Tak si přivezeme každej svůj... Ať se nehádáme...MarunaM píše:tak já beru ten třetí, kdo pije Holbu pánovéjerry píše:Tak to asi ty sudy budou tři,páč já slíbil Řízkovi hned po loňským Bigu,že ho letos dovezu...surfis píše: No tak to se musíme domluvit. Dva sudy je asi zbytečnost. Nic, to probereme...
Ale tak na druhou stranu,voni se za dva dny vypijou i ty tři,si myslím...
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
BIG BMW 2009 14.-16. 8. 2009 - DŮLEŽITÉ INFO str. 12
-
surfis
- Klubové ID: 1355
- Kontaktovat uživatele:
- George_D
- Klubové ID: 49
- Kontaktovat uživatele:
Jj Wickermanovo stánek byl z celého BIGu vyhodnocen jako nejvíce nalejvací. Hodnotila nezávislá komise AC, GD a LeniGeorgosAc píše:no a nakonec skoncime stejne u Wickermana na stanovisti , nebot dostal nejvetsi hodnoceni za obsluhu , piti a jidlo , kterym nas s G_Déčkem pohostili

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
-
pazda
- Klubové ID: 1432
- Kontaktovat uživatele:
koukam zase neco u ceho jsem nebyl kdyz jsem se snazil rozpalit fajr ve zmoklym griluBlackie píše:Tak taky týden nespal,že ste k němu zavítaliGeorgosAc píše:no a nakonec skoncime stejne u Wickermana na stanovisti , nebot dostal nejvetsi hodnoceni za obsluhu , piti a jidlo , kterym nas s G_Déčkem pohostili
pazda píše:koukam zase neco u ceho jsem nebyl kdyz jsem se snazil rozpalit fajr ve zmoklym griluBlackie píše:Tak taky týden nespal,že ste k němu zavítaliGeorgosAc píše:no a nakonec skoncime stejne u Wickermana na stanovisti , nebot dostal nejvetsi hodnoceni za obsluhu , piti a jidlo , kterym nas s G_Déčkem pohostili
-
Zave
- Klubové ID: 90
- Kontaktovat uživatele:
ja sem to pochopil, ale oni nemeli slovRuDoSh píše:to bylo dobre..... hlavne jak to ti lidi snad i vcetne zajdy nepochopilinehpo píše:Zave píše:a me zase ukradnou a odnesou![]()
som sa musel nahlas zasmiat ked som si na to spomenul)
btw: ale jak Nehpo sem nevypadal

-
Wickerman
- Klubové ID: 1197
Cawes, vsak s tim se opet pocitaGeorgosAc píše:no a nakonec skoncime stejne u Wickermana na stanovisti , nebot dostal nejvetsi hodnoceni za obsluhu , piti a jidlo , kterym nas s G_Déčkem pohostili
Zrovna vcera jsem poresil 1,5l Slivovice a 1,5l Hruškovice, samozdrejme opet bude 3x pálena a vysledek je cca. 65%
Takze nas celej team se tesi na vasi obchuzku po altanech
,Wickerman píše:Cawes, vsak s tim se opet pocitaGeorgosAc píše:no a nakonec skoncime stejne u Wickermana na stanovisti , nebot dostal nejvetsi hodnoceni za obsluhu , piti a jidlo , kterym nas s G_Déčkem pohostili
Zrovna vcera jsem poresil 1,5l Slivovice a 1,5l Hruškovice, samozdrejme opet bude 3x pálena a vysledek je cca. 65%![]()
ja jsem prestal chlastat , takze kdyby byla Mattonka tak nepohrdnu
-
plysakmartin
- Klubové ID: 1651
Mattoni už neníGeorgosAc píše:,Wickerman píše:Cawes, vsak s tim se opet pocitaGeorgosAc píše:no a nakonec skoncime stejne u Wickermana na stanovisti , nebot dostal nejvetsi hodnoceni za obsluhu , piti a jidlo , kterym nas s G_Déčkem pohostili
Zrovna vcera jsem poresil 1,5l Slivovice a 1,5l Hruškovice, samozdrejme opet bude 3x pálena a vysledek je cca. 65%![]()
-
BMWX5power
- Klubové ID: 1795
Soukupová přineseplysakmartin píše:Mattoni už neníGeorgosAc píše:,Wickerman píše: Cawes, vsak s tim se opet pocita
BMW e66 745Li
BMW e53 X5 3.0D
BMW e53 X5 3.0D

a vpravo Killca