z pojistky. E65 s full oknem vychází s prací kolem 31k.
determální sklo nemá vliv na hlučnost, alespon jsem to nepozoroval, jen na to jak moc jde dovnitř teplo a světlo.
není neorigo jako neorigo, třeba spousta autoskel rádo dáva Nordglass, což je ten největší šmejd. naopak sklo od stejnýho výrobce jak pro BMW je kvalitně stejný. pojištovna hradí vždy stejný nebo horší okno, tzn je nesmysl měnit za neorigo sklo pokud je na autě origo a dělá se to z pojistky. E65 s full oknem vychází s prací kolem 31k.

determální sklo nemá vliv na hlučnost, alespon jsem to nepozoroval, jen na to jak moc jde dovnitř teplo a světlo.
Tak tak.., ale on ten spodek bohatě stačí tim sklem se teplo celkem rychle šíří. No co jsem o nich kdysi četl tak by měli právě mít i vliv na hluk.... a taky se pod tim blbě používá navi třeba v tel 
MOD fishmaker : nauč se používat tlačítko ODPOVĚDĚT

MOD fishmaker : nauč se používat tlačítko ODPOVĚDĚT

BMW E65 750i 2006
Ex: BMW E61 530D 2005
tak navi v telefonu naštestí nepoužívám, ale spíš v tom autě není ani pak moc signál na mobil když máš dvojskla a determální čelní.
-
- Kontaktovat uživatele:
Vida, jsem chytřejší. Díky 

To ani já, max v ulici když potřebuju přesné číslo popisné.....na to sou bohužel naše staré brambory hloupéJaraX píše:tak navi v telefonu naštestí nepoužívám, ale spíš v tom autě není ani pak moc signál na mobil když máš dvojskla a determální čelní.

BMW E65 750i 2006
mě čísla domu normálně fungujou
Ve velkých městech to něco umí, ale jinak asi ne ne ? Na vesnici v ulici ti to najde číslo popisne? Pravda mam stary mapy ale ani 61 a novejma mapama to neuměla. Možná by pomohla aktualizace jednotek to je zatím v planu
BMW E65 750i 2006
zatím všude kam jedu to číslo umí, pokud to není uplně prdel světa.
A to kvůli tlačítkům oželíž držák(y) nápojů??JaraX píše:E67![]()
prostě potřebuju pár tlačítek z neprůstřelné verze a v BMW chcou za jedno tlačítko 10k

mně připadá, že na alcantře je hlavní rozdíl to prošití... to je to, čeho si člověk všimne jako první - že je to vše tak hezky obšitý.. U normálního tapece je to takový prázdný no...DonyR1 píše:Já tu alcantru zas až tak nežeru mě bude stačit černá. Jen chci určitě ty lesklý madla (piano-individual)
celkem nesmysl. Každej to má jinak. Ještě zapomínáš na zlato a mramor.JaraX píše:to není alcantar
symbolem luxusu je od jakživa kůže a dřevo
žádnej lakovanej plast není symbol luxusu, na všem luxusním je vždy kůže a dřevo, letadla, lodě atd.

jaktože jsou ty plasty ze stropnice černý? Vždyť tohle bylo vždy šedivéfishmaker píše:tady máte černý madla dřevěný...akorát pán za to chce velkej nesmysl
http://www.ebay.de/itm/140571534101?_tr ... EBIDX%3AIT
jinak kdyby to někdo koupil...tak za pár stovek Kč vezmu ty černý plasty do stropnice
EDIT : jinak u krátký bych výměnu stropnice naplánoval s výměnou čelního okna, což je taky slušnej upgrade u 14let starýho auta - dát nový čelní oknou longu se to tam dá nacpat zadníma dveřma i bez vyndavání sedaček

Ta madla nevypadají černě... To je normální dřevo dekor, ne? Piano black to ale neni...
Jinak fotky v inzerátu staré víc než 5 let, mmmmmkaaaay

- však fishmaker psal že dřevěný
- no sorry, ale alcantaru od hadry by poznal i slepej bez švů. a stačí to pohladit ani se nemusíš dívat,
- držák nápoju rušit nebudu, v držáku bývá jen itercom a pár kravin, většina duležitých věcí je na stropě.
- jo zlato ještě taky bývá v luxusních autech, ale na to jsme moc socky, mramor jsem teda ještě v autě neviděl a určitě by bylo hodně praktický dát tam pořádnou mramorovou desku
- no sorry, ale alcantaru od hadry by poznal i slepej bez švů. a stačí to pohladit ani se nemusíš dívat,
- držák nápoju rušit nebudu, v držáku bývá jen itercom a pár kravin, většina duležitých věcí je na stropě.
- jo zlato ještě taky bývá v luxusních autech, ale na to jsme moc socky, mramor jsem teda ještě v autě neviděl a určitě by bylo hodně praktický dát tam pořádnou mramorovou desku

Ja viděl dokument od Rollse a tam říkali, že budou dávat mramor, jak to ale dopadlo, to nevím.
ten interier je prostě hnus
-
- Kontaktovat uživatele:
To je věc názoru a vkusu.
dyt to vypadá jak v oktávce ty tlačítka atd.
rolls je proti tomu někde uplně jinde.
tak schválně jak se vám to líbí
http://www.anketovnik.cz/2012d4032410f0ec
http://www.anketovnik.cz/2012d4032410f0 ... a0bbe98264
rolls je proti tomu někde uplně jinde.
tak schválně jak se vám to líbí
http://www.anketovnik.cz/2012d4032410f0ec
http://www.anketovnik.cz/2012d4032410f0 ... a0bbe98264
Trošku bych tam upřesnil to dřevo. Samozřejmě, že pappel a maritime je někde jinde, ale než klasické dřevodekory, se mi více líbí piano..
upravit už to nejde, beru to tak že i pappely sou dřevo, tzn pokud pappel tak je to dřevo. taky bych nechtěl překližku apod.