silna slova,ps na rizka je spoleh.veř my.jinak sry za ot.ale museljsemGeorgosAc píše:meme píše:to se dobře čte .. budu potřebovat na jaře vyčistit interiér .. seš zlatejGeorgosAc píše:
ze staci dojet.... o vse se postaram....
..... to bude teprv adrenalin![]()
![]()
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
3. - 4. května - ADRENALIN SPRING ///MORDWEEKEND 2008
ten seznam je docela slusnej, akorad mam pocit ze vetsina lidi co se prihlasila vubec netusej do ceho jdou...Rendis píše:Tak tohle velmi rád vynechám.
- George_D
- Klubové ID: 49
- Kontaktovat uživatele:
Tak to abych zavřel oči, díky za raduJFK píše:ten seznam je docela slusnej, akorad mam pocit ze vetsina lidi co se prihlasila vubec netusej do ceho jdou...Rendis píše:Tak tohle velmi rád vynechám.![]()
![]()
a kopat z letadla by se nemelo, takze aby se potom nahore pri seskoku neudelal spunt
![]()
pro zacatek doporucuju skocit cca 30-50 metru lano, kdyz to nahore pred skokem s hlavou neudela vubec nic pak skok 4000 metru ma smysl... takhle se pulka lidi pred seskokem posere

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
-
pavouk
- Klubové ID: 370
JFK píše:ten seznam je docela slusnej, akorad mam pocit ze vetsina lidi co se prihlasila vubec netusej do ceho jdou...Rendis píše:Tak tohle velmi rád vynechám.![]()
![]()
a kopat z letadla by se nemelo, takze aby se potom nahore pri seskoku neudelal spunt
![]()
pro zacatek doporucuju skocit cca 30-50 metru lano, kdyz to nahore pred skokem s hlavou neudela vubec nic pak skok 4000 metru ma smysl... takhle se pulka lidi pred seskokem posere
Posrání plánuji, až po výskoku z letadla
jj , myslim ze napoprve to neni jen tak kdyz vidis tu vysku.. ja se rozhodne asi jen priposeruJFK píše:kazdej se posral, obrazne recenoGeorgosAc píše:nikdo se neposral..... a poblilo ho prej jen 4 lidi ja nevim z kolika stovek az tisicu.......![]()
dal jsem proto video at vidite jak to napoprve probihalo u Moniky.....
Zalezi na cene... Zazitek super,ale tou dobou spis bude vysata penezenka z dovoleny na horach.. Uvidime.. Prijel bych urcite i kdybych neskakal.. G and me uz jsme skakali tandem a fakt to stoji za to.. Jinak nebojte se toho B jump je mnohem horsi, protoze ta zem je hned hrozne blizsko
Nahore z letadla to vypada jak zabery z gps,takze v klidecku 
Hodne zalezi koho mate povesenyho na zadech. Ja skakal s nejakym anglicanem, bejvalej paragan, takze uplne klidek. Holt jsem mel docela luck..
Hodne zalezi koho mate povesenyho na zadech. Ja skakal s nejakym anglicanem, bejvalej paragan, takze uplne klidek. Holt jsem mel docela luck..
-
chimerra
- Klubové ID: 1059
- Kontaktovat uživatele:
nech to tam, 2 dny predem bude hladovka, rano povinny wc a KINEDRILGeorgosAc píše:No psal jsi mi at vas zapisu , ale nepsal jsi ze ty neskocis... proto jesm to bral automaticky , ale pokud to mam zmenit tak mi napischimerra píše:.....u me je jump???? chtel jsem hlavne jump pro G, ale jestli i ja, jeste jsem se nerozhodl..... No tak asi jo no, co je psano, to je dano!
Thnx rizku
snad to ustojim!!!
A jeste jednou dik za G!!
jo méďa je masér .. až na ty kravince a kaktusy to fakt dávalMisa píše:K tématu: http://www.youtube.com/watch?v=KxZcfr5yolo