to nějak zmizelo ........JaraX píše:radio ti spraví falcon za pár stovek
nebylo lepší jet po ose z Litvy?
bylo to o 500km víc a moc se mi přes Litvu a Polsko nechtělo.
to nějak zmizelo ........JaraX píše:radio ti spraví falcon za pár stovek
nebylo lepší jet po ose z Litvy?
opravdu, ale opravdu to hezké neníSweden píše:Co máš za zimní styling?
Někde jsi psal že na zimákách se na to nedá koukat co?Já to hodil na zimní jen tak pro jistotu kdyby s tím bylo potřeba vyjet a ten pohled je fakt žalostný
![]()
Jinak dej nějaký info o výbavě, kolik má najeto, zda se něco dělalo na motoru, nebo to dej rovnou do klubovek, členství máš tak ti nic nebrání.
Tak mi to na bimmer vyjelo toto:Sweden píše:Co máš za zimní styling?
Někde jsi psal že na zimákách se na to nedá koukat co?Já to hodil na zimní jen tak pro jistotu kdyby s tím bylo potřeba vyjet a ten pohled je fakt žalostný
![]()
Jinak dej nějaký info o výbavě, kolik má najeto, zda se něco dělalo na motoru, nebo to dej rovnou do klubovek, členství máš tak ti nic nebrání.
tak asi rozdíl to je, moc neposoudím ....Sweden píše:Hmm, dvojitý okna závidím
koukam na ty fotky, hezky auto ..... tady na ty to ma jeste pod tema 20tkama podlozky?martin-leon píše:No na letni kola-podložky vepředu 25mm a vzadu 30mm a vypada to velmi dobře ,už to tam měl předešlý majitel.Na zimni jsem podložky sundal a dal 20"kola .http://martinleon.rajce.idnes.cz/X5_4.8 ... s__213.jpg
Hmm, zajimavy ....... no blbě to nevypadá.martin-leon píše:Jj. Na tech foto jsou podlozky. Pak dodam zimni bez. Podlozek.Dostal jsem k tomu 19 ty ale nejsou v tp a kdyby se nahodou neco stalo neminim se s nekym dohadovat, tak jsem sehnal druhou i. s. sadu na zimu. Stejne toho snehu je cim dal min. Jinak 19 jsou naprodej.
Zdar, prosim te dotaz, jak mas resenu nadrz na LPG a pokud misto rezervy, jak kompresor podvozku?Sweden píše:e53 4.8is LPG,sice s tím moc nenajezdíme ale tohle auto mám prostě moc rád,motor "klasika" N62 takže tam bych problém až tak neviděl,svoje mouchy má ale není to až taková tragédie.Podvozkově auto dost na českých nekvalitních cestách trpí,přeci jenom tenhle mini tank něco váží,závoďák z toho nikdy nebude ale na klasických okrskách vytřepeš 95% aut.Ač e53 neměla možnost dynamic drivu a pod vymožeností tak podvozkově sedí na výbornou,jediný co mi z vymožeností chybí je aktivní řízení,to by tam sedělo jako prdel na hajzlu.Pokud koupíš vybavenější kousek který má aspoň komforty tak jezdit s touhle létající krabicí je opravdu radost.Na dálnici se cítí jako doma a dát x stovek km v kuse není problém a člověk z toho vyleze jako by vlastně ani nikde nebyl.
e53 4.8is vs. e70 4.8i je věc vkusu a taky o počtu "banánů" v Tvojí kapse.JaraX i Snejk taky toho napsali dost co se poruchovosti e70 týče,je na tom o něco hůře než předchůdce e53,cenově v náhradních dílech je to samozřejmě taky horší.Osobně bych asi volil dle stavu,sehnat pěknou e53 4.8is do který se hned nevysypeš bude asi trochu problém,kdežto e70 je ne trhu dost takže je i z čeho vybírat.Pro mě je e53 4.8is něco fantastickýho,ten oldshchool vzhled,surovost motoru,fantastický zvuk (kam se hrabe moje coupé),kvalitní materiály v interiéru,celková ergonomie.
Spotřeba na LPG kolem 15 l / 100km což je opravdu parádní,osobně bych asi X5 4.8is / 4.8i bez LPG nechtěl.
Asi bych začal tím že bych si ujasnil jestli chci e53 nebo e70.
Joschi : jel jsi někdy v e53 4.8is že znáš tak dokonale jízdní vlastnosti tohodle super stoje? Proč bych si nemohl koupit dvoutunovou X5 se 4.8is pod kapotou a nebýt závodník jako ty?Copak koně něco znamenají? x5 nikdy nebude závodní náčiní,proto by se do né mělo dávat jenom R6 a nejlíp v ropě protože X5 umí jezdit podle tebe jenom rovně?
.Nenech se vysmát kemo
![]()
To je stejný asi jako když si ty koupíš 328i s hadrovou střechou,taky je to podle tebe nesmysl?
To by bylo super ...... ja objevuju auto a prave me dost zarazil ten kompresor a "kam s nim" ... do podbehu bych asi nedaval, tady je to lepsi si myslim.Sweden píše:Nádrž místo rezervy, kompresor hozený vedle nádrže zabalený v tlumícím folii, je slyšet víc než v orig. stavu ale nijak extra to neruší, fouká vesměs pouze po nastartování a pak občas za jízdy. Představoval bych si to samozřejmě jinak, vyhodit ho třeba do podběhu,ale myslím že uvnitř má zase daleko vetší šanci na dlouhý život
Jestli se zítra dostanu k našim do garáže tak ti to vyfotím