Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
e66 745li - inzerát - poraďte jestli koupit
-
- Klubové ID: 482
- Kontaktovat uživatele:
ta trubka se vytahuje dopředu, jenže ve předu sou prsa, takže se musí sundat prsa, ale abys sundal prsa musíš sundat vanu nebo hlavy, protože sou tím "staženy". sundavat vanu na autě je neskutečna prace, ten motor je ven hned, my to děláme od najetí do dílny 3,5hod ve 2-3 lidech. venku vše uděláš, nastrojíš a šup s ním dovnitř.
no a pokud to uděláš tím rozřezáním tak jen sundáš sání, starou rozřežeš a místo ní dáš teleskopickou, akorát že finančně to vychází dost podobně a máš opravenyho jen jednoho strašáka z X
no a pokud to uděláš tím rozřezáním tak jen sundáš sání, starou rozřežeš a místo ní dáš teleskopickou, akorát že finančně to vychází dost podobně a máš opravenyho jen jednoho strašáka z X
Jojo,to sem byl ja s tou prevodovkou
. Ale urcite bych netvrdil ze sem koupil past,spis bych to nazval blbou smulou. Jelikoz jina investice nebyla,tuk,tuk. Samozrejme nepocitam bezny servis,menil sem desky,olej,filtry. Ted sem byl s tim u snejka,daval mi novou baterku,prehraval soft,doplnil klimu, a urcite mi nerikal ze bych koupil spatne. Z vybavi nemam akorat vyhrejvanej volant,co se tyce motoru,ten je pry cistej bez kapky oleje,spodek take jako novej. Akorat sem to auto mel odtahnou k nemu a mel bych prevodovku levnejsi. Bohuzel tak priste no.
P.

P.
-
- Klubové ID: 2855
vždyť já vím, že jsi šíbr pacient. Také jsem psal, že za mě je šíbr jedna z nejvíc zbytečných věcí. Jestli tobě vyhohuje a máš ho, je to fajn.kurevtor píše:...Ale di ty...
Nikde jsem nepsal, že Pilsner koupil past. Ani si to nemyslím. Já prostě nechápu, proč si drtivá většina lidí myslí, že kontrola mechanikem jim dá 100% záruku toho, že se nic nestane. Nemám absolutně důvod nevěřit tomu co psal Pilsner. Na druhou stranu si pánové přiznejme, že kupujeme starý pelechy a žádný auto prostě není bez investic. Oprava automatu ho sice stála dost, ale mám teď na dlouho klid. Mnohokrát se tu psalo, že udržba 7er není tak strašná jak se píše, že je to jen mýtus mezi šádovkářama a stále je tu plno lídí, který se ptají furt na to samé - neposeru se ze 7er, uživím ji vůbec? na to je bohudík jednoduchá odpověď - jestli na to nemám, nekupuji si BMW. Je to prémiová značka a je o něco dražší...
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
-
- Klubové ID: 4038
ja jsem to na pilsnera taky nemyslel nijak zle. spíš naopak. libilo se mi, že koupil auto, lehla převodovka, tak ji hodil do jednoho z asi nej servisu na tyto převodovky v čr a faktura byla za kilo. no tak byla za kilo a ted to bude dlouho sloužit. kdyby se k tomu takto postavil každý, byly by všecky BMW v čr hodné svého znaku na kapotě a nebyly by o nich rozšířené mýty, které o nich kolují. musím ale přiznat, že kdybych se já dostal do jeho situace, musel bych to řešit nějak levněji. asi proto je pro mě 760 stále jen dream car. zatím. snad někdy časem se budu na to cítit.
-
to s Tebou souhlasím, bohužel pro 80% lidí je BMW jen tahání si trička, že oni jsou ti lepší. Přitom to jsou jen nýmandia a nuly, jenž značku jen kurví. Ostatních 20% jsou fanoušci, kteří auto dopřejí co mu patří.
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
Ja si zase nemyslim ze sedma nak moc draha na udrzbu.bezne veci jako desky olej filtry a kokotiny spotrebniho razu me staly cca stejne jak na jiny auta.
Treba sem mel AR166ku s tam sem jen za opravu zadni napravy a par blbyn na predku byl za 40 tis a to se tam nevymenilo vse. Samozrejme kdyz se mi tu vysere neco zasadnejsiho viz.prevodovka,tlumic apod,tak tam to pak neco polkne,ale zase oproti sadovkam,audi mergl,si myslim ze je to porad levnejsi,nebo ve vysledku na stejno,jelikoz sedma se nesere jak audi,sade,nehnije jak mercedes(videl sem ohnilej s500 a docela se divyl).
Jestli udelam na sedme jednu dve opravy po pade nebo na jinejch autech pet oprav po 15. Tak sem sice usetril ale v servisu me znaj jak me boty...
Nehlede na dnesni manualni prevodovky kde sou nasrany dvouhmoty a buhvi co jeste,a ten servis ve vysledku potom vyjde skoro na stejno....
P.
Treba sem mel AR166ku s tam sem jen za opravu zadni napravy a par blbyn na predku byl za 40 tis a to se tam nevymenilo vse. Samozrejme kdyz se mi tu vysere neco zasadnejsiho viz.prevodovka,tlumic apod,tak tam to pak neco polkne,ale zase oproti sadovkam,audi mergl,si myslim ze je to porad levnejsi,nebo ve vysledku na stejno,jelikoz sedma se nesere jak audi,sade,nehnije jak mercedes(videl sem ohnilej s500 a docela se divyl).
Jestli udelam na sedme jednu dve opravy po pade nebo na jinejch autech pet oprav po 15. Tak sem sice usetril ale v servisu me znaj jak me boty...
Nehlede na dnesni manualni prevodovky kde sou nasrany dvouhmoty a buhvi co jeste,a ten servis ve vysledku potom vyjde skoro na stejno....
P.
-
Ani já si to nemyslím, že by 7er byla nějak nákladná. Ale co jsem se tak bavil s pár lidma, tak oni si myslí, že výměna kotočů a destiček na 12tis je moc. Nemá cenu si nalhávat, že BMW má stejný ceny jako šádovka...

