nabídka pro Jawaka jak stvořenáPajunk píše:hele nutně potřebuju nějakého MCho který bude kecat do mikráku a vyhlašovat tomboly a předávat ceny atd. pokud máte někdo zájem o takovou brigádku zadarmo to nechci tak se mi hned ozvěte. díky paja

mně je jedno kolik to stojí (jsem fanoušek BMW), ale mně je 15 takže nemam papíry:( a musim furt otravovat fotra který pak ma keci.......a vlakem se mi nechceFotas píše:...to si pis, uz som v zozname. To zasa bude mazec.uda píše:ted jsi mu to vpalil FotasFotas píše: ...podla toho co pises usudzujem, ze mozno mas vozidlo BMW, ale fanda
nie si. ( Ty V. cenova skupino)...penize nejsou vse.doufam,ze se tam ufidime...
Michale, som rad, ze si sa ozval a nechcel by som aby si mal pred nami odstup, to nie , len sa musis viac otvorit, aby sme vedeli co si za BMW. Rad ta uvidim. Caues FotasMichalBMW píše:mně je jedno kolik to stojí (jsem fanoušek BMW), ale mně je 15 takže nemam papíry:( a musim furt otravovat fotra který pak ma keci.......a vlakem se mi nechceFotas píše:...to si pis, uz som v zozname. To zasa bude mazec.uda píše: ted jsi mu to vpalil Fotas...penize nejsou vse.doufam,ze se tam ufidime...
Ty jsi přímo u mikráku pokud budeš chtít budu moc rád.Jawak píše:Kde tam jsem já..?
mluvil jsem o DOEMIXXXOVI kdyz jsem mu volal zda by vzal to eM Sí....Pajunk píše:Ty jsi přímo u mikráku pokud budeš chtít budu moc rád.Jawak píše:Kde tam jsem já..?
Právě že teď čumím na registrace a ejhle Jawak je tu regnutý ale mi říkal řízek že snad nemůžeš - teda pokud jsem se neseknul. Každopádně pokud by to šlo rád bych tě zneužil a sem tam ti šoupnul mikrák kvůli vyhlášení cen atd. šlo by?