Matale až ted sem si všiml, že je to celoweekendová akce.. Viděl sem v odkazu jen plakát s datem 6.9.2008 Nevadí přijedem teda v pátek, ale v sobotu v podvečer pojedeme domů, v neděli už musím být zase někde jinde.. Jaká pak bude cena pro jednoho na ty 2 dny nejspíš bez sobotní večeře?
Mam slibene ze zitra mi zprovozni auto, takze jak to vypada s volnym mistem u Bizona? Pritelkyne ma predstavu romantickeho vikendu a pod stan se ji nechce... proto jsem se hlasil dostatecne predem... kdybych jel sam tak se vyspim i nekde ve skarpe....
100RM píše:AK tie cisla pri nickoch su cisla izieb, tak by to chcelo updatovat, nejak mi to tam nesedi
no taky na to cucim, jsem na pokoji s nekym koho vubec neznam.. krome Castra a ten stejne bude spat nekde pod stolem nicmene svoje cislo jsem tam napocital 7x.. to je velkej pokoj
100RM píše:AK tie cisla pri nickoch su cisla izieb, tak by to chcelo updatovat, nejak mi to tam nesedi
no taky na to cucim, jsem na pokoji s nekym koho vubec neznam.. krome Castra a ten stejne bude spat nekde pod stolem nicmene svoje cislo jsem tam napocital 7x.. to je velkej pokoj
Že to vůbec řešíš? Vždyť je uplně fuk s kým a kde bude kdo spát (jestli vůbec). Kvůli tomu tam přece nikdo nejede.
Taky sbaleno, jedu rovnou z práce Jen zklamu Matálka - šestka dnes podlehla mému celodennímu opravářskému záchvěvu. Vše se podařilo, jen trubka od spojkového válce to nerozchodila a v osm večer se blbě shání Takže jedu pohřebákem