Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
BIG BMW - den poté
-
Karlos745i
- Kontaktovat uživatele:
- FreeTree
... takže první dík počasí... excelentní.... až mi jednu chvíli přišlo, že až moc.....
tak jsem se schoval pod stan s pívem... DC a spol s r.o.
gratuluji k další vydařené akcičce... ženskýýýýýýýý..... no prostě další + ......... organizace +........ Svijany kuwa velký + .......... žrádlo výborný....
Pro příště, kdyby tam vystoupila nějaká kapelka večer...... no sakra sakra....
jo a ještě mi chybí aktuální informace na webu http://www.bigbmw.cz je už přeci jen pár hodin po skončení akce a nevím kolik tam bylo aut.....
a ještě k tomu jdu zejtra po 14 dnech k pásu... 
Pro příště, kdyby tam vystoupila nějaká kapelka večer...... no sakra sakra....
-
Wickerman
- Klubové ID: 1197
Taky děkuju celému organizačnímu teamu 
Díky všem ketré jsem měl možnost zase poznat
A prostě díky za NEJ vejkend po dlouhý době
Opravdu mrtě jsem si to užil..
Jinak by mě ještě zajímalo, jak na vás působila naše slivovice a hruška??? Popřípadě můj experiment s zěma feferonkama co jsem do té lahve narval
vid Castro??? 
Díky!!!!
Díky všem ketré jsem měl možnost zase poznat
Jinak by mě ještě zajímalo, jak na vás působila naše slivovice a hruška??? Popřípadě můj experiment s zěma feferonkama co jsem do té lahve narval
Díky!!!!
- FreeTree
Na takovým sraze by měli spanilku zakázat....lyon píše:Z videa jsem napočítal cca 140 aut na spanilce. I to je slušný štrůdl, který kupodivu vydržel až do konce.Petr_ píše:jestli se nepletu tak ucast okolo 680 aut a na spanilku tusim pres 300..=)..
Excellent job!
- globusman
- Klubové ID: 1641
- Kontaktovat uživatele:
Tak to bude něco špatně, protože my stáli ještě na ploše, když už na silnici bylo 120 aut. Pak už mě to přestalo bavit počítat. Spanilka byla rozdělena na dvě části, proto ti to tak možná přišlolyon píše:Z videa jsem napočítal cca 140 aut na spanilce. I to je slušný štrůdl, který kupodivu vydržel až do konce.Petr_ píše:jestli se nepletu tak ucast okolo 680 aut a na spanilku tusim pres 300..=)..
Excellent job!
Pokud to byly dve casti, ktere se navzajem nepotkaly, tak by to mnohe vysvetlovalo. Ja to pocital pri vzajemnem mijeni kolony na ceste ke hradu.globusman píše:Spanilka byla rozdělena na dvě části, proto ti to tak možná přišloAle jak říkám, ještě jsme neměli nastratováno a na silnici už vyjelo přes 120 aut...
3x brambor, nakonec 2x japonec.
