Njn když ty máš jenom obyčejnou 540i ale je to sranda když někdo vidí M power poprvé v životě takhle v reálu jak je z toho úplně v prdeli i když já sem nebyl jinej. Teď už mám jenom blaženej úsměv na tváři skoro pokaždé když vylezu z auta.
Ale postav mojí 540 vedle M5 a není rozdíl (kromě sedaček a automatu), zvenku není rozdíl a na silnici mě budeš těžko ujíždět.
Ale lidi vidí MPower a už slintají
pepino5xx píše:Ale postav mojí 540 vedle M5 a není rozdíl (kromě sedaček a automatu), zvenku není rozdíl a na silnici mě budeš těžko ujíždět.
Ale lidi vidí MPower a už slintají
Jasný tak sem to myslel je to srovnatelný, ale M power je pojem. To samý jak se potkal spolužáka ze základky vylízal z 206 peugeotu tak sem si do něho trochu rejpnul co si to zase koupil za vrak kdy pořídí pořádný auto tak prej to je ostrá 1.6 že to jede jak pila a potom další otázka a co máš ty ... myslím že nemusím dál pokračovat balo jasno
baworM5 píše:
Jasný tak sem to myslel je to srovnatelný, ale M power je pojem. To samý jak se potkal spolužáka ze základky vylízal z 206 peugeotu tak sem si do něho trochu rejpnul co si to zase koupil za vrak kdy pořídí pořádný auto tak prej to je ostrá 1.6 že to jede jak pila a potom další otázka a co máš ty ... myslím že nemusím dál pokračovat balo jasno
baworM5 píše:
baworM5 píše:
ty se moc nesměj Slavěnko
tě zabiju tak prosranej večer,a ještě se odnesu takovouhle super přezdívku