hm, na ty druhý fotce se mi to už zdá až moc.. i když tam to bude hodně tim kontrastem, že je to podexponovaný a do toho světla no.. těžko říct. Spíš se mi líbili ty první fotky To mi přiščlo hodně akurátní
Koby píše:hm, na ty druhý fotce se mi to už zdá až moc.. i když tam to bude hodně tim kontrastem, že je to podexponovaný a do toho světla no.. těžko říct. Spíš se mi líbili ty první fotky To mi přiščlo hodně akurátní
Co je natom za humus? Origo také svítí žlutě a vypadá to rozhodně lépe a k BMW to rozhodně více patří.Jinak nebuď naivka že přesně takový budeš mít odstín jako je ta ''bílá ledka''na obr. té E46 a že ve dne to bude takto svítit. Ve dne to nebude vidět vůbec a ve tmě, to bude spíše do fialova než takto čistě bíle ať žije photoshop Ale pokud jde o LEDky do AE samo nic lepšího není. Ale o tyto z ebaye bych měl zájem.Měl jsem na autě jiné, ale to nebylo tvarové ono a AE se mi moc líbí.
Hele takovy svitivosti v uplny tme dosahne. Kdyz mas poradne vylesteny to sklo a das tam treba ledky s 15000C a dobre udelanym krouzkem.
No já měl několik druhů ledek jak s super extra svítivostí a nidky to nebylo čistě bílé, vždy nafialovělé.přesně jako na té fotce v pravo dole.
Ty co dal Řízek jsou fakt top, ale jsou řešeny ty AE úplně jinak, světla to jsou tuším od In pro ne? A tam je žárovka jako v origo světlometech s AE a né led dioda, pokud se nepletu.
Pokud dáš oranžovou diodu bude to jak pouliční lampy
Co je natom za humus? Origo také svítí žlutě a vypadá to rozhodně lépe a k BMW to rozhodně více patří.Jinak nebuď naivka že přesně takový budeš mít odstín jako je ta ''bílá ledka''na obr. té E46 a že ve dne to bude takto svítit. Ve dne to nebude vidět vůbec a ve tmě, to bude spíše do fialova než takto čistě bíle ať žije photoshop Ale pokud jde o LEDky do AE samo nic lepšího není. Ale o tyto z ebaye bych měl zájem.Měl jsem na autě jiné, ale to nebylo tvarové ono a AE se mi moc líbí.
Hele takovy svitivosti v uplny tme dosahne. Kdyz mas poradne vylesteny to sklo a das tam treba ledky s 15000C a dobre udelanym krouzkem.
No já měl několik druhů ledek jak s super extra svítivostí a nidky to nebylo čistě bílé, vždy nafialovělé.přesně jako na té fotce v pravo dole.
Ty co dal Řízek jsou fakt top, ale jsou řešeny ty AE úplně jinak, světla to jsou tuším od In pro ne? A tam je žárovka jako v origo světlometech s AE a né led dioda, pokud se nepletu. Pokud dáš oranžovou diodu bude to jak pouliční lampy [/quote]
S tim bych tak uplne nesohlasil. Delal sem s ledkama a polikarbonatem dost pokusu na stavbe case, a reknu ti ze v praze sem nasel typka co vlastni firmu s mam dojem plexiplus a ten co s tim dokazal to by ses divil takze verim ze by to dokazal. muj nazor je ze je to hlavne o tom materialu a ne o zdroji svetla.
Tak panove omlouvam se vcera sem mel trosku vypito tak zjednodusim tu vcerejsi zpravu. Na zdroji svetla samozrejme zalezi, ale mnohem vic zalezi na materialu. Nebudu delat ze se v tom vyznam ale co mi tehda vysvetloval ten chlapek tak hrozne zalezi na kvalite a postupu vyroby toho plexiskla (a taky se radne odrazi cena), Takze plexi kulatina z hornbachu pro drzeni rajcat nebude uplne nejkvalitnejsi. Proto u tech prodavanych AE dokazou udelat jak to klasicky zarovkovy svetlo tak i hodne cisty bili svetlo.
steer píše:Tak panove omlouvam se vcera sem mel trosku vypito tak zjednodusim tu vcerejsi zpravu. Na zdroji svetla samozrejme zalezi, ale mnohem vic zalezi na materialu. Nebudu delat ze se v tom vyznam ale co mi tehda vysvetloval ten chlapek tak hrozne zalezi na kvalite a postupu vyroby toho plexiskla (a taky se radne odrazi cena), Takze plexi kulatina z hornbachu pro drzeni rajcat nebude uplne nejkvalitnejsi. Proto u tech prodavanych AE dokazou udelat jak to klasicky zarovkovy svetlo tak i hodne cisty bili svetlo.
No pokud by to někdo dokázal udělat AE s klasickým žárovkovým světlem tak to bych bral Ale jak říkám v origo světlech s AE jsou žárovky, proto to má ten odstín a je to vidět i ve dne, tam prostě ledky nejsou.
a z ceho to ma udelany? ja tedka pojedu do hornbachu a kouknu na tu kulatinu. jinak sem zkousel volat tomu chlapovi a ted pres vanoce tam neni ale budu to zkouset. kdyz by mi neco doporucil bude mit nekdo potencionalni zajem o ten material od nej?
Praha to se uvidi ale pokud to u vas nemuzes sehnat tak se koukni na netu na prodejsce pleci skla u vas kolem brna a ty to 100% maj. a myslim si ze materialove lepsi ale taky busou drazsi
Lidi nevíte přezdívku zdejšího člena, kterej ty AE doma bastlí? Kdysi jsem tu četl vlákno, jak každý psal: Jo, mám AE od XY a sou v pohodě... A ted to vlákno nemůžu zaboha najít Nemůžu nic sehnat. A z ebay se mi to kupovat nechce. Ted mám něco rozjednanýho sice, ale ty kroužky sou asi menší, protože jdou téměř do kruhu, kdežto e36 má světla nahoře sploštělý a to samý maj mít i ty kroužky podle mě. Tudíž by ty malý vypadaly dost hrozně... Potřeboval bych vědět vnější pruměr těch kruhů co tam patří - nejlépe horizontální prumer. ( zleva dole prostředkem abysme se vyhnuli tomu useknutýmu vršku, tim pádem nepřesnoti ) Fakt to nikdo neví? Díky moc.
Tohle jsou ty, o kterých váhám, zda mám do nich jít nebo to bude hnsný nebo ta fotka zkresluje...
Ty od Zaveho jsem měl taky, ale není to ono, ta tyčka je lepší no.
Nevím, ale kdyby jsme se složili tak určo z ebaye výjdou na lepší peníze a budou sedět přesně na E36 a nebude se muset nic řezat, ohýbat a nařezávat tu tyčku a poštovné se zaplatí najednu, stačilo by někoho kdo draží a byl by ochoten. http://cgi.ebay.co.uk/ULTRA-BRIGHT-ANGE ... dZViewItem