Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
LIQUI MOLY Berg cup Šternberk 6.-7.8.2911
- globusman
- Kontaktovat uživatele:
Gratuluji ještě jednou 
A asi onboard, nebo co http://www.youtube.com/user/dannyrapid? ... Spx06MGEUM

A asi onboard, nebo co http://www.youtube.com/user/dannyrapid? ... Spx06MGEUM
-
- Kontaktovat uživatele:
Jo jo díky, jakmile se sedne za volant na ostro je to úplně něco jiného. Obzvláště když je to poprvéLiborM píše:Gratulace Danny, ta poslední jízda vypadala i pro diváky dobře,taky sem se s Hyenou přijel podívat. Cabal to taky pěkně proháněl:-) jen škoda toho špatného přeřazení,příště bude líp.

Btw, mohl ses představit kdo jsi, celou dobu jsem myslel, že jsi nějaký Petrův kamarád z Prostějova

- LiborM
- Kontaktovat uživatele:
Cabal: Jo tak nechtěl sem se vtírat,ale příště pokecáme,určitě bude zase příležitost...cabal píše:Jo jo díky, jakmile se sedne za volant na ostro je to úplně něco jiného. Obzvláště když je to poprvéLiborM píše:Gratulace Danny, ta poslední jízda vypadala i pro diváky dobře,taky sem se s Hyenou přijel podívat. Cabal to taky pěkně proháněl:-) jen škoda toho špatného přeřazení,příště bude líp.Co jsem se díval na onboard Dannyho, tak zatáčky projíždí úplně jinak než jsem na to šel já ...
Btw, mohl ses představit kdo jsi, celou dobu jsem myslel, že jsi nějaký Petrův kamarád z Prostějova
Hyena: ovšem ty grcky byly exkluzivní....
Bmw M3 e36 3.0i Greenhell
Bmw E28 535i
Mercedes-Benz ML 55 AMG
Audi S8 6q
Bmw E28 535i
Mercedes-Benz ML 55 AMG
Audi S8 6q
- LiborM
- Kontaktovat uživatele:
Tak příště,raději sem jel za levno,takhle mě cesta vyšla na 3sta a eMkem bych projel tak 2táci......Danny píše:díky všem
Libore stačilo přijet svým autem a představovat se nemusíš![]()
to Cabal snažm se jet ideální stopu ale nevím jestli mi to jde
Bmw M3 e36 3.0i Greenhell
Bmw E28 535i
Mercedes-Benz ML 55 AMG
Audi S8 6q
Bmw E28 535i
Mercedes-Benz ML 55 AMG
Audi S8 6q
-
- Kontaktovat uživatele:
to myslíš tu první jízdu...to jsme si vysvětlili.... já tam sázel dvojku, jenže pod zpátečkou není nic a já to tam pořád kopal a v hlavě si říkal "no do prdele, odešlo mi spojkové ložisko nebo dvouhmotnak".... pak mi došlo, proč jsem tam tu dvojku nemohl dátsa-tan666 píše:jo bylo to paradni jen cabalovi moc neslo razeni 3st

ostatní jízdy mně to tam padalo normálka