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
-
- Kontaktovat uživatele:
nemyslím si že by bylo BMW nějak dražší na provoz než třeba Škodovka, ale nemužeš srovnávat fabii a 7er, když srovnáš E46 s oktávkou tak to vychází uplně stejně.hurvajs77 píše:vždyť já vím, že jsi šíbr pacient. Také jsem psal, že za mě je šíbr jedna z nejvíc zbytečných věcí. Jestli tobě vyhohuje a máš ho, je to fajn.kurevtor píše:...Ale di ty...
Nikde jsem nepsal, že Pilsner koupil past. Ani si to nemyslím. Já prostě nechápu, proč si drtivá většina lidí myslí, že kontrola mechanikem jim dá 100% záruku toho, že se nic nestane. Nemám absolutně důvod nevěřit tomu co psal Pilsner. Na druhou stranu si pánové přiznejme, že kupujeme starý pelechy a žádný auto prostě není bez investic. Oprava automatu ho sice stála dost, ale mám teď na dlouho klid. Mnohokrát se tu psalo, že udržba 7er není tak strašná jak se píše, že je to jen mýtus mezi šádovkářama a stále je tu plno lídí, který se ptají furt na to samé - neposeru se ze 7er, uživím ji vůbec? na to je bohudík jednoduchá odpověď - jestli na to nemám, nekupuji si BMW. Je to prémiová značka a je o něco dražší...
a když srovnáš
A8 VS Sclasse, vs 7ma
tak je sedma nejlevnější na provoz, potom Sko, tam se sype dost do podovozku a A8 to vede, tam je servis nejdražší
-
- Klubové ID: 4038
Jenže oni právě všichni všechno porovnavaji s ochcavkou 1,9tdi a to ještě první generace která je na servis úplně za kačku a dyť to auto přeci staciiii....
já bych právě do 760 šel hned. Jenže v tuto chvíli bych se jen na pořízení tak vysypal že Kdyby pak třeba lehla převodovka nebo takové něco dražšího tak bych to musel právě nějak latat a proto chci ještě chvíli počkat a pošetřit ještě trochu.
já bych právě do 760 šel hned. Jenže v tuto chvíli bych se jen na pořízení tak vysypal že Kdyby pak třeba lehla převodovka nebo takové něco dražšího tak bych to musel právě nějak latat a proto chci ještě chvíli počkat a pošetřit ještě trochu.
-
- Kontaktovat uživatele:
kamarád servisuje vozovej park rodince co měli E53, E36, E46, E39 a E60, po cca 6ti letech je přestalo bavit do toho sypat a koupili 2-3 lety škodovky, oktavky a superby, najezdí každej ročně přes 50tkm, po 3 letech šli škodvky z domu a ted maj zase BMW, prej servis stál stejně jen jezdili horšíma autama,
Mám 745i 2002 rok a ted novou služební Astru 1,7 cdti - o výkonu se ani nebudeme bavit, ale hlučnost toho auta a celkove ten komfort je fakt uplne jinde... Hlavne z tohodle auta nebudes mit nikdy ten pocit - ty jo, asi se pojedu jen tak projet, protoze je vazne super v te Astre jezdit
Ale pro 70-80% běžných řidičů dostačující auto - jede to za 5l, 130 to taky udělá...
Dnesni cesta v automotive je samozrejme inovovat top modely, ale take zavadet "luxusni" vybavy do strednich modelu - kuze uz se dneska da koupit v cemkoliv, passat nabizi masazni sedacky a nastavitelne tlumice... Ale stejne porad nedohnali kvalitu 13let staré 7er

