neboj neboj uz skladuju... ale jinak za dobrotu na zebrotu......sumachr píše:GeorgosAc píše:sumachr píše: a nebo rovnou týden ne?
ale to musíš přivést alespon sud slivovice ne flasku u dna![]()
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Jarní sraz BMWklubu
je to sem OT...... shanis.. tahas.....sumachr píše:za jaou dobrotu? z ajakou zebrotu? ty ses nabidl sam ze mi ji privezes j anehctel a navic ti furt neco shanim a tahamGeorgosAc píše:neboj neboj uz skladuju... ale jinak za dobrotu na zebrotu......sumachr píše:
ale to musíš přivést alespon sud slivovice ne flasku u dna![]()

-
- Klubové ID: 98
Tak mam sehnat nejaky kontakt a najit dobre ubytovani? Tedy pokud vubec nejaky jarni sraz chceme. Prijde mi, ze zas tak velky zajem neni.Lukas H. píše:To je pekny letiste, super povrch a dobra delka...Pavel H píše:Co Hoškovice u Mnichova Hradiště? Velikosti a rozlozenim je to cca stejne jako to u Tabora. Nikdy jsem tam nebyl, ale poradaji se tam tuning a klubove srazy. Zna to nekdo?
-
DC
- Výkonná rada
- Klubové ID: 55
- Kontaktovat uživatele:
hoškovice -> http://www.lkmh.cz/cz/akce.htm
pronajímají pojezdovou dráhu a pravou část letiště s kouskem hlavní dráhy

cena na den 5000 (tolik platí CWC, nevím jestli je to běžná cena)
pronajímají pojezdovou dráhu a pravou část letiště s kouskem hlavní dráhy
cena na den 5000 (tolik platí CWC, nevím jestli je to běžná cena)
Sběratel, pořadatel a předseda zdejšího sdružení - kontakt do sz v případě potřeby, dík
-
Misa
- Moderátor
- Klubové ID: 62
Náměš? nad OslavouPavel H píše:Já je nechci podceňovat, ale je to klidně možný. Tak najděte někdo letiště na Moravě podobně tomu v Hoškovich. Pokud to bude dohodnuté včas dopředu, tak snad přijede i dost lidí z Čech.skautik píše:osobne pochybuju ze moravaci pojedou jak na most tak na sraz koncem dubna.

E87 120dA & G07 xDrive40d
E36 325iCabrio ‘93 - na prodej
ex E36 316iCompact
ex E36 316iCompact
-
Tam je pokud vim jen vojenske letiste a to obycejne nepronajimajiMisa píše:Náměš? nad OslavouPavel H píše:Já je nechci podceňovat, ale je to klidně možný. Tak najděte někdo letiště na Moravě podobně tomu v Hoškovich. Pokud to bude dohodnuté včas dopředu, tak snad přijede i dost lidí z Čech.skautik píše:osobne pochybuju ze moravaci pojedou jak na most tak na sraz koncem dubna.akorát nevím, jak je to tam s pronájmama ...

-
Misa
- Moderátor
- Klubové ID: 62
Vojenské je, ale nějaký pronájem asi možný bude, jednou jsem tam byla na nějaké motokárové show ... no minimálně by mohli mít pod správou nějaká záložní nepoužívaná letiš?átka v okolí ...Pavel H píše:Tam je pokud vim jen vojenske letiste a to obycejne nepronajimajiMisa píše:Náměš? nad OslavouPavel H píše: Já je nechci podceňovat, ale je to klidně možný. Tak najděte někdo letiště na Moravě podobně tomu v Hoškovich. Pokud to bude dohodnuté včas dopředu, tak snad přijede i dost lidí z Čech.akorát nevím, jak je to tam s pronájmama ...
Zkusim to pohledat.
E87 120dA & G07 xDrive40d
ex E36 316iCompact
ex E36 316iCompact
-
Tak za hodinu mam volat panu veliteli tak zjistim vice info.Misa píše:Vojenské je, ale nějaký pronájem asi možný bude, jednou jsem tam byla na nějaké motokárové show ... no minimálně by mohli mít pod správou nějaká záložní nepoužívaná letiš?átka v okolí ...Pavel H píše:Tam je pokud vim jen vojenske letiste a to obycejne nepronajimajiMisa píše: Náměš? nad Oslavouakorát nevím, jak je to tam s pronájmama ...
Zkusim to pohledat.