Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Angel eyes z ebay.de

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Koby
Kontaktovat uživatele:

#61 Příspěvek od Koby »

hm, na ty druhý fotce se mi to už zdá až moc.. i když tam to bude hodně tim kontrastem, že je to podexponovaný a do toho světla no.. těžko říct. Spíš se mi líbili ty první fotky :) To mi přiščlo hodně akurátní :)
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#62 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

Koby píše:hm, na ty druhý fotce se mi to už zdá až moc.. i když tam to bude hodně tim kontrastem, že je to podexponovaný a do toho světla no.. těžko říct. Spíš se mi líbili ty první fotky :) To mi přiščlo hodně akurátní :)

blba fotka , ta to rozhodne nesvitilo....
steer
Kontaktovat uživatele:

#63 Příspěvek od steer »

koby : kupoval to origo seriovku ty svetla. ale bily diody tam urco nejsou budou oranzovy s vysokou svitivosti na tom hadexu sem je nekde videl
DAVe_1

#64 Příspěvek od DAVe_1 »

hmm... Mam v planu koupit bily, ale ty oranzovy me celkem zaujaly :!:
Slid

#65 Příspěvek od Slid »

steer píše:
Slid píše:
xboy píše:Žlutá barva žárovky je humus. Bílá ledka má hezkou barvu. A jinou barvu bych tam nedával, už kvůli problémům s policajtama.
http://cgi.ebay.co.uk/ULTRA-BRIGHT-ANGE ... dZViewItem

Co je natom za humus? Origo také svítí žlutě a vypadá to rozhodně lépe a k BMW to rozhodně více patří.Jinak nebuď naivka že přesně takový budeš mít odstín jako je ta ''bílá ledka''na obr. té E46 a že ve dne to bude takto svítit. Ve dne to nebude vidět vůbec a ve tmě, to bude spíše do fialova než takto čistě bíle ať žije photoshop :wink: Ale pokud jde o LEDky do AE samo nic lepšího není.
Ale o tyto z ebaye bych měl zájem.Měl jsem na autě jiné, ale to nebylo tvarové ono a AE se mi moc líbí.

Hele takovy svitivosti v uplny tme dosahne. Kdyz mas poradne vylesteny to sklo a das tam treba ledky s 15000C a dobre udelanym krouzkem.

No já měl několik druhů ledek jak s super extra svítivostí a nidky to nebylo čistě bílé, vždy nafialovělé.přesně jako na té fotce v pravo dole.

Ty co dal Řízek jsou fakt top, ale jsou řešeny ty AE úplně jinak, světla to jsou tuším od In pro ne? A tam je žárovka jako v origo světlometech s AE a né led dioda, pokud se nepletu.
Pokud dáš oranžovou diodu bude to jak pouliční lampy :roll:
steer
Kontaktovat uživatele:

#66 Příspěvek od steer »

Slid píše:
steer píše:
Slid píše:[quote="xboy"]Žlutá barva žárovky je humus. Bílá ledka má hezkou barvu. A jinou barvu bych tam nedával, už kvůli problémům s policajtama.
http://cgi.ebay.co.uk/ULTRA-BRIGHT-ANGE ... dZViewItem

Co je natom za humus? Origo také svítí žlutě a vypadá to rozhodně lépe a k BMW to rozhodně více patří.Jinak nebuď naivka že přesně takový budeš mít odstín jako je ta ''bílá ledka''na obr. té E46 a že ve dne to bude takto svítit. Ve dne to nebude vidět vůbec a ve tmě, to bude spíše do fialova než takto čistě bíle ať žije photoshop :wink: Ale pokud jde o LEDky do AE samo nic lepšího není.
Ale o tyto z ebaye bych měl zájem.Měl jsem na autě jiné, ale to nebylo tvarové ono a AE se mi moc líbí.

Hele takovy svitivosti v uplny tme dosahne. Kdyz mas poradne vylesteny to sklo a das tam treba ledky s 15000C a dobre udelanym krouzkem.

No já měl několik druhů ledek jak s super extra svítivostí a nidky to nebylo čistě bílé, vždy nafialovělé.přesně jako na té fotce v pravo dole.

Ty co dal Řízek jsou fakt top, ale jsou řešeny ty AE úplně jinak, světla to jsou tuším od In pro ne? A tam je žárovka jako v origo světlometech s AE a né led dioda, pokud se nepletu.
Pokud dáš oranžovou diodu bude to jak pouliční lampy :roll:[/quote]

S tim bych tak uplne nesohlasil. Delal sem s ledkama a polikarbonatem dost pokusu na stavbe case, a reknu ti ze v praze sem nasel typka co vlastni firmu s mam dojem plexiplus a ten co s tim dokazal to by ses divil takze verim ze by to dokazal. muj nazor je ze je to hlavne o tom materialu a ne o zdroji svetla.
steer
Kontaktovat uživatele:

#67 Příspěvek od steer »

Tak panove omlouvam se vcera sem mel trosku vypito tak zjednodusim tu vcerejsi zpravu. Na zdroji svetla samozrejme zalezi, ale mnohem vic zalezi na materialu. Nebudu delat ze se v tom vyznam ale co mi tehda vysvetloval ten chlapek tak hrozne zalezi na kvalite a postupu vyroby toho plexiskla (a taky se radne odrazi cena), Takze plexi kulatina z hornbachu pro drzeni rajcat nebude uplne nejkvalitnejsi. Proto u tech prodavanych AE dokazou udelat jak to klasicky zarovkovy svetlo tak i hodne cisty bili svetlo.
Slid

