No D3 interiér je úplný grc, tá hrana horná nad fukármi, stredový tunel kde ti zavadzá tá humusná páka na prevodovku, kastlík z Passata, a ešte tie páčky z Fábie, seriozne čo sa ti na tom interiéri páči? Okrem volantu ten je fakt krajší na A8. Interiér v sedme ked má drevodekor tak vyzerá na míle luxusnejšie ako v A8, ešte aj to ambient podsvietenie interiéru v tme je úplne top v 7er, podsvietené klučky atd.kurevtor píše: Lukas7: jasně, D3 má horší interiér než E65

Jozin: ano, souhlas, E65 dnes nikoho neoslní, lidi se za tim ani neohlídnou (pouze srdcař). A8, pokud má singleframe, nevypadá zdaleka tak staře.
A neviem teda kde bývaš, ale za mnou čo mám čiernu 7er v shadow line pakete a poriadne kolesá sa otáčajú všade, aj u Vás v ČR, idem popred obchod, zastávku, a otočí sa každý, ten dizajn pred FL 7er je práveže dosť zaujímavý. Súhlasím že možno A8 vyzerá o trochu mladšie, ale to len pre to že celá Audi má rovnaký tuctový dizajn, a zas až taký rozdiel to nieje, 7er zas neni okukaná.
A s displejom som spokojný s jeho umiestnením, je pekne čitatelný aj na slnku, nesvieti do očí v noci, a vypnúť sa dá stlačením ovládača, ostane zhasnutý na čierno a svieti ti len dole lišta s časom a dátumom.

Na vesnici jsi samozřejmě na sjetejch vosumnáctkách za krále podsvětí, to jo.
  Na vesnici jsi samozřejmě na sjetejch vosumnáctkách za krále podsvětí, to jo.

Kdyby byla A8 D3 v zadokolce tak už jí mam. Málem sem si jí koupil minulý rok, ale nepotřebuju druhej štyrlitr, zatim to neni kde parkovat, raději jsem koupil osmitunový V4 TDi.
  Kdyby byla A8 D3 v zadokolce tak už jí mam. Málem sem si jí koupil minulý rok, ale nepotřebuju druhej štyrlitr, zatim to neni kde parkovat, raději jsem koupil osmitunový V4 TDi.   Chci velkou bezpečnou silnou motokáru. Nic levnějšího než E65 není. Teda motýlek je ještě levnější, ale to je pro fotry. Spíš pro dědky.
  Chci velkou bezpečnou silnou motokáru. Nic levnějšího než E65 není. Teda motýlek je ještě levnější, ale to je pro fotry. Spíš pro dědky.