tak už mám spojku vyměněnou, zůstal jsem ale u normální od sachs, už neklouže a je to paráda, možná nechám obložit tu starou až mi zase odejde. Ale snad něco vydrží, je teda ale fakt, že lamela na tom nejhůř nebyla ale při zapnutým evry prostě nedržela. No já jsem spokojenej, na turbo zatím dlabu, vypadá že to zatím stačí Možná časem oblbnout čidlo tlaku a přidat mu.
ja to napred zkusim vyresit jen jinou original lamelou. ta moje bude uplne sjeta, tak to napred zkusim timto zpusobem. pripadne se preoblozi hds57, to musi byt plne dostacujici. hlavne se seriovym turbem. na dieselpower je toho opravdu hodne
To je jenom radost to číst ) co tady píšete to se mi strašne líbí jen na některé veci ( tlak na turbu a tak a to prehazovaní čerpadla s tou vačkou nemam odvahu ani zkušenosti což me hned boužel vrátí na zem kurevská automobilní škola nic nás tam nenaučily kokoti) smekám pánové
To já ještě před rokem nechápal, jak funguje přední náprava a to že to zatáčí pro mě bylo kouzlo:D:D:D Ale dneska už bych si na to asi u troufnul (tedy vyjma broušení toho přidavače na čerpadlu, protože přesnost práce s nějakým elektrickým nářadím u mě není velká:D). Bohužel mi na to chybí to TDSo no:D
no to ja mám v e36 97 výroby 230 tis nalýtaných, bouzel jsem ho klepl do sloupu tak ho jsem ho ted tak doladil a pomalu se chystám tady na ten evry mod protoze co mi tady lidi tvrdí ze nejaky posraný pd me uletí a chcou si porad davat sprinty tak já jim to ukážu D na fleku celej jejich vyjebanej koncern! DDD to je to moje kuře
líbí nelíbí....kamos mi ho za litr nabidl tak jsem ho vzal a newipada to zas tak zle na ty fotce jo ae na zivo ani ne a spoustu lidi rika ze to vypada mladsi...ale tak me to je stejne jedno... ono se stim chvilku pojezdí a stejne pudem na e39 530d
musím uznat, že ta frontera v popředí tomu vyloženě pomohla a za ty peníze co by jsi chtěl,ale já bych ti za to prodal origo a všichni by tu drželi hubu.