Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
	Pokec ke Strahovským srazům I.
tak to můžu doporučit jednu Pizzerkostauraci u mě v ulicimichal09 píše:Maják je už ohranej, teda já tam byl jen jednou, ale i tak...Randaal píše:třeba Maják![]()
navrhuju něco tak do 1km od Starhova (Bělohorská, Hřebenka, Vipich), ať to je blíž, pojede tam i víc lidí.. Když se jelo do majáku, tak půlka se odpojila, např. já nebo Dentista atd..
(petřiny)
- Killca
 - Klubové ID: 1648

dentista se odpojuje protoze ma zradlo doma a protoze pospicha domu mastitmichal09 píše:Maják je už ohranej, teda já tam byl jen jednou, ale i tak...Randaal píše:třeba Maják![]()
navrhuju něco tak do 1km od Starhova (Bělohorská, Hřebenka, Vipich), ať to je blíž, pojede tam i víc lidí.. Když se jelo do majáku, tak půlka se odpojila, např. já nebo Dentista atd..
vlevo je matal 
 a vpravo Killca 

a vpravo Killca 
- 
				michal09
 - Klubové ID: 1407

Já mám taky žrádlo doma a taky pospíchám do hospody, to nezakecávám... Kladno? no moment, já myslel že Angel je z Kladna? Doufám že nelezeš Randáálovi do zelí ty chlípníku....Killca píše: dentista se odpojuje protoze ma zradlo doma a protoze pospicha domu mastittak to nezakecavej
hehe, ale jinak je mi to jedno, cim bliz kladnu, tim lip
To Randál : Petřiny nezní špatně...
- Killca
 - Klubové ID: 1648

angel je z kladna, ale shodou nahod i ma nova laska je z okoli kladnamichal09 píše: Já mám taky žrádlo doma a taky pospíchám do hospody, to nezakecávám... Kladno? no moment, já myslel že Angel je z Kladna? Doufám že nelezeš Randáálovi do zelí ty chlípníku....![]()
![]()
To Randál : Petřiny nezní špatně...
aaaaELiLOBO píše:Lukys! kdo říkal že jsem hoper?
vlevo je matal 
 a vpravo Killca 

a vpravo Killca 
- 
				xdentist
 - Klubové ID: 1473
 - Kontaktovat uživatele:

Killca píše:dentista se odpojuje protoze ma zradlo doma a protoze pospicha domu mastitmichal09 píše:Maják je už ohranej, teda já tam byl jen jednou, ale i tak...Randaal píše:třeba Maják![]()
navrhuju něco tak do 1km od Starhova (Bělohorská, Hřebenka, Vipich), ať to je blíž, pojede tam i víc lidí.. Když se jelo do majáku, tak půlka se odpojila, např. já nebo Dentista atd..tak to nezakecavej
hehe, ale jinak je mi to jedno, cim bliz kladnu, tim lip
tady me nekdo chce drazdit