Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

BMW E30 sraz - Lánov 14.8.04

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Zpráva
Autor
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#61 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Lukas H. píše:Take chvalim Reneho a spol co meli plnou hubu kecu ze na sto pro dorazi a skutek utek... Rada do budoucna: Kdyz nebudete vedet na sto pro ze prijedete tak se laskave nikde neregistrujte a nikam to nepiste... :x

Tak teď si mě dostal ! ale vlastně jsem to čekal ... :? Bylo to poprvé co jsem něco řekl a nepřijel jsem a věř, že mě to sere.Dal jsem v úterý emko mechošovi na výměnu spínačky a seřízení vanosu, v bmw objednal nějaký brigádník místo spínačky celou sadu zámku a ve vanosu není něco ready a mechoš řek že to nemám raději trápit, ve volnoběhu to padá až na 500ot/min. Jinak jsem kontaktoval skautíka,rudoshe a abdula jestli by nejeli,že by jsme se složili na cestu ani jeden nee.Takže sem přestal mít chu? jet sám a zpívat si v autě.Já si tu vubec připadám,že tady ty lidi jen k něčemu přemlouvám a navíc ty máš co kecat,když si přijel jen téměř omylem !!! že odpadla nějaká jiná akce.... Takže si uvědom,že pokud tady budou lidi normální a budou se schopni domluvit na jakékoliv akci či srazu tak přijedu téměř kdykoli a kdekoli.
stealth
Kontaktovat uživatele:

#62 Příspěvek od stealth »

Nehádat se ! 8)

Tady jsou fotky:

http://www.razdva.cz/jbedrna/

Enjoy ! :P
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#63 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

stealth píše:Nehádat se ! 8)

Tady jsou fotky:

Pěkný fota !!! :D
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#64 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

M3maniac píše:
Lukas H. píše:Take chvalim Reneho a spol co meli plnou hubu kecu ze na sto pro dorazi a skutek utek... Rada do budoucna: Kdyz nebudete vedet na sto pro ze prijedete tak se laskave nikde neregistrujte a nikam to nepiste... :x

Tak teď si mě dostal ! ale vlastně jsem to čekal ... :? Bylo to poprvé co jsem něco řekl a nepřijel jsem a věř, že mě to sere.Dal jsem v úterý emko mechošovi na výměnu spínačky a seřízení vanosu, v bmw objednal nějaký brigádník místo spínačky celou sadu zámku a ve vanosu není něco ready a mechoš řek že to nemám raději trápit, ve volnoběhu to padá až na 500ot/min. Jinak jsem kontaktoval skautíka,rudoshe a abdula jestli by nejeli,že by jsme se složili na cestu ani jeden nee.Takže sem přestal mít chu? jet sám a zpívat si v autě.Já si tu vubec připadám,že tady ty lidi jen k něčemu přemlouvám a navíc ty máš co kecat,když si přijel jen téměř omylem !!! že odpadla nějaká jiná akce.... Takže si uvědom,že pokud tady budou lidi normální a budou se schopni domluvit na jakékoliv akci či srazu tak přijedu téměř kdykoli a kdekoli.

Pokud vim tak mas jeste 530d se kterym se chystas na dovolenou... Ale ted mi asi vlastne dochazi to, ze to Mko mas kousek od Lanova a ze kdyz nebylo hotove tak nemelo cenu jezdit tam jen kvuli srazu... Kemo ja nepsal ze tam pojedu takze jsem tam jet vubec nemusel, ten sraz na kterej jsem jel se zrusil takze bylo jasne ze nebudu sedet doma na prdeli a pojedu do Lanova!!! Nechapu proc se tady vymlouvas na ostatni? Kdyz vyjde ten srazek v Mohelnici tak taky pojedeme v aute kazdej sam a nebude nam to delat problemy... Cim vic aut tim lip podle me...
N54 PWR
Leni Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#65 Příspěvek od Leni Čestný člen »

Tady jsou fotky:

Pekne ti to foti, fakt moc krasny fotecky... A ty komentare! :lol:
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#66 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Lukas H. píše:
M3maniac píše:

Pokud vim tak mas jeste 530d se kterym se chystas na dovolenou... Ale ted mi asi vlastne dochazi to, ze to Mko mas kousek od Lanova a ze kdyz nebylo hotove tak nemelo cenu jezdit tam jen kvuli srazu... Kemo ja nepsal ze tam pojedu takze jsem tam jet vubec nemusel, ten sraz na kterej jsem jel se zrusil takze bylo jasne ze nebudu sedet doma na prdeli a pojedu do Lanova!!! Nechapu proc se tady vymlouvas na ostatni? Kdyz vyjde ten srazek v Mohelnici tak taky pojedeme v aute kazdej sam a nebude nam to delat problemy... Cim vic aut tim lip podle me...