-
DC
- Výkonná rada
- Klubové ID: 55
- Kontaktovat uživatele:
za tým organizátorů (Pepper, Bodie & já
) vám děkujeme za účast a fajn chování, čehož výsledkem byl průběh srazu bez vážných problémů a zranění - škoda jen těch nehod při spanilce, ale snad se i ty plechy podaří do příštího roku opravit 
musím se tímto omluvit LukášoviH, že jsme zapomněli upozornit při ohlašování výsledků RZ, že byl na prvním místě, leč bohužel s podautem Renault Clio Sport, což ho vyřadilo ze soutěže na našem BMW srazu
další věc, na kterou se často ptáte je finální počet aut - po sečtení registrovaných a neregistrovaných účastníků jsem dostal číslo 680 BMW z toho cca 280 jelo spanilou jízdu (ano byly dvě kolony, které jely se zpožděním po sobě)
časy RZ, sprintů a výsledky show&shine soutěže mám zatím pouze v tištěné formě, takže je musím nejprve naskenovat a pak sem vystavit - do středy bych to snad měl zvládnout
v neposlední řadě také děkuji našemu sponzorovi Fx-ovi z http://www.dolej-olej.cz
musím se tímto omluvit LukášoviH, že jsme zapomněli upozornit při ohlašování výsledků RZ, že byl na prvním místě, leč bohužel s podautem Renault Clio Sport, což ho vyřadilo ze soutěže na našem BMW srazu
další věc, na kterou se často ptáte je finální počet aut - po sečtení registrovaných a neregistrovaných účastníků jsem dostal číslo 680 BMW z toho cca 280 jelo spanilou jízdu (ano byly dvě kolony, které jely se zpožděním po sobě)
časy RZ, sprintů a výsledky show&shine soutěže mám zatím pouze v tištěné formě, takže je musím nejprve naskenovat a pak sem vystavit - do středy bych to snad měl zvládnout
v neposlední řadě také děkuji našemu sponzorovi Fx-ovi z http://www.dolej-olej.cz
Sběratel, pořadatel a předseda zdejšího sdružení - kontakt do sz v případě potřeby, dík
- George_D
- Klubové ID: 49
- Kontaktovat uživatele:
Takže a jdu díkovat. Nejdřív DCmu: Super sraz, povedlo se to, líbilo se mi vše, auta, ženský, program, super jídlo a dobry ceny ve stánkách, prostě pro mě absolutně bez chyby a těšim se na další rok. Letos jsem přečkal bez pomuchlanejch plechů
Globusi: Super, díky za krkovici, kdykoliv jsem došel, byla, nevim jak ostatní, ale mě přišlo, že je tam globus furt. Já moc děkuji, maso bylo super.
Pátek:
AC, Leni, Bambim a naše partička kolem Elektric stánku. Díky za super pátek, byl jsem na šrot a moc jsem se bavil, byla sranda, super lidi kolem, díky
Sobota: Když jsem se odpoledne začal srovnávat tak přišel nehpo, po tom co dal pavoukovi na prdel a byl vyschlej, takže jsme začali opět Cuba libre a připojil se borec malda, kterej chtěl dom, ale nakonec nás v tom nenechal a přidal se i surfis, takže to byl zajímavý večírek. Takže také díky všem i za sobotu.
V neděli opět jseště jednou dík globusovi za krkovičku ke snídani.
A tak celkově dík všem co se bavili stejně jako já, díky všem co bavili mě.
Jo a nakonec opět bezkonkurenčně vyhlašuji Wickermana, jako největšího borce a jeho ležení na jedničku. Když jsme se v pátek kolem druhé motali k jeho stánku a on uplně našrot ugriloval drůbeží, tak jsem fakt čuměl. Jseš borec, co to má pevně v ruce. Slívka i hruška bohužel nepadla, ale chutnala. Zbytek jsem stáhnul domu a vemu zas na další rozjeb akci, takže se nemusiš bat, do BMWkrků se naleje. Díky
Globusi: Super, díky za krkovici, kdykoliv jsem došel, byla, nevim jak ostatní, ale mě přišlo, že je tam globus furt. Já moc děkuji, maso bylo super.
Pátek:
AC, Leni, Bambim a naše partička kolem Elektric stánku. Díky za super pátek, byl jsem na šrot a moc jsem se bavil, byla sranda, super lidi kolem, díky
Sobota: Když jsem se odpoledne začal srovnávat tak přišel nehpo, po tom co dal pavoukovi na prdel a byl vyschlej, takže jsme začali opět Cuba libre a připojil se borec malda, kterej chtěl dom, ale nakonec nás v tom nenechal a přidal se i surfis, takže to byl zajímavý večírek. Takže také díky všem i za sobotu.
V neděli opět jseště jednou dík globusovi za krkovičku ke snídani.
A tak celkově dík všem co se bavili stejně jako já, díky všem co bavili mě.
Jo a nakonec opět bezkonkurenčně vyhlašuji Wickermana, jako největšího borce a jeho ležení na jedničku. Když jsme se v pátek kolem druhé motali k jeho stánku a on uplně našrot ugriloval drůbeží, tak jsem fakt čuměl. Jseš borec, co to má pevně v ruce. Slívka i hruška bohužel nepadla, ale chutnala. Zbytek jsem stáhnul domu a vemu zas na další rozjeb akci, takže se nemusiš bat, do BMWkrků se naleje. Díky

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!

a vpravo Killca