Ale pro 70-80% běžných řidičů dostačující auto - jede to za 5l, 130 to taky udělá...
Dnesni cesta v automotive je samozrejme inovovat top modely, ale take zavadet "luxusni" vybavy do strednich modelu - kuze uz se dneska da koupit v cemkoliv, passat nabizi masazni sedacky a nastavitelne tlumice... Ale stejne porad nedohnali kvalitu 13let staré 7er

-
no, spíše bych to definoval jinak. Možná, že se snaží narvat do levných sraček za 400tis i věci obšlehnuté z luxusních aut, ale rozhodně se jim to nedaří protože kvalita onich vychytávek je mizerná. Nemluvě o zpracování. Když vydím nejluxusnějšího superba, je mi blivno... Stačí si poslechnout nejlepší audio od šádovky a člověk pochopí o čem je Logic7 v E65 nebo B&O v F01.
Naštěstí pro běžný český dementy za volantem je důležité jestli jim to žeře 3.5 nebo 3.49l/100km a jestli má kufr objem 500 nebo 600l. Takže 7er nikdy nebude pro podobné kryplíky.
Naštěstí pro běžný český dementy za volantem je důležité jestli jim to žeře 3.5 nebo 3.49l/100km a jestli má kufr objem 500 nebo 600l. Takže 7er nikdy nebude pro podobné kryplíky.

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
jel jsem v e65 (ne long) ve čtyřech lidech s plnou bagáží do itálie, takovej sociál vejlet 2800km na týden a trošku jsem se proklínal s kufrem, ale všichni to zvládli. Teď jsem seděl u jaraxe v longu a to je posezeníčko.
V kufru jsme hráli tetris, na zadních sedačkách taky (spacáky a bundy), ve předu u spolujezdce jenom 2 tašky u nohou. Nejvíce místa měl řidič a tak kupodivu to dopadalo tak, že o řízení byl vcelku zájem. Jinak díky bohu za zadní nivo. Auto naložený jako kráva a pořád to mělo parádní jízdní vlastnosti. V longu by to bylo sice podobné, ale ty spacáky by se tam vešli lépe

edit: mimochodem takhle naložení svižným tempem 13l lpg /100km
V kufru jsme hráli tetris, na zadních sedačkách taky (spacáky a bundy), ve předu u spolujezdce jenom 2 tašky u nohou. Nejvíce místa měl řidič a tak kupodivu to dopadalo tak, že o řízení byl vcelku zájem. Jinak díky bohu za zadní nivo. Auto naložený jako kráva a pořád to mělo parádní jízdní vlastnosti. V longu by to bylo sice podobné, ale ty spacáky by se tam vešli lépe

edit: mimochodem takhle naložení svižným tempem 13l lpg /100km