530d stojí v BMW na salónu na prodej naleštěná,tyto věci mi dělá mechoš od nás co dělá roky v BMW,takže emko nemám kousek od Lánova jak píšeš,ale kousek od baráku. Nikdo se na nic nevymlouvá,nemám to za potřebí atd,jasně každý sám,nevím kdo byl na poslední akci s někým .A neřeš to,jasně jsem kokůtek co se jen vymlouvá a na žádnou akci nepřijede ! Si jednička :bigups:
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#67 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

M3maniac píše:530d stojí v BMW na salónu na prodej naleštěná,tyto věci mi dělá mechoš od nás co dělá roky v BMW,takže emko nemám kousek od Lánova jak píšeš,ale kousek od baráku. Nikdo se na nic nevymlouvá,nemám to za potřebí atd,jasně každý sám,nevím kdo byl na poslední akci s někým .A neřeš to,jasně jsem kokůtek co se jen vymlouvá a na žádnou akci nepřijede ! Si jednička :bigups:

Pokud si dobre pamatuju tak jsi psal ze sni razis do Chorvatska... A motor u Mka ti spravoval nekdo kousek od Lanova, takze mi prislo logicky ze ti bude opravovat i ten vanos... Hehe ano mas pravdu ale nevezl jsem Darmona proto aby se se mnou podelil o naklady, ale proto ze nekomu zrovna pujcil karu a nemel se tam jak dostat... Tzn. ze bych jel tak i tak... Jen mi kamo prijde ze tady moralizujes o tom jak nikdo nikam nejezdi a jen keca o tom jak nekam prijede atd. a pak udelas to same... Ani jsi se nemel k tomu aby jsi nam zavolal a rekl to, ti museli volat kluci ze...
N54 PWR
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#68 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

Leni píše:

Tady jsou fotky:

Pekne ti to foti, fakt moc krasny fotecky... A ty komentare! :lol:

Jj super fotecky, diky Stealthe... :)
N54 PWR
Baxon
Kontaktovat uživatele:

#69 Příspěvek od Baxon »

Škoda, že si Rene nedorazil. M 3,2 tam ale vážně chybělo. Když je u doktora, tak se nedá svítit. Stane se, nedělal bych z toho takovou tragedii. Dej to do kupy a příště přimasti :wink:
Baxon
Kontaktovat uživatele:

#70 Příspěvek od Baxon »

taky jsem něco málo blejsknul
Přílohy
lanov01.jpg
lanov01.jpg (78.85 KiB) Zobrazeno 2109 x
Baxon
Kontaktovat uživatele:

#71 Příspěvek od Baxon »

..
Přílohy
lanov02.jpg
lanov02.jpg (82.33 KiB) Zobrazeno 1328 x
Baxon
Kontaktovat uživatele:

#72 Příspěvek od Baxon »

...
Přílohy
lanov03.jpg
lanov03.jpg (91.93 KiB) Zobrazeno 1325 x
Baxon
Kontaktovat uživatele:

#73 Příspěvek od Baxon »

....
Přílohy
lanov04.jpg
lanov04.jpg (88.17 KiB) Zobrazeno 1322 x
Baxon
Kontaktovat uživatele:

#74 Příspěvek od Baxon »

Zapomněl jsem dodat: Lánov je super akce a příště jedu zas :) . Škoda trochu toho deštivýho počasí.
Špízy byly báječný.
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#75 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Lukas H. píše:
M3maniac píše:530d stojí v BMW na salónu na prodej naleštěná,tyto věci mi dělá mechoš od nás co dělá roky v BMW,takže emko nemám kousek od Lánova jak píšeš,ale kousek od baráku. Nikdo se na nic nevymlouvá,nemám to za potřebí atd,jasně každý sám,nevím kdo byl na poslední akci s někým .A neřeš to,jasně jsem kokůtek co se jen vymlouvá a na žádnou akci nepřijede ! Si jednička :bigups:

Pokud si dobre pamatuju tak jsi psal ze sni razis do Chorvatska... A motor u Mka ti spravoval nekdo kousek od Lanova, takze mi prislo logicky ze ti bude opravovat i ten vanos... Hehe ano mas pravdu ale nevezl jsem Darmona proto aby se se mnou podelil o naklady, ale proto ze nekomu zrovna pujcil karu a nemel se tam jak dostat... Tzn. ze bych jel tak i tak... Jen mi kamo prijde ze tady moralizujes o tom jak nikdo nikam nejezdi a jen keca o tom jak nekam prijede atd. a pak udelas to same... Ani jsi se nemel k tomu aby jsi nam zavolal a rekl to, ti museli volat kluci ze...

