Hoši klid, vše potřebné na cestu už mámMattyX píše:svitavy , HK , jičin , a tam tim smerem na mladou boleslavaifi667 píše:z brna jedete pres jake prdele???Litomyšl ,Vysoké Mýto???
jinak budejky to jisti

prominpazda píše:neprovokujMattyX píše:stihnes to do bigu ?pazda píše:sedankovi nakapal nejakej bordel na vyfuk tak trochu smrdel

vis jak , kdyz si na to vzpomenu vzdycky tak nevim jestli se smat a nebo brecet
 vis jak , kdyz si na to vzpomenu vzdycky tak nevim jestli se smat a nebo brecet   jinak ty molotovy máš nachystaný už ?
  jinak ty molotovy máš nachystaný už ?  

jo tak od teď se fakt začínám bát, takže záložní GPS u mě v autě a mám si vzít i kanystr benzínu? dojezd mý E39 je celkem cca 1400km, ale jestli to povede onďa, tak mám strach abychom nejeli saharou a neskončili za polárním kruhempepino5xx píše:Hoši klid, vše potřebné na cestu už mámMattyX píše:svitavy , HK , jičin , a tam tim smerem na mladou boleslavaifi667 píše:z brna jedete pres jake prdele???Litomyšl ,Vysoké Mýto???
jinak budejky to jisti

) je volná, takže když seženete vozík, můžu vízt bečku stany a další vybavení, popřípadě i grily atd
 ) je volná, takže když seženete vozík, můžu vízt bečku stany a další vybavení, popřípadě i grily atd 

po schodech tvl budem zastavovat na kazdym odpocivadle pac budu chodit chcat akorat
 po schodech tvl budem zastavovat na kazdym odpocivadle pac budu chodit chcat akorat