prosímtě, kdy se bude vědět, jestli je dost zájemců na měření výkonu, mám o to zájem a tak bych nerad nechal měřit výkon v praze abych se na bigu dověděl, že to nakonec bude, zatím je málo zájemců
Storm píše:prosímtě, kdy se bude vědět, jestli je dost zájemců na měření výkonu, mám o to zájem a tak bych nerad nechal měřit výkon v praze abych se na bigu dověděl, že to nakonec bude, zatím je málo zájemců
Už jsem ti psal, že se zítra domluvím s brzdařem ... pak budeme moudřejší
Pepperab píše:Trochu OT: neměl by někdo (třeba drifter) na pujčení sadu 17" disků 5x120 , ET35-50? Klidně i plecháče ... Bylo by to jen na sobotní dopoledne. Potřebuju na něco obout slicky. Odměna jistá
Kdyby měl někdo zájem, tak mu za to zapujčení tu sadu slicků potom věnuju
je to na bobek nestíham dát auto do kupy to by se musel stát zázrak já mam navíc ohlej nosník cca o 1.5cm a to není sranda srovnat,ale makám na tom nejhorší je že mě to počasí ani nepřeje
Storm píše:prosímtě, kdy se bude vědět, jestli je dost zájemců na měření výkonu, mám o to zájem a tak bych nerad nechal měřit výkon v praze abych se na bigu dověděl, že to nakonec bude, zatím je málo zájemců
Už jsem ti psal, že se zítra domluvím s brzdařem ... pak budeme moudřejší
Vše je potvrzeno, brzda na srazu bude Případní zájemci nechť se domluví s brzdařem osobně na čase měření. Nejlepší by bylo, kdyby ti co nebudou jezdit RZ, využili brzdu už ráno (dopoledne).
Prosím pěkně, nešlo by se zaregistrovat jěště? na sprint?
Byl sem dlouho mimo ČR a nebyl tam net. Proto moc prosím zda by šlo jěště zaregistrovat dvě auta, jedno (já) na vubec celej sraz a na sprint druhý jen jako příjezd na sraz. Děkuju moc
Jinak co se týká srazu, mohu dorazit i kdyz sem se neregistroval?
SRealD píše:Jinak co se týká srazu, mohu dorazit i kdyz sem se neregistroval?
Dorazit samozřejmě můžeš i bez registrace. Jen s těmi sprinty to bude horší, startovní listina se uzavírá týden dopředu kvůli odeslání údajů časoměřičům.
No kéž byste mě tam někdo dohlásil, psal jsem i tomu co zakladal tento topic. Byl bych za to rád. A jinak co se týče ceny, vlezu se tam jěště za těch 400 kč? i ten druhý? oba sme zaregistrovaný na BMW clubu