Ty seš fakt divnej,to ti mám jako hlásit,že jsem se rozhod pětku dát do BMW na prodej? A co jako? že mi dělal motor někdo u Lánova? je na dovolené v chorvatsku,tak proto abych mohl jet do Lánova dal jsem ji kámošovi u nás,problém?Ne kámo ,poslední akce byla v Brně kde si přijel z Robertem a odjel myslím s Lopolem jinak nevím proč bych nemoh moralizovat ,když jsem nepřijel jen jednou a ještě kvůli pokaženýmu autu,fakt ti hrabe ve věži!
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#76 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Baxon píše:Škoda, že si Rene nedorazil. M 3,2 tam ale vážně chybělo. Když je u doktora, tak se nedá svítit. Stane se, nedělal bych z toho takovou tragedii. Dej to do kupy a příště přimasti :wink:

Věř mi že mě to sere,ale nemohl jsem za to .... mechoš řek at to raději netrápím.... :(
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#77 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

M3maniac píše:Ty seš fakt divnej,to ti mám jako hlásit,že jsem se rozhod pětku dát do BMW na prodej? A co jako? že mi dělal motor někdo u Lánova? je na dovolené v chorvatsku,tak proto abych mohl jet do Lánova dal jsem ji kámošovi u nás,problém?Ne kámo ,poslední akce byla v Brně kde si přijel z Robertem a odjel myslím s Lopolem jinak nevím proč bych nemoh moralizovat ,když jsem nepřijel jen jednou a ještě kvůli pokaženýmu autu,fakt ti hrabe ve věži!

No hlasis tady ruzny picoviny tak proc by jsi nemohl hlasit zrovna tohle...? :D Jinak ja zadnej problem nemam ja tam byl a uzil jsem si to, stejne jako ostatni... Ano to mas pravdu slo o jezdeni po okruhu, ja jsem jezdit nechtel tak mi prislo zbytecny jezdit autem tam a z5 kdyz jsem se mohl svest s Robertem v M5... Nevim proc su porad vymlouvas na pokazeny auto? Pochybuju ze zrovna ty ted chodis pesky... :wink:
N54 PWR
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#78 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Lukas H. píše:
M3maniac píše:Ty seš fakt divnej,to ti mám jako hlásit,že jsem se rozhod pětku dát do BMW na prodej? A co jako? že mi dělal motor někdo u Lánova? je na dovolené v chorvatsku,tak proto abych mohl jet do Lánova dal jsem ji kámošovi u nás,problém?Ne kámo ,poslední akce byla v Brně kde si přijel z Robertem a odjel myslím s Lopolem jinak nevím proč bych nemoh moralizovat ,když jsem nepřijel jen jednou a ještě kvůli pokaženýmu autu,fakt ti hrabe ve věži!

No hlasis tady ruzny picoviny tak proc by jsi nemohl hlasit zrovna tohle...? :D Jinak ja zadnej problem nemam ja tam byl a uzil jsem si to, stejne jako ostatni... Ano to mas pravdu slo o jezdeni po okruhu, ja jsem jezdit nechtel tak mi prislo zbytecny jezdit autem tam a z5 kdyz jsem se mohl svest s Robertem v M5... Nevim proc su porad vymlouvas na pokazeny auto? Pochybuju ze zrovna ty ted chodis pesky... :wink:

No coment,uzavírám to.Nepojedu třeba fiatem slintat na sraz bmw.Jinak k tomu,že tu hlásím různé píčoviny řeknu asi tohle,někde na jiném foru jsem čet,že jsi prudič ..... :mrgreen: čím to asi bude ... :? :D
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#79 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

M3maniac píše:No coment,uzavírám to.Nepojedu třeba fiatem slintat na sraz bmw.Jinak k tomu,že tu hlásím různé píčoviny řeknu asi tohle,někde na jiném foru jsem čet,že jsi prudič ..... :mrgreen: čím to asi bude ... :? :D

No ja jsem na tomto foru zase cetl ze jsi machyrek, cim to asi bude... :lol: Taky bych to uzavrel stim, ze to nekde zapijem na nejakym tom srazku... :wink:
N54 PWR
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#80 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Lukas H. píše:
M3maniac píše:No coment,uzavírám to.Nepojedu třeba fiatem slintat na sraz bmw.Jinak k tomu,že tu hlásím různé píčoviny řeknu asi tohle,někde na jiném foru jsem čet,že jsi prudič ..... :mrgreen: čím to asi bude ... :? :D

No ja jsem na tomto foru zase cetl ze jsi machyrek, cim to asi bude... :lol: Taky bych to uzavrel stim, ze to nekde zapijem na nejakym tom srazku... :wink:

nemyslím si,že jsem machýrek :D ale zapít to můžem,hlavně když přestaneš prudit.... :D
Odpovědět