na tyto stránky jsem narazil, když jsem hledal koberečky, jsou nejhezčí co jsem našel pro E91.
teď mě tam zaujaly černé ledvinky pro E91, ale zvažuju jestli by nestačilo nalakovat ty stříbrné co mám dávám to sem protože tam jsou i nárazníky apod.
jiri001 píše:na tyto stránky jsem narazil, když jsem hledal koberečky, jsou nejhezčí co jsem našel pro E91. teď mě tam zaujaly černé ledvinky pro E91, ale zvažuju jestli by nestačilo nalakovat ty stříbrné co mám dávám to sem protože tam jsou i nárazníky apod.
Já teď taky plánuju ledvinky. Asi si je budu lakovat. Je to malej díl, tak to snad zvládnu. Akorát nevim čim to mám stříknout. Kdyby měl někdo nějakej tip.
jiri001 píše:na tyto stránky jsem narazil, když jsem hledal koberečky, jsou nejhezčí co jsem našel pro E91. teď mě tam zaujaly černé ledvinky pro E91, ale zvažuju jestli by nestačilo nalakovat ty stříbrné co mám dávám to sem protože tam jsou i nárazníky apod.
Já teď taky plánuju ledvinky. Asi si je budu lakovat. Je to malej díl, tak to snad zvládnu. Akorát nevim čim to mám stříknout. Kdyby měl někdo nějakej tip.
musel bys to nechat obrousit a pak profi nalakovat. Jinak taky dobrý je nechat oblepit 3M, ale nejlíp to vyjde koupit nový na ebay a starý prodat na bmwklubu. Bude se ti to loupat od kamínků, 3M bude lepší, ale stejně se to odlupuje od kamínků. Stříkaný jsem měl na E90 330i a lepený mám na E61 535d. Nejlepší je fakt nový a na ebay je koupíš za litr.
musel bys to nechat obrousit a pak profi nalakovat. Jinak taky dobrý je nechat oblepit 3M, ale nejlíp to vyjde koupit nový na ebay a starý prodat na bmwklubu. Bude se ti to loupat od kamínků, 3M bude lepší, ale stejně se to odlupuje od kamínků. Stříkaný jsem měl na E90 330i a lepený mám na E61 535d. Nejlepší je fakt nový a na ebay je koupíš za litr.
teď na to koukám na ebay. máš pravdu, 35 EUR. v tom případě se to nevyplatí stříkat a apoň můžu barvy střídat navíc dle lakýrníka pokud je to pochromované, tak výsledek je nejistý...
No já teď začínám pokukovat po dílech. Komplet mám nabídku za 25000,- v plniči ale to asi nechám být a budu to bastlit postupně. Teď stojím před otázkou jestli začít předním nebo zadním nárazníkem Přední mám dost oťukanej od předchozího majitele tak asi začnu s ním.
Jediný co jsem udělal jsou ty zadní blackline světla a je to paráda
Poleta píše:No já teď začínám pokukovat po dílech. Komplet mám nabídku za 25000,- v plniči ale to asi nechám být a budu to bastlit postupně. Teď stojím před otázkou jestli začít předním nebo zadním nárazníkem Přední mám dost oťukanej od předchozího majitele tak asi začnu s ním. Jediný co jsem udělal jsou ty zadní blackline světla a je to paráda
tak záleží co všchno je za těch 2500 protože jenom mřížky všechny 3 vyjdou na 1200 + mlhovky ty nevím ale tak okolo 1000,- jedna + držáky na mlhovky tam sou dva po 200,- a pak prej ještě podběhy to na vrakáču tak 500 jeden a pak ještě něco k deklu pod motor a to stojí myslím 300,- věci na zadní nevím...