angel_1 píše:Kdo ma BMW je jak maly dite, kdo jiny ma takovy pozitek z jizdy nez baworacky lidi, je to jak kdyz dite dostane cokoladu:-) a beztak jsem nejstarsi ja
angel_1 píše:Kdo ma BMW je jak maly dite, kdo jiny ma takovy pozitek z jizdy nez baworacky lidi, je to jak kdyz dite dostane cokoladu:-) a beztak jsem nejstarsi ja
Maják je už ohranej, teda já tam byl jen jednou, ale i tak...
navrhuju něco tak do 1km od Starhova (Bělohorská, Hřebenka, Vipich), ať to je blíž, pojede tam i víc lidí.. Když se jelo do majáku, tak půlka se odpojila, např. já nebo Dentista atd..
navrhuju něco tak do 1km od Starhova (Bělohorská, Hřebenka, Vipich), ať to je blíž, pojede tam i víc lidí.. Když se jelo do majáku, tak půlka se odpojila, např. já nebo Dentista atd..
tak to můžu doporučit jednu Pizzerkostauraci u mě v ulici
dentista se odpojuje protoze ma zradlo doma a protoze pospicha domu mastit tak to nezakecavej hehe, ale jinak je mi to jedno, cim bliz kladnu, tim lip
Killca píše:dentista se odpojuje protoze ma zradlo doma a protoze pospicha domu mastit tak to nezakecavej hehe, ale jinak je mi to jedno, cim bliz kladnu, tim lip
Já mám taky žrádlo doma a taky pospíchám do hospody, to nezakecávám... Kladno? no moment, já myslel že Angel je z Kladna? Doufám že nelezeš Randáálovi do zelí ty chlípníku....
michal09 píše:Já mám taky žrádlo doma a taky pospíchám do hospody, to nezakecávám... Kladno? no moment, já myslel že Angel je z Kladna? Doufám že nelezeš Randáálovi do zelí ty chlípníku....
To Randál : Petřiny nezní špatně...
angel je z kladna, ale shodou nahod i ma nova laska je z okoli kladna
ELiLOBO píše:Lukys! kdo říkal že jsem hoper?
aaaa jezkovy voci, to sou trapny lidi, doufam ze k nim nepatris jsem ted pred nedavnem koukal na nejaky amatersky soutezici v hip hop a to bylo, uplne sem se stydel
dentista se odpojuje protoze ma zradlo doma a protoze pospicha domu mastit tak to nezakecavej hehe, ale jinak je mi to jedno, cim bliz kladnu, tim lip
tady me nekdo chce drazdit a podruhy jsem v majaku byl