#68 Příspěvek od Slid »

steer píše:Tak panove omlouvam se vcera sem mel trosku vypito tak zjednodusim tu vcerejsi zpravu. Na zdroji svetla samozrejme zalezi, ale mnohem vic zalezi na materialu. Nebudu delat ze se v tom vyznam ale co mi tehda vysvetloval ten chlapek tak hrozne zalezi na kvalite a postupu vyroby toho plexiskla (a taky se radne odrazi cena), Takze plexi kulatina z hornbachu pro drzeni rajcat nebude uplne nejkvalitnejsi. Proto u tech prodavanych AE dokazou udelat jak to klasicky zarovkovy svetlo tak i hodne cisty bili svetlo.

No pokud by to někdo dokázal udělat AE s klasickým žárovkovým světlem tak to bych bral :wink:
Ale jak říkám v origo světlech s AE jsou žárovky, proto to má ten odstín a je to vidět i ve dne, tam prostě ledky nejsou.
steer
Kontaktovat uživatele:

#69 Příspěvek od steer »

jo tak to nevim ja je nikdy nevidel rozebrany
steer
Kontaktovat uživatele:

#70 Příspěvek od steer »

slid : ja si je ted chci tedka nekdy zkusit udelat zajima me jak budou svitit ty cerveny ve dne. muzu udelat nejaky pokusi s tim zarovkovim svetlem
Slavisimo
Kontaktovat uživatele:

#71 Příspěvek od Slavisimo »

Obrázek
Tady jsou od Zaveho v realu byli do bila...a nebyli delany z tech trubicek.
steer
Kontaktovat uživatele:

#72 Příspěvek od steer »

a z ceho to ma udelany? ja tedka pojedu do hornbachu a kouknu na tu kulatinu. jinak sem zkousel volat tomu chlapovi a ted pres vanoce tam neni ale budu to zkouset. kdyz by mi neco doporucil bude mit nekdo potencionalni zajem o ten material od nej?
DAVe_1

#73 Příspěvek od DAVe_1 »

v Hornbachu v Brne nic nemaj :( kazdopadne bych si vzal par tycek k rajcatum, pokud budes moct sehnat :D
hlavne at to neni duty! dik
steer
Kontaktovat uživatele:

#74 Příspěvek od steer »

neboj nejsem blbej :-) zakon optickyho lomu a jeho praktickej princip taky znam :D
steer
Kontaktovat uživatele:

#75 Příspěvek od steer »

jinake DAVe za hodku jedu do toho hornbachu, kdyz tam budou tak se muzem dohodnout a ja ti je kdyztak muzu poslat postou
DAVe_1

#76 Příspěvek od DAVe_1 »

jasny to by bylo dobry! Odkud ses? Treba ma jen Brno nedostatek AE tycek :roll:
steer
Kontaktovat uživatele:

#77 Příspěvek od steer »

Praha :-) to se uvidi ale pokud to u vas nemuzes sehnat tak se koukni na netu na prodejsce pleci skla u vas kolem brna a ty to 100% maj. a myslim si ze materialove lepsi ale taky busou drazsi
DAVe_1

#78 Příspěvek od DAVe_1 »

ok ok zas tak sem se potom zatim nepidil....pokud to budou mit tak mi je pleas vem :oops: kdyz ne budu muset zacit hledat. Kazdopadne dik
Koby
Kontaktovat uživatele:

#79 Příspěvek od Koby »

Lidi nevíte přezdívku zdejšího člena, kterej ty AE doma bastlí? Kdysi jsem tu četl vlákno, jak každý psal: Jo, mám AE od XY a sou v pohodě... A ted to vlákno nemůžu zaboha najít :(
Nemůžu nic sehnat. A z ebay se mi to kupovat nechce. Ted mám něco rozjednanýho sice, ale ty kroužky sou asi menší, protože jdou téměř do kruhu, kdežto e36 má světla nahoře sploštělý a to samý maj mít i ty kroužky podle mě. Tudíž by ty malý vypadaly dost hrozně... Potřeboval bych vědět vnější pruměr těch kruhů co tam patří - nejlépe horizontální prumer. ( zleva dole prostředkem abysme se vyhnuli tomu useknutýmu vršku, tim pádem nepřesnoti ) Fakt to nikdo neví? Díky moc.

Tohle jsou ty, o kterých váhám, zda mám do nich jít nebo to bude hnsný nebo ta fotka zkresluje...:(

http://img239.imageshack.us/my.php?image=aeyi3.jpg
Slid

#80 Příspěvek od Slid »

Ty od Zaveho jsem měl taky, ale není to ono, ta tyčka je lepší no.
Nevím, ale kdyby jsme se složili tak určo z ebaye výjdou na lepší peníze a budou sedět přesně na E36 a nebude se muset nic řezat, ohýbat a nařezávat tu tyčku a poštovné se zaplatí najednu, stačilo by někoho kdo draží a byl by ochoten. http://cgi.ebay.co.uk/ULTRA-BRIGHT-ANGE ... dZViewItem
Odpovědět