hnus panoveLOPOLO píše:mam u nekoho 3x Pepsi, jeden caj, jednu koruni neperlivou, jednu hovezi s nudlema, 5 gambacu a dvoje chipsy .... hamba vam
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Pražský regionál 1.3.2007 Holešovice 18:30
-
Dave
- Klubové ID: 469
- Kontaktovat uživatele:
Už zase? To je děs! To si při placení nikdo nepamatuje co přesně měl nebo to snad dělá schválně? Ale spíš bych to viděl na tu obsluhu, že namarkuje některé věci třeba 2x a potom to tak dopadne.LOPOLO píše:mam u nekoho 3x Pepsi, jeden caj, jednu koruni neperlivou, jednu hovezi s nudlema, 5 gambacu a dvoje chipsy .... hamba vam
Já osobně měl třeba ten hovězí vývar, Pepsi a Sprite - 85,- Nechal jsem ji kilčo ale účet jsem si nevzal. Tak jestli to nesmázla a nechala v complu.
- George_D
- Klubové ID: 49
- Kontaktovat uživatele:
Já věděl že tam nemam jezdit, jste banda špatných lidí, že se s váma bavim, chudák Lopolo 

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
Asi to zacnem praktikovat tak ze budem hned vsetko platit a je pokoj. Pri vacsich akciach to inac ani nejde. To iste sa stava aj v Mondi, takze len tou Rustikou to asi nebude...Dave píše:Řekl bych, že to chce změnit lokál. Prostě vždycky využijí že je nás tam víc a nejde zjistit kdo co platil. Nebo každý svůj listek. Jiné řešení prostě není. Nejde aby pokaždé ten kdo zůstane do konce platil za ostatní!!!100RM píše:Vobec ma to neprekvapuje...
7er. True definition of luxury. Yours.
-
Misa
- Moderátor
- Klubové ID: 62
Asi vím původ těch chipsů ... s Luckou jsme se objednávaly, resp. urgovaly asi třikrát, než se uráčili je donést
patrně je pokaždé akorát namarkovali
Lope tak ty chipsy budou na mě, srovnáme se při nejbližší příležitosti
No ale jinak mě překvapila účast, o Holešovice je větší zájem než o Čerňák
Ještě vychytat to placení a můžeme regionály do Holešovic přesunout úplně 
No ale jinak mě překvapila účast, o Holešovice je větší zájem než o Čerňák
E87 120dA & G07 xDrive40d
ex E36 316iCompact & E36 325iC
ex E36 316iCompact & E36 325iC