MIKI píše:2. ta kapota neni akorat dovrena....aby jste se nelekly
Mám takovej pocit že jsem konečně narazil na někoho kdo má káru ve stejný barvě jako já. Co je to za barvu? Je to nalepený v motorovým prostoru. Nějakej ''Sondermetallic'' nebo tak nějak.
hertz1 píše:Autíčko je nádherný, ale proč má ledviny z r.96, když nebylo bouraný?
A tu spotřebu zatím neřeš. Taky jsem se zezačátku děsil, ale potom sem dotankoval do plné, ujel asi 300 km a spočítal to přesně a vyšlo to v poho.
Jinak- na akce bych jezdil taky moc rád, ale rodina a práce a čas je v ...
No uvidíme v létě.
podle myho bylo přiveženy jako lehce bouchly na čumak......
ja tam mam napsanou barvu lagunenmetallic grunen nebo jak se to pise!to je jedno na to kaslu!hlavni je ,ze uz tam mam DTMko a seru z toho magi v kostkach jakej to ma nadhernej basak! zitra hodim foto novyho zadecku!je to nadhera proti tomu predeslymu!
jo a jeste...jak dulezity jsou tam takovy plastovy pruduchy dole v narazniku co smeruji na kola?Ja jenom, ze me dneska na dalnici jeden ulit a zustaly tam vyset nejaky draty..... a ten jeden vypada jak spionazni sonda...
jestli ti upadl, tak ti tam chybi troch vic plastu nez si myslis, protoze po naraznikem je jeste kryt, kterej stahuje podbeh a naraznik k sobe. pak to nemuze nikdy vypadnout !!
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET